- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Yabancı müzik kanalları çok çalıyor bu aralar fırsatın olursa bak canım:)ama paketim bitmesin diye dinleyemiyorum:-(yeni paket aldım bitince bu biraz dayansınilk fırsatta dinleyeceğim ama
Tamam o zaman:)Öncelikle geçmiş olsun canım hafta da 4 gün gayet iyi çok yoğun beklemiyorum zaten haftada en az 135 dk yeterli yazıyorum o zaman seni:)
Öncelikle geçmiş olsun canım hafta da 4 gün gayet iyi çok yoğun beklemiyorum zaten haftada en az 135 dk yeterli yazıyorum o zaman seni:)
Ay ben var hic yabancı müzik dinlememekYabancı müzik kanalları çok çalıyor bu aralar fırsatın olursa bak canım:)
Hayırlı olsun canım yarın ki listeye eklerim seniTamam o zaman:)
O kadarcık yeterse vira Bismillah diyorum.
Karabuğdayı bende salata da yemiştim pek sevmedim.bahçe bellemek çok kalori yatırıyor ama spordan sayılımıyor ne yazık ki.şehir yerinde bu saydıklarını yetiştirmek büyük başarı canım :)Bugün öğle ve akşam yemeğini karabuğday ile yapayım diye niyetlendim.
Öğlen yoğurt, salatalık ve nane ile 3 kaşık haşlanmış karabuğday ile çok güzel doydum. akşam salata ile tüketeyim dedim ve korkunç oldu yağsız tuzsuz salatam da ziyan oldu. Bitiremedim.
Birazdan yeşil almamı yerim 8 gibi günü kapatırım.
Yalnız hiç çay içmeyen eşim bugün semaver yaktı iki bardak çay içerim sanırım.
Su şimdilik 2.5, bahçeyi kazdım bi saat ama spordan saymıyorum gayet keyifliydi..
Size bir ara resim atarım salatalık, domates, biber, nane, çilek, portakal, kumkuat, limon ve çiçekler ile dolu 50m2 lik bahçemi göstereyim. İstanbul için yetiyor bize..
Sevgiler
Bi ara dinlersin canım ya acele bişey değil nasılsa :))yeni geline güldüm yalnızAy ben var hic yabancı müzik dinlememekbir de vakit olmuyor ama iyice nazlı gelin gibi oldum be ya bakayım inşallah
Sabah ki helva olmasaymis iyiymis hadi balkaymagi doğal saydikta helva cix 20dk extra spor cezasi erit o helvayiBugünkü menüm :sabah lor peynirli omlet,4 zeytin,yarim domates,1,5 dilim k ekmek, 1yk kaymak bal,iki çatal helva
Ara:1erik,1 lokum
Aksam:4-5çatal barbunya, çeyrek tavuk pirzola ve bolca yoğurtlu semizotu salatası ha yarim bardak ayran bi de
İstanbul da bahçe daha ne olsun çayın yanında obur cubur yoksa ve şekerli icmiyorsan sorun yok canım güzel menuBugün öğle ve akşam yemeğini karabuğday ile yapayım diye niyetlendim.
Öğlen yoğurt, salatalık ve nane ile 3 kaşık haşlanmış karabuğday ile çok güzel doydum. akşam salata ile tüketeyim dedim ve korkunç oldu yağsız tuzsuz salatam da ziyan oldu. Bitiremedim.
Birazdan yeşil almamı yerim 8 gibi günü kapatırım.
Yalnız hiç çay içmeyen eşim bugün semaver yaktı iki bardak çay içerim sanırım.
Su şimdilik 2.5, bahçeyi kazdım bi saat ama spordan saymıyorum gayet keyifliydi..
Size bir ara resim atarım salatalık, domates, biber, nane, çilek, portakal, kumkuat, limon ve çiçekler ile dolu 50m2 lik bahçemi göstereyim. İstanbul için yetiyor bize..
Sevgiler
İyidir kaptancım film izlicez senden naberSelam kızlar nasılsınız bakalım
Sabah ki helva olmasaymis iyiymis hadi balkaymagi doğal saydikta helva cix 20dk extra spor cezasi erit o helvayi
İstanbul da bahçe daha ne olsun çayın yanında obur cubur yoksa ve şekerli icmiyorsan sorun yok canım güzel menu
Bravo iyi geceler canımmerhaba arkadaşlar,
sanırım içimde gaza gelmek isteyen bir yer varmış. eşim yarın şehir dışına çıkacağını söyledi. bu durumda yarın dışarıda yürüyüş planım bozuldu. ben de kalktım evde koşu bandında yürüdüm. 45 + dk 3.7 km ile bitirdim. hızım 4.5-5 km arasındaydı.
Bugün son bir yılda içmediğim su rekorumu da kırmış oldum 3.5 lt ile.
Ohh deyip yatıyorum.
İyi geceler
Taze mısır mi mısır olmasa iyiymisMenüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık 2 dilim ekmek
Ara 1 mısır
Akşam tavuk ızgara bol salata
Su 3 olmuştur
Ohh hayat sana güzel benim küçük bey hamaklara slisti evde cok zor uyuydu yineİyidir kaptancım film izlicez senden naber
İşte budur gerçekten istemekmerhaba arkadaşlar,
sanırım içimde gaza gelmek isteyen bir yer varmış. eşim yarın şehir dışına çıkacağını söyledi. bu durumda yarın dışarıda yürüyüş planım bozuldu. ben de kalktım evde koşu bandında yürüdüm. 45 + dk 3.7 km ile bitirdim. hızım 4.5-5 km arasındaydı.
Ohh deyip yatıyorum.
İyi geceler
kiz bul çabukBu arada pil bulamadım bi yer söylediler orda varmış ama gidemedim yarın alcam ayyyy kaç çıkcam ki
Ben de şimdi sizin son sayfalara bakıyordum cnm.yazmıyorum çünkü kızımdan zaman kalmıyor, azcik uyuyor o arada da yemek yapabilirsem şükrediyorum.Şimdi yazarım desem yazamam haksızlık olur.sezeryan olunca ağrılarım yeni geçti diyebilirim.e spor da yapamıyorum haliyle.3-4 aylık olalım hayırlısıyla başlarım inş.yazmasam da takip etmeye çalışıyorum son günlerdebaldamlasxixmelis canım nasılsın ara sira görüyorum ama yapmiyorsun donmuyormusun aramiza
merhaba arkadaşlar,
Ohh deyip yatıyorum.
İyi geceler
Bu arada pil bulamadım bi yer söylediler orda varmış ama gidemedim yarın alcam ayyyy kaç çıkcam ki
Ben de şimdi sizin son sayfalara bakıyordum cnm.yazmıyorum çünkü kızımdan zaman kalmıyor, azcik uyuyor o arada da yemek yapabilirsem şükrediyorum.Şimdi yazarım desem yazamam haksızlık olur.sezeryan olunca ağrılarım yeni geçti diyebilirim.e spor da yapamıyorum haliyle.3-4 aylık olalım hayırlısıyla başlarım inş.yazmasam da takip etmeye çalışıyorum son günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?