Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım özlettin kendini ve sporlarını♡♡

İyiyiz canım, sen nasılsın?koruyabiliyor musun,kilo durumun nasıl?anne yaninda zor oluyor ben veremez oldum:--(

bende sizi özledim canım telefondan girmiyor siteye neden bilmiyorum wifi bağlantısıda yok annemlerde pcden de giremiyorum o yüzden burda değilim :/ eylüldetam gaz devam

canım anne evinde çok çok zor bazen krize grip ne varsa yiyorum sonra toparlama spor falan ki eskisi gibi çok spor olmuyor tabi şimdilik 1 2 kilo alıp veriyorum canım anca öyle koruyabiliyorum kendi düzenim olsa daha iyi olurdu

sen nasılsın naasıl geçiyor tatil

Değil mi ya insanin kendi duZeni gibisi yok.ben de daraldım iyice, yesem dert yemesem dert. Ben de evime gitmek ve düzen kurmak istiyorum artik.psikolojik olarak yıpratmaya başladı bi süreç.O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama sen mezun oldun,heDefine ulaştın en azından .daha rahat davranabilirsin tabi siniri kaçırmadan1-2kiloyu döndüğünde de verirsin nasıl olsa.bakalım ben napacağım:-(

Dimi malesef ben katılımı olup paylaşım yapanlara üzülüyorum motive dusuyor yaz geldi çiçekler açtı siskolar denize tatile kaçtı sonuç takımlarda in cin top oynuyor
Valla kaptanım düşüyor ne yalan diyeyim,eskiden biz çok hareketli bi takimdik:-( :-(

@Ses35 nerelerdesin,ben bugün yarim saat yürüdüm 10dk da dans ettim, aferin bana
Kızlar kimler keşkek biliyo bakayım?bi de patates tarhanası?ben bugün ikisinden yedim bi sürü

Kızlar napsak da canlandırsak takimi??hu huuuuuu...
Acaba kaçamak yaparken ki psikolojimizi ve sonrasındaki pişmanlığımizi mi yazsak???

Aksam ile öğlen yer mi değiştirseymiş ne

Hımm ben de merak ettim
hoşgeldin diyelim o zaman,ilk sayfada kurallarimiz var,okumuş da olabilirsin yani
Canlarım karabuğday yemeği diye birşey değil yanlış ifade ettim. Akşam yemeğinde karabuğday haşlayıp yoğurda katıyorum. yemek kelimesini isim değil yüklem olarak kullandım:)

Öğleni yazmadım sadece
Soğuk ayran çorbası vardı çok güzeldi iş yerinde çok bayılarak içtim. Diyet ve perhiz için bir menü de çıkıyor sağlık problemi olanlar için o menüden aldım garip tatsız tuzsuz bir patlıcan haşlaması gibi birşeydi bitiremedim. Bir de karışık salata tabağı aldım içinde yeşillik zeytinyağlı vs herşey vardı.

Akşam bi tane wanted yedim malesef herhalde malum sebepten. 2,5 lt su içtim şükür.

Malesef spor yok bugün yarın inşallah

Canlarım karabuğday yemeği diye birşey değil yanlış ifade ettim. Akşam yemeğinde karabuğday haşlayıp yoğurda katıyorum. yemek kelimesini isim değil yüklem olarak kullandım:)
R RoseAnge gördün mu canım?
Tadı nasıl peki?
Çikolata yerine kuru meyve ya da tarçınlı sut falan tüket canım illa yiyeceksen de sabah ye e mi

Canım karabuğdayın tadı normal buğday gibi ama glutensiz olduğu için buğday gibi ödem vs yapmıyor. Bir de dediğim gibi takıma girdiğimden beri tuz kullanımım çok az oldu. karabuğdaya yoğurt ve salatalık ekleyince ttadı ekmekle cacık yemek gibi ve tok tutuyor.
Tadı güzel bir de bol taze nane ile daha ferah bir lezzet.
Çikolata yemeye niyetim yoktu ama sanırım hormonlar wanted sevmem bile normalde karamel var diye. Yani bir portakallı bitter yesem en azından sevdiğim olurdu:)
Süt benim için çok zor
R RoseAnge gördün mu canım?
Tadı nasıl peki?

Çikolata yerine kuru meyve ya da tarçınlı sut falan tüket canım illa yiyeceksen de sabah ye e mi

Bugün yediklerim sabah 1 dilim kepek ekmek 1 k.k peynir şekersiz çay

Öğlen haşlanmış yumurtalı salata 1 çanak ekmek yok

Aksam balık salata ekmek yok yine zor da olsa yemedim

Yürüyüşe çıktım yeni geldim çok acıktım
Su an ama yemiyorum mistik çayını içip yatacam

Kolay gelsin kızlar benim 5 günde 5 kilo diyeti dün yalan oldu yapamadım tam olarak. Bugün de normal besleniyorum yarın başlayacağım inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…