Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Acaba esi göreve çağrılmıştı ya mekan değiştirdi,interneti falan mi yok ki:-(
Belki eylüle kadar veririz kilolarımızı,mezun olmaya gelirizne güzel hayaller
buna sevindim
İzinler iptal koalisyona giriyoz kardeş takımla
canım yardıma ihtiyacın varsa toparlayana kadar ben yardımcı olayım dışardan takım kapanması olayına ben çok üzülüyorum o takımda seninde çok emeğin var
tmm canım bize biraz destek lazım paylaşım sıfır noktasında canlanmaya ihtiyaç var[/QUOTE]

Kaptan biliyorum bu sene başka izin hakkım olmayacak ama ben izine ayrılmak istiyorum.
Düğün alışveriş taşınma yerleşme evliliğe alışma ıvır zıvırdan sonra dönmek istiyorum.
Biliyorum normal performansım değil, gelecek ay çok yoğun olacağım zamanlar takımı negatif etkilemek istemiyorum.

Menüme başlıyayım o zaman:
Sabah:domates,salatalik,zeytin,peynir,3-4çatal kızartma(anneme yapma diyorum ama dinleyemiyorum),ramazanlık yufka yapılır buralarda ondan yarim yufka,iki dlm helva.
Öğlen kendimi keşkek yemeye ayarlamıştım düğün vardı ama düğünde pide varmış, üç parca pide ve 1,5ayran.bunu iki buçuk gibi yedim.birazdan meyve ya da yoğurtla ara öğün eder başka da yemem.
Sabah kahvaltıdan sonra baya bi temizlik yapmıştım,halıları falan kaldırıp spor niyetineama aksam misafirler erken giderse sporumu yapacağım yine

***10. TAKIM 475.ETAP***

WanHeda (92,2///%)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)
yolcukardelen(57.0///%)
ses35 (70.9///%)
kimyager1508(69.9/ //%
)
EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor
?/
10.takım ortalaması:%

Selamlarrrrr kızlar 9.takımdan sevgilerle

İyi bakalım menümü yazayım ben

Sabah
1 prob yoğurt çilekli

Ara
2 şekersiz bisküvi
1 bardak yağsız süt

Öğlen
Yeşil salata peynir ve zeytin ilaveli

Ara
1 yesıl Elma
Öğle ve ara Öğünlerin güzel Cnm sadece bisküvi yerine kuruyemiş olsa daha Doyurucu olurdu
Sabah az geldi bana
Akşamıda yazmamışın

Annen kızartma yapsa bile sen yemek zorunda değilsinki fıstık bide helva var üstelik
Öğlen de zaten olmamış
Off off bide tartı öncesi
Ama akşamı boş geçme en azından yoğurt salata yiyebilirsin

@Ses35 ten haber Var mi? Iyi mi ?
Merak ettim ben de iyice:-(
Ah ahhh gel bi de anneme anlat kuzum,dinleyemiyorum.takımdakiler iyi bilir.diyet ana odağında çok zorluyor beni

Selam kızlar nedense geceden beri foruma giriyorum ama takıma giremiyorum.neyse bugün menum.
Öğlene doğru 2 dilim tam buğday ekmek ve az kaşar

Ogleden sonra 2 gibi 1 kase yoğurt 1 salatalik ve 1 dilim ekmek yumurta ile

Aksam patates salatası çok fazla değildi

Çok şu İçmedigimi farkettim

Ah ahhh gel bi de anneme anlat kuzum,dinleyemiyorum.takımdakiler iyi bilir.diyet ana odağında çok zorluyor be
Tatil için annenin yanındaysan gerçekten zor olur Tatlım
Çünkü bende gittiğimde annemden en çok duyduğum kelime, ye oluyor
Yinede elinden geldiğince dikkat etmeye çalış
Tabi kilo vermek istiyosan

Kahvaltıyı geç yapmışın Tatlım
Bence biraz çeşitlendirebilirsin. Yumurta zeytin yeşillik vs.Kaşar yerinede beyaz peynir lor vs daha iyi olurdu
Öğlen güzel ama patatesi GI si yüksek olduğu için tüketmemeye çalışalışalım

Su Tabiki olmazsa olmazımız

Kızlar sabah dayanamadım tartildim.98.8 çıktım günde 300 gr versem oh süper dedim.her gün tartılmak doğru mu sizce?
bu kişiye göre değişir Cnm
Günlük tartı sonucu bazen Doğru olmayabiliyor şişlik vs.durumları
Eğer demorilize olmuyosan olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…