- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tabiki canim ama ben tam katılım saglayamiyorumBiz yardım ediyoz ya kaptanım
Takıma geri dönünce daha iyi olur heralde canım daha fazla yapabileceğimiz bişey varsa biz de elimizden geleni yaparız ama kaptanlık başka bişey ona hazır hissedip o sorumluluğu almaya hazır olmak lazım bide o vasfı taşımak lazım :) o da herkeste olmaz kaptancımTabiki canim ama ben tam katılım saglayamiyorum
Eşinin mesleği ne canım?Kızlar selam ne takım kapanması ayol şaşırdık galiba Başbakanlıktan yazı gelmiş bütün memurlar işbaşı tabi eşimde başlıcak oğlum kalmak istiyor ev savaş alanı gbi napcaz bilmem
Egzersizi yapınca yaz canım biz var oldukça paylaşım yaptıkça takımda burda olacak biraz daha katılımı arttıralım
Çalışma Bakanlığında çalışıyor canım öğretmenleri çağırmadılar mıEşinin mesleği ne canım?
tek başıma takim gibiyim desene
Mısır gündüz olsaydı keşke canım
Hayırlısı olsun canım Allah gönlünden geçeni versin
Gunaydin Kizlar. @Ses35 gecmis olsun canimm
S Supernaturaaaallll hayirlisi olsun tatlim. Sonucu bizede bildir mutlaks
Sanırım dışarıdaydın az olmuş ama arada simiti ancak eritmişsindir. :)
Akşam mısır iyi olmamış umarım yatmadan en az 2 saat önce yemişsindir.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah emeğinin karşılığını alirsin
Kaptanım nihayet misafirden fırsat bulup sahile indik ,bir saat sürüyor yolumuz.gittik geldik derken bu saat oldu.bu olaylardan dolayı katilim düştü diye düşünüyorum ben de seval gibi.normale dönecektir umarim
Bana da öyle geliyor tatlim
Kaptanım sen takımından vazgeçersen kimse kalmaz ki evelallah canlandırıriz ama bu hep birlikte olacak iş.ben başka takıma gideceğimi sanmıyorum, takim kapanırsa kendim vermeyi denerim ilk etapta.basarili olamazsam başka takıma geçmeyi o zaman düşünürüm.
Tatlım çok yükleniyorsun metabolizmana, sen bilirsin tabi ki
Derya'cim ben ne zaman girsem hep senin paylaşımlarını görüyorum, ayfer yokken de çok iyi idare etmiştin, zaman zaman insanların farklı telâşları olabilir ama her zaman burdayiz nihayetinde. Senin için yardımcılık yorucu oluyorsa bilemem ama takımdan gidersen kendi adıma çok üzülürüm:-( çok da iyi verdin tatil bayram olmasına rağmen.karar sizin , dışarıdan karışmış olmak istemiyorum ama düşüncemi de yazmazsam üç rahat etmeyecekti
Evet maalesef aksam yedim.
Sonuclarimda Allaha cok sukur iyi geldi daha iyisi olabilirdi ama nasip 17 bindeyim tıp zorlucam insallah universiteli okacagima gore daha da hirslanmaliyim
Cok heyecanliyim uyuyamadim sabaha kadar tercih kistesi olusturdum. Aileme yuk olnak istemedigimden burs veren vakiflari arastirdim umarim burs cikar eylulde basvurucam. Cok farkli bir duyguymus
Yok canım biz de dahil miyiz diye bakmistim ama değilmişim.aslında dahil olmayı çok istiyorum,evime gitsem düzen kursam tekrar diye ama:-( diyet çok zorluyor burda:-(Çalışma Bakanlığında çalışıyor canım öğretmenleri çağırmadılar mı
Tebrik ederim canım benim ama iyi araştır,bursunu kaybedersen o ücreti odemek zorunda kalabilirsinEvet maalesef aksam yedim.
Sonuclarimda Allaha cok sukur iyi geldi daha iyisi olabilirdi ama nasip 17 bindeyim tıp zorlucam insallah universiteli okacagima gore daha da hirslanmaliyim
Cok heyecanliyim uyuyamadim sabaha kadar tercih kistesi olusturdum. Aileme yuk olnak istemedigimden burs veren vakiflari arastirdim umarim burs cikar eylulde basvurucam. Cok farkli bir duyguymus
günaydın canım öğle oldu amaGunaydin kizlar
Günaydın kızlar;
İznim bittiği için sabah işe başladım..
Sabah kahvaltım:
Az mercimek çorba
1 dlm ekmek
Bir açık çay
Ara:
Sade Türk kahvesi
Öğlen ne çıkacak bilmiyorum daha aylık menüye bakmadım:)
Akşam yine yoğurt ve karabuğday yemeği planlıyorum. Baya hoşuma gitti böyle olunca tadı.
Bu arada bu hafta neredeyse sıfır tuza doğru gidiyorum toplam 3 kere azıcık tuz atılmış şeyler yedim. Regl günüm bugün yarın olacak ama şişliğim yok ilk defa..Suyu artırmam lazım azıcık daha spor yapınca 3.5 içebiliyorum ama normalde 2 zar zor oluyor.
Öğlenden sonra yazarım inş
Aksam ile öğlen yer mi değiştirseymiş neGünaydın
Dünkü menüm
Sabah
1 bardak süt
1 sucuklu tost
Öğlen
4 tane şekersiz bisküvi
1 barsak süt
Akşam
1 karışık tost
1 probiyotık yoğurt
Gojiberry ceviz ve 2 tatlı kaşığı çilekli dondurma karıştırdım
Yetmedi yatmadan 3 biscotti yedim
Berbattı yanı dün
Regl geldi çattı
Bugün
Sabah
2 dilim marul limonlu
Peynir
1 yumurta
Öğlen
Yeşil salata
1 bardak süt
Hımm ben de merak ettimKarabuğday yemeği Nasıl canım?
hoşgeldin diyelim o zaman,ilk sayfada kurallarimiz var,okumuş da olabilirsin yaniSelam arkadaşlar ne zaman gruplara girmeye niyet etsem ankarada bir şey oluyor.siz beni davet ettiniz ama o günden sonra malum olaylar yüzünden giremedim.şimdi geldim inşallah birlikte güzel güzel veririz kiloları
Aksam ile öğlen yer mi değiştirseymiş ne
Hımm ben de merak ettim
hoşgeldin diyelim o zaman,ilk sayfada kurallarimiz var,okumuş da olabilirsin yani
breeze3535 tatlim mezuniyet karnen hazirlanmis. Tekrardan tebrik ederim :))
Darisi basimiza Kizlar :))
breeze3547' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 2
Nisan / 2,4
Mayıs / 1,8
Temmuz / 2
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,2 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (458. Etap) ( 68,5 )
Bitiş Kilosu (471. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,97% )
Toplam Süre ( 14 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,86% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 586 )
Yorum : Sevgilibreeze3535 , 6 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde ve 68,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 26 Haziran 2016 (471. Etap) tarihinde toplam 8,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dir. Hedefini % 96 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Metabolizman şaşırmış olur canım,her zaman binin altında oluncaAynen öyle olmalıydı ama yeme krizi geldi
Neyse topladım 1300 Cal almışım :)
Canım özlettin kendini ve sporlarını♡♡arkadasşlar ben düzenli giremiyorum o yüzden spordan beni çıkarırsanız iyi olur noırmalde yapıyorum sporu eskisi kadar çok olmasada ama bildirim yapamıyorum net sıkıntısından dolayı eylülde yine katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?