Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun kaptan nesi var ?

Mecburiyetten yidim
kusuyordu canım sabah geçtişükür

@Ses35 nerelerdesin?ihmal etmezsin sen buraları?:-(
evet ya oda mı kaçtı ki

Kızlar kolay göbek eritme hareketi var mı?
(Günlük mesaj kuralı zormuş ya ben neredeyse facebook instagram a bile giremez oldum)
5 msj yazmışsın bile herkes bir msj yazınca maalesef takım yurumuyor

yok kızlar olmuyor üzgünüm kimseyi yarı yolda bırakmazdım ama gerçekten olmuyor kendinize yeni takım bakım bana bildirir misiniz kaptanlığa kimse yanaşmadı paylaşımda yazmıştım cuma bildirip yeni takımlarına uğurlayalım sizi

Çocuklarımız için ayni endişeyi cekiyorum, her gün yeni bi şey çıkıyor,korkuyorum
kusuyordu canım sabah geçtişükür

evet ya oda mı kaçtı ki

5 msj yazmışsın bile herkes bir msj yazınca maalesef takım yurumuyor
Bi sıkıntı yoktur inşallah yoksa mutlaka girerdi
Sağlık olsun kaptanım,ben eylüle kadar izne ayrılırım o zaman.gelince takim açılırsa burdan devam ederim açılmazsa o zaman bakarım başka takıma:-(
Sen ne yapacaksın peki?tekrar başlayacaktın diyete,sadece diyetisyenle mi devam edeceksin yoksa?
Bugün gidebildin mi?

Kaptancım kesin karar ise ben cuma bildirim yapıp izine ayrılmayı tercih ediyorum. Dönüşte takım seçmekten yanayım..

ben devam edecegım zaten listede değilim olmazsa hepimiz haberleşir kimyager1508 in yeni açacağı takıma geçeriz
Kaptancım kesin karar ise ben cuma bildirim yapıp izine ayrılmayı tercih ediyorum. Dönüşte takım seçmekten yanayım..
tmm cnm

***10. TAKIM 475.ETAP***

WanHeda (92,2///%)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)izne ayrılmak istiyor yada x takıma transfer oldu
yolcukardelen(57.0///%)izne ayrılmak istiyor
ses35 (70.9///%) x takıma transfer oldu
kimyager1508(69.9/ //%) kendi isteğiyle ayrıldı
EceZ(54.2///%) 52 kg olursa mezun değilse x takıma transfer oldu

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üyeler başka takımlara yada katılım alanına yazabilirler

Canım ben bu sabah 51.7'ye kadar indim. Bu saatten sonra takım değiştirsem de bir anlam ifade etmez zaten istediğim kiloya indim artık benim bol bol spor yapmam lazım diyet günlüklerinde falan devam ederim ara ara yazmaya.

Hepinize çok teşekkür ederim beraber son kilolarımı da vermeme yardımcı oldunuz özellikle spor yarışması benim için çok motive edici oldu. Dilerim herkes hayatında mutlu olur ve fazla kilolarından kurtulur. Sağlıcakla kalın. :)

Tebrik ederim canım, azmine hayranım.koruyacağına da eminim.desene seni mezun edip kapatıyoruz takimi

Tebrik ederim canım, azmine hayranım.koruyacağına da eminim.desene seni mezun edip kapatıyoruz takimi

Sende biraz dinlen balım kendi kendine devam ettir. En azından kilo alma. Sonra yeniden katılırsın diyet gruplarına eğer verecek kilon çoksa. Ama 2-3 kilo için girmeye değmiyor zaten 2 hafta deneme sürecine alıyorlar o arada da 2 haftada 2-3 kilo rahatça verebiliyorsun.

Yok kizi takim falan acmiyorum :)) valla su evi bi düzene Sokana kadar buralarda olamicam. Diyet falanda yalan oldu zaten henüzbeslenme duzenimide bi oturtamadim.
ben devam edecegım zaten listede değilim olmazsa hepimiz haberleşir kimyager1508 in yeni açacağı takıma geçeriz
tmm cnm

Derya yeni takim mi açacak?10.takimi açsın,olmuyo mu

kendini toparlasaydı planımız oydu ama rahat vermedi kıza kv görümce

Hadi ya,niye burda devam etmek istemediniz peki?özel değilse tabi
Gidip yolsak mi kv ile görumceyi,hem iyi de kalori yakarız bak

Oyyy geçmiş olsun canimm. Duru'da bugün sabahtan beri huzursuz. Gazino cikariyor, kakasini da yapiyor ama sürekli geriniyor ve miziklaniyor. Anlamadim ki bi yerimi agriyor? Ama bi yeri agrisa uyumaz diyorum. Anlayamafim gitti
Gazını çıkarsa, kakasını yapsa bile bitmiyor cnm.gaz ilacı kullanıyor musun.
Küçük bir bebekle yeme düzeni oluşturmak gerçekten çok zor.Bazen midemden açlık sesleri geliyor.ama kızım izin vermiyor ki bir şeyler hazırlayıp da yiyeyim.Bazen abur cubur oluyor mecburen.

Takımın kapanmasına gerçekten üzüldüm.düzen kurunca buraya gelmeyi düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…