Kuralları okudum.kabul ettim.ama bana hiç hoş geldin diyen olmamış
Hg canım gece gelmissin ondandirMadem gruba kabul edildim kendimi tanitayim.1 adet öğretmen. ankaradayim.1 oğlum var 3.5 yaşında 29 yaşındayım. 100.2 başlangıç kilom maalesef
nasıl besleniyordu destek alıyor musun yuruyus öncesi ve sonrası 3-4 badem bir çay bardağı süt içersen hem kas kaybın olmaz hem acikmazsin ablam diyetisyene gidiyor 1.5 ay oldu 104den 89 a indi 6 ogunle boyun kaç hedef kilon neBugün yediklerim sabah 1 dilim kepek ekmek 1 k.k peynir şekersiz çay
Öğlen haşlanmış yumurtalı salata 1 çanak ekmek yok
Aksam balık salata ekmek yok yine zor da olsa yemedim
Yürüyüşe çıktım yeni geldim çok acıktım
Su an ama yemiyorum mistik çayını içip yatacam
Hoş geldin canımMadem gruba kabul edildim kendimi tanitayim.1 adet öğretmen. ankaradayim.1 oğlum var 3.5 yaşında 29 yaşındayım. 100.2 başlangıç kilom maalesef
Anladım canımCanlarım karabuğday yemeği diye birşey değil yanlış ifade ettim. Akşam yemeğinde karabuğday haşlayıp yoğurda katıyorum. yemek kelimesini isim değil yüklem olarak kullandım:)
Eve varır varmaz denemeliyimCanım karabuğdayın tadı normal buğday gibi ama glutensiz olduğu için buğday gibi ödem vs yapmıyor. Bir de dediğim gibi takıma girdiğimden beri tuz kullanımım çok az oldu. karabuğdaya yoğurt ve salatalık ekleyince ttadı ekmekle cacık yemek gibi ve tok tutuyor.
Tadı güzel bir de bol taze nane ile daha ferah bir lezzet.
Çikolata yemeye niyetim yoktu ama sanırım hormonlar wanted sevmem bile normalde karamel var diye. Yani bir portakallı bitter yesem en azından sevdiğim olurdu:)
Süt benim için çok zor
Ohh miss, branşın ne?benim Türkçe, R RoseAnge coğrafya bir de mezun arkadaşımız vardı sinifciMadem gruba kabul edildim kendimi tanitayim.1 adet öğretmen. ankaradayim.1 oğlum var 3.5 yaşında 29 yaşındayım. 100.2 başlangıç kilom maalesef
Ben demiştim,gormedin mi:-( :-( arkadaşlar bu aralar yoğun sanırımKuralları okudum.kabul ettim.ama bana hiç hoş geldin diyen olmamış
Çok ama çok iyi vermisHg canım gece gelmissin ondandir
nasıl besleniyordu destek alıyor musun yuruyus öncesi ve sonrası 3-4 badem bir çay bardağı süt içersen hem kas kaybın olmaz hem acikmazsin ablam diyetisyene gidiyor 1.5 ay oldu 104den 89 a indi 6 ogunle boyun kaç hedef kilon ne
10 tane fındık migünaydın 10. mıntıka nasılsınız bakalım ,
bn dün piknikte bile ekmek yemedim sadece ayran salata et yedim 10 tanede çiğ fındık iyiki daha fazla yemedim bi süt yaptıkı anlatamam gögüslerim şişdi kuzey ki sürekli emen bir çılgın o bile bitiremedi sütün falzasını öğürmeye başladı sabaha dogrubirde haşlanmış kestane böyle yapmıştı köye gittiğimizde
Kiz on fındıkla un helvası bir mi sen ne yapıyorsun bakiyim neler yiyon kiz böyle
Buraya yazarak oglumun uykusu geldi tam buyutuyum dedim uyandı kustu ama çok feci bdnim ustum kendi ustu yatak hemen dusa girdik birlikte şimdi tekrar uyudu nane limon yapıyorum gece usuttu galiba
Oyyy geçmiş olsun canimm. Duru'da bugün sabahtan beri huzursuz. Gazino cikariyor, kakasini da yapiyor ama sürekli geriniyor ve miziklaniyor. Anlamadim ki bi yerimi agriyor? Ama bi yeri agrisa uyumaz diyorum. Anlayamafim gitti
Geçmiş olsun kaptanım,bu havalar hep hasta ediyor sanırım:-( gündüz çok terleyip usutuyorlar gibiBuraya yazarak oglumun uykusu geldi tam buyutuyum dedim uyandı kustu ama çok feci bdnim ustum kendi ustu yatak hemen dusa girdik birlikte şimdi tekrar uyudu nane limon yapıyorum gece usuttu galiba
Yok canım daha neler,onlar diyetten önceydi,boşuna mi alındı bu kilolarKiz on fındıkla un helvası bir mi sen ne yapıyorsun bakiyim neler yiyon kiz böyle
bagirsaklarindan ses geliyor mu?karnını sıcak tutmaya çalış canimOyyy geçmiş olsun canimm. Duru'da bugün sabahtan beri huzursuz. Gazino cikariyor, kakasini da yapiyor ama sürekli geriniyor ve miziklaniyor. Anlamadim ki bi yerimi agriyor? Ama bi yeri agrisa uyumaz diyorum. Anlayamafim gitti
Dinliyorum ama gelmiyor sanirimGeçmiş olsun kaptanım,bu havalar hep hasta ediyor sanırım:-( gündüz çok terleyip usutuyorlar gibi
Yok canım daha neler,onlar diyetten önceydi,boşuna mi alındı bu kilolarilk yediğinde göğüslerim tas gibi kalmıştı sütten zor emzirmiştim valla
bagirsaklarindan ses geliyor mu?karnını sıcak tutmaya çalış canim
Ay şuan derya duruyu dinlerken gözümün önüne geldiDinliyorum ama gelmiyor sanirim
emzirme ne güzel şeydi ya.hem bedavadam kalori yakıyor. Emzirme sürecinde kilo vermiştim baya da bırakınca aynı yedim öyle gider sandım olmadı. Aman dikkat.kaç aylikgünaydın 10. mıntıka nasılsınız bakalım ,
bn dün piknikte bile ekmek yemedim sadece ayran salata et yedim 10 tanede çiğ fındık iyiki daha fazla yemedim bi süt yaptıkı anlatamam gögüslerim şişdi kuzey ki sürekli emen bir çılgın o bile bitiremedi sütün falzasını öğürmeye başladı sabaha dogrubirde haşlanmış kestane böyle yapmıştı köye gittiğimizde
Ay şuan derya duruyu dinlerken gözümün önüne geldiahh annelik ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?