@katre-i dem kaptan ben geri döndüğümde 108 kilo idim. 15,8 kg gitmişBu sefer zor gidiyor ama yinede gidiyor.
Hoşgeldin @iradelihatunumaHoş buldumm
@Supernaturaaaallll ve @asktr kizlar katılımı artıralım gunde 5 msj kuralını unutmayin
@Supernaturaaaallll ve @asktr kizlar katılımı artıralım gunde 5 msj kuralını unutmayin
kusuyordu canım sabah geçtişükürGeçmiş olsun kaptan nesi var ?
Mecburiyetten yidim
evet ya oda mı kaçtı ki@Ses35 nerelerdesin?ihmal etmezsin sen buraları?:-(
5 msj yazmışsın bile herkes bir msj yazınca maalesef takım yurumuyorKızlar kolay göbek eritme hareketi var mı?
(Günlük mesaj kuralı zormuş ya ben neredeyse facebook instagram a bile giremez oldum)
Çocuklarımız için ayni endişeyi cekiyorum, her gün yeni bi şey çıkıyor,korkuyorumKızlar merhaba,
Çok yoğun bir şekilde işe başladım sanırım herkes izinde olunca işler çoğaldı.
Sabah kahvaltım:
Kepekli beyaz peynirli tost
Çay
Ara:
T. kahvesi
Öğle:
Brokoli çorbası
Sebzeli köfte
Salata
Ara
Yine t.kahvesi ve 2 form kraker
Akşam
3-4 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt
2,5 lt su
çok hafif tempo ile 45 dk yürüyüş
Kafam yorgun, bedenim yorgun ve psikolojim de yorgun sanırım. Bilemiyorum ama dolaylı olarak travma yaşıyoruz sanırım ülkece..Kızım ve gelecek adına endişeliyim. Sonumuz orta doğu ülkeleri gibi olacak diye korkuyorum. Silah sesleri susmuyor hala.
Allah ülkemize birlik ve düzen versin..
Bu arada yeni gelen arkadaşlara Merhaba:)
Cumaya az kaldı bakalım sonuçlar nasıl olacak inş hedefi tuttururuz.
Bi sıkıntı yoktur inşallah yoksa mutlaka girerdikusuyordu canım sabah geçtişükür
evet ya oda mı kaçtı ki
5 msj yazmışsın bile herkes bir msj yazınca maalesef takım yurumuyor
Sağlık olsun kaptanım,ben eylüle kadar izne ayrılırım o zaman.gelince takim açılırsa burdan devam ederim açılmazsa o zaman bakarım başka takıma:-(yok kızlar olmuyor üzgünüm kimseyi yarı yolda bırakmazdım ama gerçekten olmuyor kendinize yeni takım bakım bana bildirir misiniz kaptanlığa kimse yanaşmadı paylaşımda yazmıştım cuma bildirip yeni takımlarına uğurlayalım sizi
yok kızlar olmuyor üzgünüm kimseyi yarı yolda bırakmazdım ama gerçekten olmuyor kendinize yeni takım bakım bana bildirir misiniz kaptanlığa kimse yanaşmadı paylaşımda yazmıştım cuma bildirip yeni takımlarına uğurlayalım sizi
ben devam edecegım zaten listede değilim olmazsa hepimiz haberleşirÇocuklarımız için ayni endişeyi cekiyorum, her gün yeni bi şey çıkıyor,korkuyorum
Bi sıkıntı yoktur inşallah yoksa mutlaka girerdi
Sağlık olsun kaptanım,ben eylüle kadar izne ayrılırım o zaman.gelince takim açılırsa burdan devam ederim açılmazsa o zaman bakarım başka takıma:-(
Sen ne yapacaksın peki?tekrar başlayacaktın diyete,sadece diyetisyenle mi devam edeceksin yoksa?
Bugün gidebildin mi?
tmm cnmKaptancım kesin karar ise ben cuma bildirim yapıp izine ayrılmayı tercih ediyorum. Dönüşte takım seçmekten yanayım..
Derya yeni takim mi açacak?10.takimi açsın,olmuyo muben devam edecegım zaten listede değilim olmazsa hepimiz haberleşirkimyager1508 in yeni açacağı takıma geçeriz
tmm cnm
kendini toparlasaydı planımız oydu ama rahat vermedi kıza kv görümceDerya yeni takim mi açacak?10.takimi açsın,olmuyo mu
Hadi ya,niye burda devam etmek istemediniz peki?özel değilse tabikendini toparlasaydı planımız oydu ama rahat vermedi kıza kv görümce
Hoş buldumm
***10. TAKIM 475.ETAP***
WanHeda (92,2///%)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)izne ayrılmak istiyor yada x takıma transfer oldu
yolcukardelen(57.0///%)izne ayrılmak istiyor
ses35 (70.9///%) x takıma transfer oldu
kimyager1508(69.9/ //%) kendi isteğiyle ayrıldı
EceZ(54.2///%) 52 kg olursa mezun değilse x takıma transfer oldu
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler başka takımlara yada katılım alanına yazabilirler
Tebrik ederim canım, azmine hayranım.koruyacağına da eminim.desene seni mezun edip kapatıyoruz takimiCanım ben bu sabah 51.7'ye kadar indim. Bu saatten sonra takım değiştirsem de bir anlam ifade etmez zaten istediğim kiloya indim artık benim bol bol spor yapmam lazım diyet günlüklerinde falan devam ederim ara ara yazmaya.
Hepinize çok teşekkür ederim beraber son kilolarımı da vermeme yardımcı oldunuz özellikle spor yarışması benim için çok motive edici oldu. Dilerim herkes hayatında mutlu olur ve fazla kilolarından kurtulur. Sağlıcakla kalın. :)
Tebrik ederim canım, azmine hayranım.koruyacağına da eminim.desene seni mezun edip kapatıyoruz takimi
ben devam edecegım zaten listede değilim olmazsa hepimiz haberleşirkimyager1508 in yeni açacağı takıma geçeriz
tmm cnm
Derya yeni takim mi açacak?10.takimi açsın,olmuyo mu
kendini toparlasaydı planımız oydu ama rahat vermedi kıza kv görümce
Hadi ya,niye burda devam etmek istemediniz peki?özel değilse tabi
Gidip yolsak mi kv ile görumceyi,hem iyi de kalori yakarız bak
Gazını çıkarsa, kakasını yapsa bile bitmiyor cnm.gaz ilacı kullanıyor musun.Oyyy geçmiş olsun canimm. Duru'da bugün sabahtan beri huzursuz. Gazino cikariyor, kakasini da yapiyor ama sürekli geriniyor ve miziklaniyor. Anlamadim ki bi yerimi agriyor? Ama bi yeri agrisa uyumaz diyorum. Anlayamafim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?