- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hamur kızartması mi olmamış canım yok oyle şeyler oda neymişGünaydın:)
İnşallah ülkemizde aydınlık günleri görürüz hafta sonu çok yorulduk gerildik hepimiz.
haftalık hedef vermek mi gerekiyor ben bilmiyordum. Geçen haftanın su kaybı olduğunu düşündüğüm için ben bu hafta en fazla 0.5 kg verebilirim diye düşünüyorum. 73,5 kilo hedefim.
Ve bu günkü menüm:
Sabah neredeyse öğle ile birleşti ve cısss oldu.
Kahvaltulık hamur kızartması yedim 4-5 tane her biri çay bardağı ile kesilmiş ölçüde
Domates salatalık biber
Peynir
çay kaşığının ucunda kalan kızımın artık bıraktığı nutella
daha ancak 4 bardak su içtim.
Akşama da kurufasulye ısladım artık yaz gitmeden bitsin diye. Pilavsız onu yerim salata ile..
Sporum:
Beş dk içinde başlıyorum:)
1 saat yürüyüş yapacağım. Yüzmeye gidersem yazarım
Sevgiler
hamurları erittin mimerhaba,
65 dk yürüyüş 4.5-6 km arası hız ile 5 km yürüdüm. Vücudumdaki bütün su çıktı herhalde.
ama verdiği his muazzam
EceZ canım tebrik ederim yazını bekliyoruz
tebrikler canımmSeabahar'ın verdiği linkin olduğu yere yazıyoruz değil mi canım? Oraya yazdım ben de. Çok teşekkür ederim tebriğin için DARISI BAŞINA KAPTANIMM
Kızlar selam 2 gündür çok hasta oldum şimdi biraz daha iyiyim geçen haftaki listeye bir baktım eğer toplasaydım çok adaletsiz olacaktı çünkü takımlarda hiç gelmeyenler vardı ve biliyorsunuz ki bu hafta listede çok değişti yeni liste ile bu hafta devam edicem kızlar şimdi gönderiyorum 2 günün listesini dün yapanlarda yazsın lütfen
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Hamur kızartması mi olmamış canım yok oyle şeyler oda neymiş
hamurları erittin mi
canım tebrik ederim ben de,maşallah sanaSeabahar'ın verdiği linkin olduğu yere yazıyoruz değil mi canım? Oraya yazdım ben de. Çok teşekkür ederim tebriğin için DARISI BAŞINA KAPTANIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?