kaptanım selam. malum benim bebek daha çok küçük onun için aktif olamıyorum ve şu durumda ne takıma ne de kendime bi faydam olmuyor. eger sende uygun görürsen hem yardımcılıktan hemde takımdan ayrılmak istiyorum.Kızlar takımın durumu çok kötü acil toparlanalim neredeyse sıfır paylaşım @yolcukardelen @WanHeda @Ses35 R RoseAngeEceZ A askts @Supernaturaaaallll kimyager1508
Yada takımı kapatalim herkes kendine transfer için yeni takım baksın sıfır motive
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah emeğinin karşılığını alirsinBiraz stresli olduğum için menüyü giremedim üniversite sinav sonuçları yarın açıklanıyor ilk girişim bir heyecan var sanki içimde tek korkum kaydırma yapmak
Kaptanım nihayet misafirden fırsat bulup sahile indik ,bir saat sürüyor yolumuz.gittik geldik derken bu saat oldu.bu olaylardan dolayı katilim düştü diye düşünüyorum ben de seval gibi.normale dönecektir umarimHerkes nerede özellikle yeni arkadaşlar katılım cok dusuk
Bana da öyle geliyor tatlimBen de burdayım
Herkesin biraz moreli bozuk ondan heralde yani benim ruh durumum Düzelmedi daha gün geçtikçe düzelicez
Kaptanım sen takımından vazgeçersen kimse kalmaz ki evelallah canlandırıriz ama bu hep birlikte olacak iş.ben başka takıma gideceğimi sanmıyorum, takim kapanırsa kendim vermeyi denerim ilk etapta.basarili olamazsam başka takıma geçmeyi o zaman düşünürüm.Kızlar takımın durumu çok kötü acil toparlanalim neredeyse sıfır paylaşım @yolcukardelen @WanHeda @Ses35 R RoseAngeEceZ A askts @Supernaturaaaallll kimyager1508
Yada takımı kapatalim herkes kendine transfer için yeni takım baksın sıfır motive
Tatlım çok yükleniyorsun metabolizmana, sen bilirsin tabi kiKızlar bugün bol bol yüzdüm ve yeniden 5 günde 5 kilo diyetine başladım. Hedefim 5 günde en azından 1 kilo daha kaybederek 51'li rakamları artık görebilmek.
Derya'cim ben ne zaman girsem hep senin paylaşımlarını görüyorum, ayfer yokken de çok iyi idare etmiştin, zaman zaman insanların farklı telâşları olabilir ama her zaman burdayiz nihayetinde. Senin için yardımcılık yorucu oluyorsa bilemem ama takımdan gidersen kendi adıma çok üzülürüm:-( çok da iyi verdin tatil bayram olmasına rağmen.karar sizin , dışarıdan karışmış olmak istemiyorum ama düşüncemi de yazmazsam üç rahat etmeyecektikaptanım selam. malum benim bebek daha çok küçük onun için aktif olamıyorum ve şu durumda ne takıma ne de kendime bi faydam olmuyor. eger sende uygun görürsen hem yardımcılıktan hemde takımdan ayrılmak istiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah emeğinin karşılığını alirsin
Kaptanım nihayet misafirden fırsat bulup sahile indik ,bir saat sürüyor yolumuz.gittik geldik derken bu saat oldu.bu olaylardan dolayı katilim düştü diye düşünüyorum ben de seval gibi.normale dönecektir umarim
Bana da öyle geliyor tatlim
Kaptanım sen takımından vazgeçersen kimse kalmaz ki evelallah canlandırıriz ama bu hep birlikte olacak iş.ben başka takıma gideceğimi sanmıyorum, takim kapanırsa kendim vermeyi denerim ilk etapta.basarili olamazsam başka takıma geçmeyi o zaman düşünürüm.
