Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabiki canim ama ben tam katılım saglayamiyorum
Takıma geri dönünce daha iyi olur heralde canım daha fazla yapabileceğimiz bişey varsa biz de elimizden geleni yaparız ama kaptanlık başka bişey ona hazır hissedip o sorumluluğu almaya hazır olmak lazım bide o vasfı taşımak lazım :) o da herkeste olmaz kaptancım

Kızlar selam ne takım kapanması ayol şaşırdık galiba Başbakanlıktan yazı gelmiş bütün memurlar işbaşı tabi eşimde başlıcak oğlum kalmak istiyor ev savaş alanı gbi napcaz bilmem
Eşinin mesleği ne canım?
Egzersizi yapınca yaz canım biz var oldukça paylaşım yaptıkça takımda burda olacak biraz daha katılımı arttıralım
tek başıma takim gibiyim desene

Mısır gündüz olsaydı keşke canım

Hayırlısı olsun canım Allah gönlünden geçeni versin

Gunaydin Kizlar. @Ses35 gecmis olsun canimm
S Supernaturaaaallll hayirlisi olsun tatlim. Sonucu bizede bildir mutlaks

Sanırım dışarıdaydın az olmuş ama arada simiti ancak eritmişsindir. :)

Akşam mısır iyi olmamış umarım yatmadan en az 2 saat önce yemişsindir.

Evet maalesef aksam yedim.
Sonuclarimda Allaha cok sukur iyi geldi daha iyisi olabilirdi ama nasip 17 bindeyim tıp zorlucam insallah universiteli okacagima gore daha da hirslanmaliyim
Cok heyecanliyim uyuyamadim sabaha kadar tercih kistesi olusturdum. Aileme yuk olnak istemedigimden burs veren vakiflari arastirdim umarim burs cikar eylulde basvurucam. Cok farkli bir duyguymus

Oo masaallahh canimm. Rabbim utandirmasin gönlüne gore versin inşaallah

Günaydın kızlar;
İznim bittiği için sabah işe başladım..
Sabah kahvaltım:
Az mercimek çorba
1 dlm ekmek
Bir açık çay

Ara:
Sade Türk kahvesi

Öğlen ne çıkacak bilmiyorum daha aylık menüye bakmadım:)

Akşam yine yoğurt ve karabuğday yemeği planlıyorum. Baya hoşuma gitti böyle olunca tadı.
Bu arada bu hafta neredeyse sıfır tuza doğru gidiyorum toplam 3 kere azıcık tuz atılmış şeyler yedim. Regl günüm bugün yarın olacak ama şişliğim yok ilk defa..Suyu artırmam lazım azıcık daha spor yapınca 3.5 içebiliyorum ama normalde 2 zar zor oluyor.

Öğlenden sonra yazarım inş

Çalışma Bakanlığında çalışıyor canım öğretmenleri çağırmadılar mı
Yok canım biz de dahil miyiz diye bakmistim ama değilmişim.aslında dahil olmayı çok istiyorum,evime gitsem düzen kursam tekrar diye ama:-( diyet çok zorluyor burda:-(
Tebrik ederim canım benim ama iyi araştır,bursunu kaybedersen o ücreti odemek zorunda kalabilirsin
günaydın canım öğle oldu ama

Günaydın

Dünkü menüm
Sabah
1 bardak süt
1 sucuklu tost

Öğlen
4 tane şekersiz bisküvi
1 barsak süt

Akşam
1 karışık tost
1 probiyotık yoğurt
Gojiberry ceviz ve 2 tatlı kaşığı çilekli dondurma karıştırdım

Yetmedi yatmadan 3 biscotti yedim

Berbattı yanı dün
Regl geldi çattı

Bugün

Sabah
2 dilim marul limonlu
Peynir
1 yumurta

Öğlen
Yeşil salata
1 bardak süt

Karabuğday yemeği Nasıl canım?

Selam arkadaşlar ne zaman gruplara girmeye niyet etsem ankarada bir şey oluyor.siz beni davet ettiniz ama o günden sonra malum olaylar yüzünden giremedim.şimdi geldim inşallah birlikte güzel güzel veririz kiloları

Aksam ile öğlen yer mi değiştirseymiş ne
Karabuğday yemeği Nasıl canım?
Hımm ben de merak ettim
Selam arkadaşlar ne zaman gruplara girmeye niyet etsem ankarada bir şey oluyor.siz beni davet ettiniz ama o günden sonra malum olaylar yüzünden giremedim.şimdi geldim inşallah birlikte güzel güzel veririz kiloları
hoşgeldin diyelim o zaman,ilk sayfada kurallarimiz var,okumuş da olabilirsin yani

çok teşekkür ederim hepinize şimdi net sıkıntısından dolayı sık sık giremiyorum :/ tatil sonrası yine bol bol buralardayım şimdi koruma yapmaya çalışıyorum umarım aynı kiloda kalmayı beceririm sizler nasılsınız

arkadasşlar ben düzenli giremiyorum o yüzden spordan beni çıkarırsanız iyi olur noırmalde yapıyorum sporu eskisi kadar çok olmasada ama bildirim yapamıyorum net sıkıntısından dolayı eylülde yine katılırım

Canım özlettin kendini ve sporlarını♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…