Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öğleden sonra rahatladi keyfi yerine geldi çok şükür. İlac kullanmiyoruz canim. Cok sukur ilaclik bi durumu yok kizimin. Aynen benimde öyle. Bazen istahsizlik oluyor bazen yeme krizin tutuyor. Aradini bi bulamadim. Canim kaptandan bende ugrayamiyoruz. Kaptanlık için takipte cikmayinca mecbur kaldin. Yoksa arkadaşlara haksizlikoluyor. Çok bos kalkiyor takim.

Son 5 kilo cNim belki iki kilo daha düşürürüm hedefimi ama hepsi eve varınca olacak ,burda korumaya calisacagim
Yok kizi takim falan acmiyorum :)) valla su evi bi düzene Sokana kadar buralarda olamicam. Diyet falanda yalan oldu zaten henüzbeslenme duzenimide bi oturtamadim.
zamanla girer düzene,acele etme canim

Hadi ya,niye burda devam etmek istemediniz peki?özel değilse tabi
Gidip yolsak mi kv ile görumceyi,hem iyi de kalori yakarız bak
Yok canım işte düzene girseydi takimi o devralcalti
oo supersin canım mezun oldun

kızlar Ayşe bana böyle bir msj göndermiş kendisine de ilettim ilk sayfada büyük link var karar defteri diye okuyunuz haklarınızı biliniz
Ayrıca ilk iki ay izin hakki olmadığını ayrılmak isteyenin 6ay yarisamayacagini
İzinli üyenin kilosunu inmeden tekrar listeye giremeyeceğini(6 ay gibi uzun bir syrede%5den fazla kilosu kalmışsa birinci madde geregi girebilir)
Kendine takım seçip transfer olmanin daha mantıklı olduğunu daha öncede söyledim tekrarda hatırlatmış olayım bu vasıta ile

***10. TAKIM 475.ETAP***

WanHeda (92,2///%)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)izne ayrılmak istiyor yada x takıma transfer oldu
yolcukardelen(57.0///%)izne ayrılmak istiyor
ses35 (70.9///%) x takıma transfer oldu
kimyager1508(69.9/ //%) kendi isteğiyle ayrıldı
EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üyeler başka takımlara yada katılım alanına yazabilirler

Yok canım işte düzene girseydi takimi o devralcalti
oo supersin canım mezun oldun
Sağlık olsun kaptanım,bana tekrar eylülde toplanacakmışız gibi geliyordöndüğümüzde takim açık olmazsa başka takıma mi geçeceğiz?orda deneme suremiz olacak mi?
R RoseAnge canım iznemi ayrilacaksin takım buldun mu @Ses35 izin hakkın yok ama başka takıma transfer olabilirsin donus bekliyorum kizlar
Sevalin numarası var mi?bi ulaşsak,hic bu kadar ihmal etmemişti,en son da hastaydı,merak ettim:-(

Bende yok kimde varsa ulaşalım bi
Bencede eylülde toparlaniriz olmazsa hepimiz aynı takıma geçeriz o zaman

Deneme suresi olmaz canım

selam kızlar eriğim ana paylaşıma da yazdım ne durumdasınız benim size yardımcı olabileceğim bir durum var mı
eğer geçici bir süre ise ben bu sürede destek olurum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…