Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm :sabah lor peynirli omlet,4 zeytin,yarim domates,1,5 dilim k ekmek, 1yk kaymak bal,iki çatal helva
Ara:1erik,1 lokum
Aksam:4-5çatal barbunya, çeyrek tavuk pirzola ve bolca yoğurtlu semizotu salatası ha yarim bardak ayran bi de

Öncelikle geçmiş olsun canım hafta da 4 gün gayet iyi çok yoğun beklemiyorum zaten haftada en az 135 dk yeterli yazıyorum o zaman seni:)
Tamam o zaman:)
O kadarcık yeterse vira Bismillah diyorum.
Öncelikle geçmiş olsun canım hafta da 4 gün gayet iyi çok yoğun beklemiyorum zaten haftada en az 135 dk yeterli yazıyorum o zaman seni:)

Bugün öğle ve akşam yemeğini karabuğday ile yapayım diye niyetlendim.
Öğlen yoğurt, salatalık ve nane ile 3 kaşık haşlanmış karabuğday ile çok güzel doydum. akşam salata ile tüketeyim dedim ve korkunç oldu yağsız tuzsuz salatam da ziyan oldu. Bitiremedim.
Birazdan yeşil almamı yerim 8 gibi günü kapatırım.
Yalnız hiç çay içmeyen eşim bugün semaver yaktı iki bardak çay içerim sanırım.
Su şimdilik 2.5, bahçeyi kazdım bi saat ama spordan saymıyorum gayet keyifliydi..
Size bir ara resim atarım salatalık, domates, biber, nane, çilek, portakal, kumkuat, limon ve çiçekler ile dolu 50m2 lik bahçemi göstereyim. İstanbul için yetiyor bize..

Sevgiler

Yabancı müzik kanalları çok çalıyor bu aralar fırsatın olursa bak canım:)
Ay ben var hic yabancı müzik dinlememekbir de vakit olmuyor ama iyice nazlı gelin gibi oldum be yabakayım inşallah

Tamam o zaman:)
O kadarcık yeterse vira Bismillah diyorum.
Hayırlı olsun canım yarın ki listeye eklerim seni
Karabuğdayı bende salata da yemiştim pek sevmedim.bahçe bellemek çok kalori yatırıyor ama spordan sayılımıyor ne yazık ki.şehir yerinde bu saydıklarını yetiştirmek büyük başarı canım :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım
Sabah ki helva olmasaymis iyiymis hadi balkaymagi doğal saydikta helva cix 20dk extra spor cezasi erit o helvayi
İstanbul da bahçe daha ne olsun çayın yanında obur cubur yoksa ve şekerli icmiyorsan sorun yok canım güzel menu

Menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık 2 dilim ekmek
Ara 1 mısır
Akşam tavuk ızgara bol salata
Su 3 olmuştur

İyidir kaptancım film izlicez senden naber

merhaba arkadaşlar,
sanırım içimde gaza gelmek isteyen bir yer varmış. eşim yarın şehir dışına çıkacağını söyledi. bu durumda yarın dışarıda yürüyüş planım bozuldu. ben de kalktım evde koşu bandında yürüdüm. 45 + dk 3.7 km ile bitirdim. hızım 4.5-5 km arasındaydı.
Bugün son bir yılda içmediğim su rekorumu da kırmış oldum 3.5 lt ile.

Ohh deyip yatıyorum.
İyi geceler

Bravo iyi geceler canım

Menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık 2 dilim ekmek
Ara 1 mısır
Akşam tavuk ızgara bol salata
Su 3 olmuştur
Taze mısır mi mısır olmasa iyiymis
İyidir kaptancım film izlicez senden naber
Ohh hayat sana güzel benim küçük bey hamaklara slisti evde cok zor uyuydu yine
İşte budur gerçekten istemek
Bu arada pil bulamadım bi yer söylediler orda varmış ama gidemedim yarın alcam ayyyy kaç çıkcam ki
kiz bul çabuk

baldamlasxixmelis canım nasılsın ara sira görüyorum ama yapmiyorsun donmuyormusun aramiza
Ben de şimdi sizin son sayfalara bakıyordum cnm.yazmıyorum çünkü kızımdan zaman kalmıyor, azcik uyuyor o arada da yemek yapabilirsem şükrediyorum.Şimdi yazarım desem yazamam haksızlık olur.sezeryan olunca ağrılarım yeni geçti diyebilirim.e spor da yapamıyorum haliyle.3-4 aylık olalım hayırlısıyla başlarım inş.yazmasam da takip etmeye çalışıyorum son günlerde

Selam Kizlar. Bu aksam misafir vardi giremedim.

Bugünkü menüm,

Kahvalti, 1 haslanmis yumurta, 1 koz kirmizi bpilaviyarim KK peynir, yarim KK kasar, 5 zeytin, domates, salata, dereotu, 1 bardak sut, 2 dilim ekmek
Ara (farkli zamanlarda); yarim bardak sut, yarim avuç kuruyemiş, 1 bardak şekersiz incir kompostosu
Öğlen; 1 tabak firinda patatesli patlicanli yemek, 1 dilim ekmek, 1.5 bardak ayran
Ara, 4 hurma
Aksam, 3/4 tabak bulgur pilavi, 3 tane haslanmis tavuk baget, salata, yoğurt
Ara, cay ve rezene cayi

Su, 2-2.5 lt
Spor, yok

Supersin canim, çok iyi gidiyorsun.
Bu hafta iyi bi sonuç alirsin inş.
Bu arada pil bulamadım bi yer söylediler orda varmış ama gidemedim yarın alcam ayyyy kaç çıkcam ki

Selam canim hoşgeldin. Minik kizin napiyir? Kaç günlük oldu? İsmini ne koymustunuz? Sen nasilsin? Doğum sonrasi kaç kilon kaldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…