- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
İyiyiz canım, sen nasılsın?koruyabiliyor musun,kilo durumun nasıl?anne yaninda zor oluyor ben veremez oldum:-merhaba kızlar nasılsınız
Canım özlettin kendini ve sporlarını♡♡
İyiyiz canım, sen nasılsın?koruyabiliyor musun,kilo durumun nasıl?anne yaninda zor oluyor ben veremez oldum:--(
Değil mi ya insanin kendi duZeni gibisi yok.ben de daraldım iyice, yesem dert yemesem dert. Ben de evime gitmek ve düzen kurmak istiyorum artik.psikolojik olarak yıpratmaya başladı bi süreç.O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama sen mezun oldun,heDefine ulaştın en azından .daha rahat davranabilirsin tabi siniri kaçırmadanbende sizi özledim canım telefondan girmiyor siteye neden bilmiyorum wifi bağlantısıda yok annemlerde pcden de giremiyorum o yüzden burda değilim :/ eylüldetam gaz devam
canım anne evinde çok çok zor bazen krize grip ne varsa yiyorum sonra toparlama spor falan ki eskisi gibi çok spor olmuyor tabi şimdilik 1 2 kilo alıp veriyorum canım anca öyle koruyabiliyorum kendi düzenim olsa daha iyi olurdu
sen nasılsın naasıl geçiyor tatil
Geçmişte pek bi şey yok gibi ne yazık ki:-( çok kimse yok buralarda :-(kizlar piknikteydim yeni girdim eve mutfağı toplayıp geçmişe bakacağım inşallah
Dimi malesef ben katılımı olup paylaşım yapanlara üzülüyorum motive dusuyor yaz geldi çiçekler açtı siskolar denize tatile kaçtı sonuç takımlarda in cin top oynuyorGeçmişte pek bi şey yok gibi ne yazık ki:-( çok kimse yok buralarda :-(
Valla kaptanım düşüyor ne yalan diyeyim,eskiden biz çok hareketli bi takimdik:-( :-(Dimi malesef ben katılımı olup paylaşım yapanlara üzülüyorum motive dusuyor yaz geldi çiçekler açtı siskolar denize tatile kaçtı sonuç takımlarda in cin top oynuyor
8 kilo vermişim , 1.5 da öncesinde vardı. O zamandan katılsam R RoseAnge sana yetişecekmişim canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-47321147
Bakın bakalım ne kadar zamanda ne kadar kilo vermissiniz
Canlarım karabuğday yemeği diye birşey değil yanlış ifade ettim. Akşam yemeğinde karabuğday haşlayıp yoğurda katıyorum. yemek kelimesini isim değil yüklem olarak kullandım:)Aksam ile öğlen yer mi değiştirseymiş ne
Hımm ben de merak ettim
hoşgeldin diyelim o zaman,ilk sayfada kurallarimiz var,okumuş da olabilirsin yani
R RoseAnge gördün mu canım?Canlarım karabuğday yemeği diye birşey değil yanlış ifade ettim. Akşam yemeğinde karabuğday haşlayıp yoğurda katıyorum. yemek kelimesini isim değil yüklem olarak kullandım:)
Çikolata yerine kuru meyve ya da tarçınlı sut falan tüket canım illa yiyeceksen de sabah ye e miÖğleni yazmadım sadece
Soğuk ayran çorbası vardı çok güzeldi iş yerinde çok bayılarak içtim. Diyet ve perhiz için bir menü de çıkıyor sağlık problemi olanlar için o menüden aldım garip tatsız tuzsuz bir patlıcan haşlaması gibi birşeydi bitiremedim. Bir de karışık salata tabağı aldım içinde yeşillik zeytinyağlı vs herşey vardı.
Akşam bi tane wanted yedim malesef herhalde malum sebepten. 2,5 lt su içtim şükür.
Malesef spor yok bugün yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?