Tatlım çok yükleniyorsun metabolizmana, sen bilirsin tabi ki
Derya'cim ben ne zaman girsem hep senin paylaşımlarını görüyorum, ayfer yokken de çok iyi idare etmiştin, zaman zaman insanların farklı telâşları olabilir ama her zaman burdayiz nihayetinde. Senin için yardımcılık yorucu oluyorsa bilemem ama takımdan gidersen kendi adıma çok üzülürüm:-( çok da iyi verdin tatil bayram olmasına rağmen.karar sizin , dışarıdan karışmış olmak istemiyorum ama düşüncemi de yazmazsam üç rahat etmeyecekti
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah emeğinin karşılığını alirsin
Kaptanım nihayet misafirden fırsat bulup sahile indik ,bir saat sürüyor yolumuz.gittik geldik derken bu saat oldu.bu olaylardan dolayı katilim düştü diye düşünüyorum ben de seval gibi.normale dönecektir umarim
Bana da öyle geliyor tatlim
Kaptanım sen takımından vazgeçersen kimse kalmaz ki evelallah canlandırıriz ama bu hep birlikte olacak iş.ben başka takıma gideceğimi sanmıyorum, takim kapanırsa kendim vermeyi denerim ilk etapta.basarili olamazsam başka takıma geçmeyi o zaman düşünürüm.
Tatlım çok yükleniyorsun metabolizmana, sen bilirsin tabi ki
Derya'cim ben ne zaman girsem hep senin paylaşımlarını görüyorum, ayfer yokken de çok iyi idare etmiştin, zaman zaman insanların farklı telâşları olabilir ama her zaman burdayiz nihayetinde. Senin için yardımcılık yorucu oluyorsa bilemem ama takımdan gidersen kendi adıma çok üzülürüm:-( çok da iyi verdin tatil bayram olmasına rağmen.karar sizin , dışarıdan karışmış olmak istemiyorum ama düşüncemi de yazmazsam üç rahat etmeyecekti
Evime bi gidersem ben de yapacağım inşallah.ilk defa deneyecegim.evde beş gün kalmam büyük ihtimalle iki gün durup kv geçerim,iki günlük olmaz di miTakım kapanırsa bende başka takıma geçmeyeceğim zaten şurada 1-2 kilom kaldı onu da kendi çabamla falan veririm bitiririm. O yüzden 5'te 5 diyeti yapacağım canım.
Haklisin canım, insanların tepkisini koşturamıyoruz boyle bir ortamda:-(Kızlar merhaba,
Başka bir platformda bir şey sordum millet tepki gösterdi ülke ne halde sen ne yazdın diye açıkçası buraya da sık sık yazmaya çekindim
Sabah menüm:
Haşlanmış yumurta
3 zeytin
domates salatalık
1 kepekli minik lavaş
Ara
4 küçük kayısı
Öğlen
Kurufasulye
2 kaşık bulgur p
Salata
akşam daha yemedim
Bunun için gitme demiştim ama tabi ki sen daha iyi bilirsin canım benim, kuzucugun her şeyden daha önemli:-*:-*♡♡♡canım haklısın ben olabildiğince girip takımı ihmal etmemeye çalışıyorum. biliyorsunuz ki doğurduğum güne kadar da hep buradaydım destek olmaya çalıştım. ama şuan durumlar biraz farklı. biraz sıkıntılı bi dönemden geçiyorum ve inan hiç bişey yapmaya enerjim yok. onun için ayrılmak istiyorum.
Egzersizi yapınca yaz canım biz var oldukça paylaşım yaptıkça takımda burda olacak biraz daha katılımı arttıralımkızlar misafir geldiben yine cıss
bir kurabiye bir tabak da makarna salatası mideye gitti. akşam yemeği niyetine oldu
Yarın inş çok süper olacak menüm.
grubu kapatmayın ben yeni geldim ya
şimdi kızımı uyutup biraz karın egzersizi yapacağım yarın da yürüyüş günüm.
Sevgiyle kalın..
Tamam canım yapınca yaz unutma manasında dedim zaten :))Benim yok Ses35ciğim. Yarın inş olur. (en başta dediğim gibi gün aşırı spor yapacağım başlangıçta hamlığım geşsin)
Biz yardım ediyoz ya kaptanımHadi artiralim paylaşımı o zaman ama kaptanlığa talip bulursam kaptanlığı devredecegim çünkü kuzey aşırı hareketli bir çocuk inanın yetişemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?