Sabah tartildim ki ne göreyim. 99.1 olmuşum bile.100.2 idim. Dünkü salata lar ise yaradı. Muzaffer kushan diyeti yapıyorum.varmı benle yapacak babayiğit. Ağustos un 7 sinde bir düğün var o zamana kadar hedefim 95 insallah
@yolcukardelen ile bizimkiler dana oldu 18 aylıkemzirme ne güzel şeydi ya.hem bedavadam kalori yakıyor. Emzirme sürecinde kilo vermiştim baya da bırakınca aynı yedim öyle gider sandım olmadı. Aman dikkat.kaç aylik
O nasıl bir diyet oluyor kiSabah tartildim ki ne göreyim. 99.1 olmuşum bile.100.2 idim. Dünkü salata lar ise yaradı. Muzaffer kushan diyeti yapıyorum.varmı benle yapacak babayiğit. Ağustos un 7 sinde bir düğün var o zamana kadar hedefim 95 insallah
Üşütme yoktur canım o zaman, ara ara huyları da değişiyor bu sipalarin,geçer insallahDinliyorum ama gelmiyor sanirim
Ayy o da bi şey mi?sen kollamıyor musun kuzeyi puf yaptı mi diye?gel benim kavunun diye kokluyorum çocuğun orasını burasınıAy şuan derya duruyu dinlerken gözümün önüne geldiahh annelik ahhh
Benim ki 23.ayini dolduracak bu ay
ben de merak ettimO nasıl bir diyet oluyor ki
ek gıdadan once kokluyorum ama ek gıdadan sonra o ise gerek kalmadı ama en çok boynunun altını koklamayi seviyorum oyyÜşütme yoktur canım o zaman, ara ara huyları da değişiyor bu sipalarin,geçer insallah
Ayy o da bi şey mi?sen kollamıyor musun kuzeyi puf yaptı mi diye?gel benim kavunun diye kokluyorum çocuğun orasını burasını
Benim ki 23.ayini dolduracak bu ay
ben de merak ettim
Madem gruba kabul edildim kendimi tanitayim.1 adet öğretmen. ankaradayim.1 oğlum var 3.5 yaşında 29 yaşındayım. 100.2 başlangıç kilom maalesef
Bugün yediklerim sabah 1 dilim kepek ekmek 1 k.k peynir şekersiz çay
Öğlen haşlanmış yumurtalı salata 1 çanak ekmek yok
Aksam balık salata ekmek yok yine zor da olsa yemedim
Yürüyüşe çıktım yeni geldim çok acıktım
Su an ama yemiyorum mistik çayını içip yatacam
günaydın 10. mıntıka nasılsınız bakalım ,
bn dün piknikte bile ekmek yemedim sadece ayran salata et yedim 10 tanede çiğ fındık iyiki daha fazla yemedim bi süt yaptıkı anlatamam gögüslerim şişdi kuzey ki sürekli emen bir çılgın o bile bitiremedi sütün falzasını öğürmeye başladı sabaha dogrubirde haşlanmış kestane böyle yapmıştı köye gittiğimizde
Oo maşallah maşallah@katre-i dem kaptan ben geri döndüğümde 108 kilo idim. 15,8 kg gitmişBu sefer zor gidiyor ama yinede gidiyor.
Oo maşallah maşallah
Aman anlamda dur orda geliyorum yazmış :) bugün diyetisyen günü annemde elbiseye talip bebe hasta ben pert
Kaptan yakında seni geçer miyimBu seni gaza getirir mi daha yolum çok ama
Uyurken nefesini kokluyorum ben de,tuhaf ama çok hoşuma gidiyoek gıdadan once kokluyorum ama ek gıdadan sonra o ise gerek kalmadı ama en çok boynunun altını koklamayi seviyorum oyy
hicbir şey anlamadım ben amaAman anlamda dur orda geliyorum yazmış :) bugün diyetisyen günü annemde elbiseye talip bebe hasta ben pert
Poğaça arada olabilir benceDünkü menüm;
Sabah 1 adet poğaçahak ediyorum.
Öğle:
Sebzeli fırın köfte (patlıcan ve 2 dilim patatesli)
şehriyeli domates çorbası
1 kasse yoğurt
Ara: 1 nektari
Akşam:
1 tane tavuk but
Su: 3,5 litre
oy maşallah@katre-i dem kaptan ben geri döndüğümde 108 kilo idim. 15,8 kg gitmişBu sefer zor gidiyor ama yinede gidiyor.
Aman anlamda dur orda geliyorum yazmış :) bugün diyetisyen günü annemde elbiseye talip bebe hasta ben pert
Poğaça arada olabilir benceama hazır değil de ev yapımı daha iyi olur
oy maşallah
Özellikleri ne canım?Sabah tartildim ki ne göreyim. 99.1 olmuşum bile.100.2 idim. Dünkü salata lar ise yaradı. Muzaffer kushan diyeti yapıyorum.varmı benle yapacak babayiğit. Ağustos un 7 sinde bir düğün var o zamana kadar hedefim 95 insallah
Afiyet bal seker olsunGeçmiş olsun kaptan nesi var ?
Mecburiyetten yidim
iyice merak ettimÖzellikleri ne canım?
Sanırım o Adamın kampında 17 yasında bir kız ölmüş
Haberde gördüm pek sağlıklı değil yazıyordu
Afiyet bal seker olsunGeçmiş olsun kaptan nesi var ?
Mecburiyetten yidim
iyice merak ettim nasıl bi şey olduğunu,bakayım biÖzellikleri ne canım?
Sanırım o Adamın kampında 17 yasında bir kız ölmüş
Haberde gördüm pek sağlıklı değil yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?