Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Super canimm o diyet nasil ki? Gerçi ben diyet yapamiyorum ama :)) y

Dinliyorum ama gelmiyor sanirim
Üşütme yoktur canım o zaman, ara ara huyları da değişiyor bu sipalarin,geçer insallah
Ay şuan derya duruyu dinlerken gözümün önüne geldi ahh annelik ahhh
Ayy o da bi şey mi?sen kollamıyor musun kuzeyi puf yaptı mi diye?gel benim kavunun diye kokluyorum çocuğun orasını burasını
@yolcukardelen ile bizimkiler dana oldu 18 aylık kimyager1508 in taze daha 29gunluk
Benim ki 23.ayini dolduracak bu ay
O nasıl bir diyet oluyor ki
ben de merak ettim

ek gıdadan once kokluyorum ama ek gıdadan sonra o ise gerek kalmadı ama en çok boynunun altını koklamayi seviyorum oyy

Madem gruba kabul edildim kendimi tanitayim.1 adet öğretmen. ankaradayim.1 oğlum var 3.5 yaşında 29 yaşındayım. 100.2 başlangıç kilom maalesef

Merhaba aramıza hoşgeldin.
Bende çok kilolu ama zayıflayan bir gelin adayıyım. Merak etme gidecek hepsi yeterki sen vermek iste.

1,2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin pilav vs bir şey yemiyorsun neticesinde.

10 tane çiğ fındık süt patlaması mı yaptı hımm ilk defa duydum

Selam Kizlar nasilsiniz?
iradelihatunhuma canim hoşgeldin. Ben Derya.

Selamm annecik iyiyiz sen nasılsın bakalım?
Duru bebek nasıl.

Dünkü menüm;

Sabah 1 adet poğaça hak ediyorum.

Öğle:
Sebzeli fırın köfte (patlıcan ve 2 dilim patatesli)
şehriyeli domates çorbası
1 kasse yoğurt

Ara: 1 nektari

Akşam:
1 tane tavuk but

Su: 3,5 litre

ek gıdadan once kokluyorum ama ek gıdadan sonra o ise gerek kalmadı ama en çok boynunun altını koklamayi seviyorum oyy
Uyurken nefesini kokluyorum ben de,tuhaf ama çok hoşuma gidiyoboynunun altına kaymak diyoruz biz teyzesi ,gel bi kaymak ver deyince koklaya koklaya öpüyorum♡♡♡
Aman anlamda dur orda geliyorum yazmış :) bugün diyetisyen günü annemde elbiseye talip bebe hasta ben pert
hicbir şey anlamadım ben ama

Poğaça arada olabilir benceama hazır değil de ev yapımı daha iyi olur
@katre-i dem kaptan ben geri döndüğümde 108 kilo idim. 15,8 kg gitmiş Bu sefer zor gidiyor ama yinede gidiyor.
oy maşallah

Özellikleri ne canım?
Sanırım o Adamın kampında 17 yasında bir kız ölmüş
Haberde gördüm pek sağlıklı değil yazıyordu

Kızlar merhaba,
Çok yoğun bir şekilde işe başladım sanırım herkes izinde olunca işler çoğaldı.

Sabah kahvaltım:
Kepekli beyaz peynirli tost
Çay
Ara:
T. kahvesi

Öğle:
Brokoli çorbası
Sebzeli köfte
Salata

Ara
Yine t.kahvesi ve 2 form kraker

Akşam
3-4 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt

2,5 lt su
çok hafif tempo ile 45 dk yürüyüş

Kafam yorgun, bedenim yorgun ve psikolojim de yorgun sanırım. Bilemiyorum ama dolaylı olarak travma yaşıyoruz sanırım ülkece..Kızım ve gelecek adına endişeliyim. Sonumuz orta doğu ülkeleri gibi olacak diye korkuyorum. Silah sesleri susmuyor hala.
Allah ülkemize birlik ve düzen versin..

Bu arada yeni gelen arkadaşlara Merhaba:)

Cumaya az kaldı bakalım sonuçlar nasıl olacak inş hedefi tuttururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…