- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
İzinler iptal koalisyona giriyoz kardeş takımlaAcaba esi göreve çağrılmıştı ya mekan değiştirdi,interneti falan mi yok ki:-(
Belki eylüle kadar veririz kilolarımızı,mezun olmaya gelirizne güzel hayaller
buna sevindim
tmm canım bize biraz destek lazım paylaşım sıfır noktasında canlanmaya ihtiyaç var[/QUOTE]canım yardıma ihtiyacın varsa toparlayana kadar ben yardımcı olayım dışardan takım kapanması olayına ben çok üzülüyorum o takımda seninde çok emeğin var
Bumerang oldu iyice hadi herkesi aktif istekli gorelim şevval ede ulasabilsekO zaman kapatmıyoruz ? Tmm yazarıZ ya kapanmasın yeterki
EceZ @Ses35 kimyager1508 @yolcukardelen @WanHeda A askts S Supernaturaaaallll R RoseAnge iradelihatunhuma kızlar yola devam kurallara duyuyoruz günlük 5 msj menüler yazılacak arkadaşlara yorum yapilacak
[/QUOTE]İzinler iptal koalisyona giriyoz kardeş takımla
tmm canım bize biraz destek lazım paylaşım sıfır noktasında canlanmaya ihtiyaç var
***10. TAKIM 475.ETAP***
WanHeda (92,2///%)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)
yolcukardelen(57.0///%)
ses35 (70.9///%)
kimyager1508(69.9/ //%)
EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor
?/
10.takım ortalaması:%
Haberlesemedik canım daha@Ses35 ten haber Var mi? Iyi mi ?
Öğle ve ara Öğünlerin güzel Cnm sadece bisküvi yerine kuruyemiş olsa daha Doyurucu olurduİyi bakalım menümü yazayım ben
Sabah
1 prob yoğurt çilekli
Ara
2 şekersiz bisküvi
1 bardak yağsız süt
Öğlen
Yeşil salata peynir ve zeytin ilaveli
Ara
1 yesıl Elma
Annen kızartma yapsa bile sen yemek zorunda değilsinki fıstık bide helva var üstelikMenüme başlıyayım o zaman:
Sabah:domates,salatalik,zeytin,peynir,3-4çatal kızartma(anneme yapma diyorum ama dinleyemiyorum),ramazanlık yufka yapılır buralarda ondan yarim yufka,iki dlm helva.
Öğlen kendimi keşkek yemeye ayarlamıştım düğün vardı ama düğünde pide varmış, üç parca pide ve 1,5ayran.bunu iki buçuk gibi yedim.birazdan meyve ya da yoğurtla ara öğün eder başka da yemem.
Sabah kahvaltıdan sonra baya bi temizlik yapmıştım,halıları falan kaldırıp spor niyetineama aksam misafirler erken giderse sporumu yapacağım yine
Merak ettim ben de iyice:-(@Ses35 ten haber Var mi? Iyi mi ?
Ah ahhh gel bi de anneme anlat kuzum,dinleyemiyorum.takımdakiler iyi bilir.diyet ana odağında çok zorluyor beniSelamlarrrrr kızlar 9.takımdan sevgilerle
Öğle ve ara Öğünlerin güzel Cnm sadece bisküvi yerine kuruyemiş olsa daha Doyurucu olurdu
Sabah az geldi bana
Akşamıda yazmamışın
Annen kızartma yapsa bile sen yemek zorunda değilsinki fıstık bide helva var üstelik
Öğlen de zaten olmamış
Off off bide tartı öncesi
Ama akşamı boş geçme en azından yoğurt salata yiyebilirsin
Tatil için annenin yanındaysan gerçekten zor olur TatlımAh ahhh gel bi de anneme anlat kuzum,dinleyemiyorum.takımdakiler iyi bilir.diyet ana odağında çok zorluyor be
şekersiz bisküvi merak ettim.Tatlandırıcıli mi?İyi bakalım menümü yazayım ben
Sabah
1 prob yoğurt çilekli
Ara
2 şekersiz bisküvi
1 bardak yağsız süt
Öğlen
Yeşil salata peynir ve zeytin ilaveli
Ara
1 yesıl Elma
Kahvaltıyı geç yapmışın TatlımSelam kızlar nedense geceden beri foruma giriyorum ama takıma giremiyorum.neyse bugün menum.
Öğlene doğru 2 dilim tam buğday ekmek ve az kaşar
Ogleden sonra 2 gibi 1 kase yoğurt 1 salatalik ve 1 dilim ekmek yumurta ile
Aksam patates salatası çok fazla değildi
Çok şu İçmedigimi farkettim
bu kişiye göre değişir CnmKızlar sabah dayanamadım tartildim.98.8 çıktım günde 300 gr versem oh süper dedim.her gün tartılmak doğru mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?