- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Gazını çıkarsa, kakasını yapsa bile bitmiyor cnm.gaz ilacı kullanıyor musun.
Küçük bir bebekle yeme düzeni oluşturmak gerçekten çok zor.Bazen midemden açlık sesleri geliyor.ama kızım izin vermiyor ki bir şeyler hazırlayıp da yiyeyim.Bazen abur cubur oluyor mecburen.
Takımın kapanmasına gerçekten üzüldüm.düzen kurunca buraya gelmeyi düşünüyordum
Son 5 kilo cNim belki iki kilo daha düşürürüm hedefimi ama hepsi eve varınca olacak ,burda korumaya calisacagimSende biraz dinlen balım kendi kendine devam ettir. En azından kilo alma. Sonra yeniden katılırsın diyet gruplarına eğer verecek kilon çoksa. Ama 2-3 kilo için girmeye değmiyor zaten 2 hafta deneme sürecine alıyorlar o arada da 2 haftada 2-3 kilo rahatça verebiliyorsun.
zamanla girer düzene,acele etme canimYok kizi takim falan acmiyorum :)) valla su evi bi düzene Sokana kadar buralarda olamicam. Diyet falanda yalan olduzaten henüzbeslenme duzenimide bi oturtamadim.
Yok canım işte düzene girseydi takimi o devralcaltiHadi ya,niye burda devam etmek istemediniz peki?özel değilse tabi
Gidip yolsak mi kv ile görumceyi,hem iyi de kalori yakarız bak
oo supersin canım mezun oldunCanım ben bu sabah 51.7'ye kadar indim. Bu saatten sonra takım değiştirsem de bir anlam ifade etmez zaten istediğim kiloya indim artık benim bol bol spor yapmam lazım diyet günlüklerinde falan devam ederim ara ara yazmaya.
Hepinize çok teşekkür ederim beraber son kilolarımı da vermeme yardımcı oldunuz özellikle spor yarışması benim için çok motive edici oldu. Dilerim herkes hayatında mutlu olur ve fazla kilolarından kurtulur. Sağlıcakla kalın. :)
kızlar Ayşe bana böyle bir msj göndermiş kendisine de ilettim ilk sayfada büyük link var karar defteri diye okuyunuz haklarınızı bilinizKendi isteğiyle ayrılan 6 ay hiçbir takıma giremiyormuş. Bilginiz olsun ki benim gibi ayrılmak isteyen veya başka takım düşünen (kısacası kafası karışık olan) birine yol göstermiş olursunuz. Hani kaptansınız detayları biliyorsunuz diye size soruyor ya insanlar, benim gibi ortada kalmasın bilgilendirilmediği için!
Sağlık olsun kaptanım,bana tekrar eylülde toplanacakmışız gibi geliyorYok canım işte düzene girseydi takimi o devralcalti
oo supersin canım mezun oldun
Sevalin numarası var mi?bi ulaşsak,hic bu kadar ihmal etmemişti,en son da hastaydı,merak ettim:-(
Bende yok kimde varsa ulaşalım biSağlık olsun kaptanım,bana tekrar eylülde toplanacakmışız gibi geliyordöndüğümüzde takim açık olmazsa başka takıma mi geçeceğiz?orda deneme suremiz olacak mi?
Sevalin numarası var mi?bi ulaşsak,hic bu kadar ihmal etmemişti,en son da hastaydı,merak ettim:-(
İzne ayrılırsam isteğin bir zaman başka takıma başlayabilirsiniz canım yada bu süreci atlatıp yeni takimimizdaYa kızlar ben takımdan girmek istemiyordum , izine ayrılırsam ne olacak ? Sonuçta takımımız kesin kapanıyor mu ?
Bende yok kimde varsa ulaşalım bi
Bencede eylülde toparlaniriz olmazsa hepimiz aynı takıma geçeriz o zaman
İzinde kilo alma ama kilo almaTamam o zaman bende izine ayrılayım
Daha iyi gibi
Tamam ben devam ederim zaten canımİzinde kilo alma ama kilo alma
Deneme suresi olmaz canımSağlık olsun kaptanım,bana tekrar eylülde toplanacakmışız gibi geliyordöndüğümüzde takim açık olmazsa başka takıma mi geçeceğiz?orda deneme suremiz olacak mi?
Hemen bakıyorum@katre-i dem canım peki ben mezun olmak istesem olabilir miyim şu an ? Yoksa daha vermem gerekir mi ?
Acaba esi göreve çağrılmıştı ya mekan değiştirdi,interneti falan mi yok ki:-(Bende yok kimde varsa ulaşalım bi
Bencede eylülde toparlaniriz olmazsa hepimiz aynı takıma geçeriz o zaman
buna sevindimDeneme suresi olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?