Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Madem gruba kabul edildim kendimi tanitayim.1 adet öğretmen. ankaradayim.1 oğlum var 3.5 yaşında 29 yaşındayım. 100.2 başlangıç kilom maalesef
Hg canım gece gelmissin ondandir
nasıl besleniyordu destek alıyor musun yuruyus öncesi ve sonrası 3-4 badem bir çay bardağı süt içersen hem kas kaybın olmaz hem acikmazsin ablam diyetisyene gidiyor 1.5 ay oldu 104den 89 a indi 6 ogunle boyun kaç hedef kilon ne

Canlarım karabuğday yemeği diye birşey değil yanlış ifade ettim. Akşam yemeğinde karabuğday haşlayıp yoğurda katıyorum. yemek kelimesini isim değil yüklem olarak kullandım:)
Anladım canım
Bende bilmediğim için merak ettim 'afiyet olsun güzel olur öyle

günaydın 10. mıntıka nasılsınız bakalım ,
bn dün piknikte bile ekmek yemedim sadece ayran salata et yedim 10 tanede çiğ fındık iyiki daha fazla yemedim bi süt yaptıkı anlatamam gögüslerim şişdi kuzey ki sürekli emen bir çılgın o bile bitiremedi sütün falzasını öğürmeye başladı sabaha dogru birde haşlanmış kestane böyle yapmıştı köye gittiğimizde

Eve varır varmaz denemeliyimafiyet olsun
Madem gruba kabul edildim kendimi tanitayim.1 adet öğretmen. ankaradayim.1 oğlum var 3.5 yaşında 29 yaşındayım. 100.2 başlangıç kilom maalesef
Ohh miss, branşın ne?benim Türkçe, R RoseAnge coğrafya bir de mezun arkadaşımız vardı sinifci
Kuralları okudum.kabul ettim.ama bana hiç hoş geldin diyen olmamış
Ben demiştim,gormedin mi:-( :-( arkadaşlar bu aralar yoğun sanırım
Çok ama çok iyi vermis
10 tane fındık mibende de un helvası çok etkili

Buraya yazarak oglumun uykusu geldi tam buyutuyum dedim uyandı kustu ama çok feci bdnim ustum kendi ustu yatak hemen dusa girdik birlikte şimdi tekrar uyudu nane limon yapıyorum gece usuttu galiba

Kiz on fındıkla un helvası bir mi sen ne yapıyorsun bakiyim neler yiyon kiz böyle

Oyyy geçmiş olsun canimm. Duru'da bugün sabahtan beri huzursuz. Gazino cikariyor, kakasini da yapiyor ama sürekli geriniyor ve miziklaniyor. Anlamadim ki bi yerimi agriyor? Ama bi yeri agrisa uyumaz diyorum. Anlayamafim gitti
Buraya yazarak oglumun uykusu geldi tam buyutuyum dedim uyandı kustu ama çok feci bdnim ustum kendi ustu yatak hemen dusa girdik birlikte şimdi tekrar uyudu nane limon yapıyorum gece usuttu galiba

Günaydın kızlar herkesin günü güzel geçsin inşallah. Şimdi denize iniyorum bol bol yüzüp kilo verme zamanıııı. :)

Geçmiş olsun kaptanım,bu havalar hep hasta ediyor sanırım:-( gündüz çok terleyip usutuyorlar gibi
Kiz on fındıkla un helvası bir mi sen ne yapıyorsun bakiyim neler yiyon kiz böyle
Yok canım daha neler,onlar diyetten önceydi,boşuna mi alındı bu kilolar ilk yediğinde göğüslerim tas gibi kalmıştı süttenzor emzirmiştim valla
Oyyy geçmiş olsun canimm. Duru'da bugün sabahtan beri huzursuz. Gazino cikariyor, kakasini da yapiyor ama sürekli geriniyor ve miziklaniyor. Anlamadim ki bi yerimi agriyor? Ama bi yeri agrisa uyumaz diyorum. Anlayamafim gitti
bagirsaklarindan ses geliyor mu?karnını sıcak tutmaya çalış canim

Dinliyorum ama gelmiyor sanirim

emzirme ne güzel şeydi ya.hem bedavadam kalori yakıyor. Emzirme sürecinde kilo vermiştim baya da bırakınca aynı yedim öyle gider sandım olmadı. Aman dikkat.kaç aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…