Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pardon canım :*

Kızlar heryer karışık küçük bir grup diyorlar ama bilmiyoruz elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz

İnşallah gün aymistir
kızlar tekrar hatırlatmak istiyorum biz burda çok iyi dostuz ve diyet grubumu siyaset yapmıyoruz unutmayın siyasetçiler yollarına devam eder siz dostlarınızı kaybedersiniz
Darbe girişim oyun her neyse adı sizde kalsın kötü bir gece geçirdik kötü bir sabaha uyandık tek umudumuz çocuklarımızin gündüzleri geceleri güzel olsun güzel Ülkem güzel kalsın
Her kimse sebebi yapan yaptıran misli misli çıksın

Aminnnn insaaallahhh

Herkese günaydın kızlar umarım geceniz sorunsuz geçmiştir.

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. :)

Gunaydin Kizlar. Çok kotu bi gecwydi . herkes iyi mi?

Günaydın için geç bir saat,geç yattım,geç kalktım.gece oğlumu emzirmeye kalktıkça haberlere baktım,nasıl bir geceydi allahım... rabbim cocuklarimizin geleceğini kararmasın, söylenmesi gerekeni söylemişsin kaptanım...

Merhaba kızlar sabaha kadar haberleri izledik bütün günüm başağrısı ve ülkem,şehitlerimiz için ağlamakla geçti.bunları yaşadığımız için çok üzgünüm neyseki daha büyük sorunlar olmadan ve daha büyük kayıplar vermeden düşmanlar emellerine ulaşmadan bu kara geceyi atlattık.hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım bugün birlik günüydü ve herkeste bunu gösterdi.başımız sağolsun ve geçmiş olsun.

Kızlar bu hafta tüm takımlar eksi olmuş nerdeyse,simdilik birinci gibiyiz

Bence harikayız. Bayramı çok iyi atlattık :)

Bugün regl oldum kendime 500.gr hhedef koysam kızmazsınız diye düşünüyorum:)
Kizlar sonuçlar daha aciklanmadi ama bu hafta takımlar arasi 2. Olduk :)))

Harikayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…