Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar guzel
Genc anne olmanin avantaji desene
Harikasin

Aboooovvv,bi uyuyup uyandım neler olmuşhadi bakalimhayirli olsun[/QUOTE]uyuma uyuma gubduz uykusu kilo yapar

alo hopppp acil düzene gir gormeyecegim böyle menü

Bu kusan diyetimi karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Amanın oğlanı 16yasinda evlenirsem 44de babaanne olur muyum ki 3cocuk zaten çıkmaz benden boy 158
@katre-i dem
Eriğim Biz küsmüyüz
Ona göre geleyim takıma
niye kus olalım canım hoşgeldin sefa getirdin

Suyu sakin ihmal etme canım hele ki bu sicaklarda
Tatil için annenin yanındaysan gerçekten zor olur Tatlım
Çünkü bende gittiğimde annemden en çok duyduğum kelime, ye oluyor
Yinede elinden geldiğince dikkat etmeye çalış
Tabi kilo vermek istiyosan
Ah ahh nasıl anlatayım ki,geçen gün yaptığın da yemedim kızmasına rağmen,dun börek yapacaktı kahvaltıya engel oldum.diyeti kendi evinizde yapın diyor di keremi yorum.bunun bir de misafir kısmı var, biz gittiğimizde ayıp olacak diye ısrarlar üzerine yiyorum.maşallah bi de hic sevmezler ısrar etmeyi ki sormayın valla
pazartesi döneceğiz ama kv geçeceğiz tekrar,çok zorlaniyorum.yarin ki tartı sonucuna gore izne ayrılıp ağustos sonunda döneceğim galiba.bu sure içinde diyeti bırakmam,kilo veremesem de almam en azından.çok zorlaniyorum coook::::---(((
Tam da soracaktim, tanıt bize kendini diye.belli zaten bu yorumların altında boyle bir tecrübenin olduğu.valla hazır boyle birini bulmuşken vaz mi gecsem izinden dedim,her hafta yuz gr da olsa veririm.kaptanım ne dersin.yuz gr yeter mi tatildeyken en azındandaha spor yapacam bu saatte
Bazen paket aliyordum canim ama sagliksiz diye kendim yapiyorum artik
Aslan arkadaşım:-*♡
Yulaf kepegi cevlz birazda light fistik ezmesi
Eve geçtiğimde tarif ver de ben de yapayım canim
Aboooovvv,bi uyuyup uyandım neler olmuşhadi bakalimhayirli olsun
uyuma uyuma gubduz uykusu kilo yapar

alo hopppp acil düzene gir gormeyecegim böyle menü

Bu kusan diyetimi karbonhidrat ağırlıklı olmuş

Amanın oğlanı 16yasinda evlenirsem 44de babaanne olur muyum ki 3cocuk zaten çıkmaz benden boy 158
niye kus olalım canım hoşgeldin sefa getirdin[/QUOTE]kaptanım işte takim kapanıyor,takımda kimse yok diye depresyona girmiştim,simdi ordan çıkıp diyete giriyorum hemensen de don artik hadi listelere yav

kaptan haklısın.kuşhan diyeti bugun kuş olup uçtu.ama misafir vardı normalde sade salata ve et yemem lazımdı patates salatası yedim.kurabiye yaptıydım ucundan azcık tadına baktım.ama yürüyüşümü de yaptım.bakalım tartı yarın cezalandıracak mı

Her gun tartilabilirsin ama inis cik is oluyor
Haftalik dikkate al
Bende her gun tartiliyorum
yarın cuma.bizde bildirim yapıyor muyuz deneme haftasındakiler? bugünlerde geç yatıyorum sabah olur ya uyanamaz yada unutursam filan bugünki sonucumu yazayım.
başlangıç kilo 100.2 güncel98.8
hedef 80( aşlında 65 ama hedef uzak olursa cabuk beziyorum)

hedefime ulaşayım herkese benden çay:)

Yazıyoruz canım,unutmazsın unutmazsın merak etme birden önce de uyanırsın nasıl olsa değil mi

manın oğlanı 16yasinda evlenirsem 44de babaanne olur muyum ki 3cocuk zaten çıkmaz benden boy 158
Bunlar boya bakmıyor güzelim
3 de çıkar 4 te kızzz

Aman boşverin siz gençliğiniz tadını çıkarın herşeyi sindirerek yaşayın
niye kus olalım canım hoşgeldin sefa getir
kusura bakma tatlim
O Zaman zaten senlik bişey yoktu
Sonuçta Sen üyenin bildirimini yazdın
Neyse unutalım gitsinnnnn

Valla Allah kolaylık versin cnm
Işin kv de dahamı zor olur bilemedim

Estağfirullah tatlim zaten Burda hepimiz yarı diyetisyen gibt olduk

İzin meselesine gelirsek mutlaka listede olmak Biraz firenlicektir seni
Tabs kararı Sen vereceksin

süper bir tarifmiş.başka ne var içinde bu kadar mı.kaç derecede pişirdin?dukan yaparken bir ararlar üşenmeyip yapıyordum yulaf kepeğinden ekmekler kekler.ama çok emek ve zaman istiyor.tembelim biraz sanki ben ya
Kuabiyeler çok basit tatlim çok çabuk oluyor

tabiki yapacaksın tatlım
Deneme süresindeki durumuna Göre listeye girip girmicen belli olur
Kuzum öğlen 12 ye kadar yapabilirsin bildirimini
Kız ozamana kadarda yatmazsın heralde

***10. TAKIM 475.ETAP***

WanHeda (92,2///%)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)
yolcukardelen(57.0///%)
ses35 (70.9///%)
kimyager1508(69.9/ //%
)
EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor
?/
10.takım ortalaması:%

Doğrudur canım ben 51.7'ye indim daha da vermek istemiyorum zaten bundan sonra sıkılaşma yapacağım sadece. Hedef kilom 52 idi zaten. :) Bu hafta mezun olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…