Yani tuzlu değilse bence tatlandırıcı olurşekersiz bisküvi merak ettim.Tatlandırıcıli mi?
şekersiz bisküvi merak ettim.Tatlandırıcıli mi?
Yani tuzlu değilse bence tatlandırıcı olur
Zaten paketli ürün
Kızlar damdan düşer gibi geliyorum ama
Sizin takımı biraz canlandıralım diye
Bu arada ben zühal 44 yaşındayım
3 çocuk annesi ve 8.5 aylık babaanneyim
113.5 kiloyla 9.takıma başladım
Yaklaşık 14 ayda 68 kiloyla mezun oldum
Boyum 170
Aaa çok güzel o zaman CnmBazen paket aliyordum canim ama sagliksiz diye kendim yapiyorum artik
Sağolasın TatlımNe kadar guzel
Genc anne olmanin avantaji desene
Harikasin
Her gun tartilabilirsin ama inis cik is oluyorKızlar sabah dayanamadım tartildim.98.8 çıktım günde 300 gr versem oh süper dedim.her gün tartılmak doğru mu sizce?
Aaa çok güzel o zaman Cnm
Yulaf kepeğiyle mi yapıyosun
Yağsız unsuz ve şekersizYulaf kepegi cevlz birazda light fistik ezmesi
Yağsız unsuz ve şekersiz
Daha ne olsun kuzum
Ama menünde belirtki normal bisküvi gibi anlaşılmasın
alo hopppp acil düzene gir gormeyecegim böyle menüMenüme başlıyayım o zaman:
Sabah:domates,salatalik,zeytin,peynir,3-4çatal kızartma(anneme yapma diyorum ama dinleyemiyorum),ramazanlık yufka yapılır buralarda ondan yarim yufka,iki dlm helva.
Öğlen kendimi keşkek yemeye ayarlamıştım düğün vardı ama düğünde pide varmış, üç parca pide ve 1,5ayran.bunu iki buçuk gibi yedim.birazdan meyve ya da yoğurtla ara öğün eder başka da yemem.
Sabah kahvaltıdan sonra baya bi temizlik yapmıştım,halıları falan kaldırıp spor niyetineama aksam misafirler erken giderse sporumu yapacağım yine
Bu kusan diyetimi karbonhidrat ağırlıklı olmuşSelam kızlar nedense geceden beri foruma giriyorum ama takıma giremiyorum.neyse bugün menum.
Öğlene doğru 2 dilim tam buğday ekmek ve az kaşar
Ogleden sonra 2 gibi 1 kase yoğurt 1 salatalik ve 1 dilim ekmek yumurta ile
Aksam patates salatası çok fazla değildi
Çok şu İçmedigimi farkettim
Amanın oğlanı 16yasinda evlenirsem 44de babaanne olur muyum ki 3cocuk zaten çıkmaz benden boy 158Kızlar damdan düşer gibi geliyorum ama
Boyum 170
niye kus olalım canım hoşgeldin sefa getirdin
Suyu sakin ihmal etme canım hele ki bu sicaklardaSelam kızlar nedense geceden beri foruma giriyorum ama takıma giremiyorum.neyse bugün menum.
Öğlene doğru 2 dilim tam buğday ekmek ve az kaşar
Ogleden sonra 2 gibi 1 kase yoğurt 1 salatalik ve 1 dilim ekmek yumurta ile
Aksam patates salatası çok fazla değildi
Çok şu İçmedigimi farkettim
Ah ahh nasıl anlatayım ki,geçen gün yaptığın da yemedim kızmasına rağmen,dun börek yapacaktı kahvaltıya engel oldum.diyeti kendi evinizde yapın diyor di keremi yorum.bunun bir de misafir kısmı var, biz gittiğimizde ayıp olacak diye ısrarlar üzerine yiyorum.maşallah bi de hic sevmezler ısrar etmeyi ki sormayın vallaTatil için annenin yanındaysan gerçekten zor olur Tatlım
Çünkü bende gittiğimde annemden en çok duyduğum kelime, ye oluyor
Yinede elinden geldiğince dikkat etmeye çalış
Tabi kilo vermek istiyosan
Tam da soracaktim, tanıt bize kendini diye.belli zaten bu yorumların altında boyle bir tecrübenin olduğu.valla hazır boyle birini bulmuşken vaz mi gecsem izinden dedim,her hafta yuz gr da olsa veririm.kaptanım ne dersin.yuz gr yeter mi tatildeyken en azındanKızlar damdan düşer gibi geliyorum ama
Boyum 170
Aslan arkadaşım:-*♡Bazen paket aliyordum canim ama sagliksiz diye kendim yapiyorum artik
Eve geçtiğimde tarif ver de ben de yapayım canimYulaf kepegi cevlz birazda light fistik ezmesi
uyuma uyuma gubduz uykusu kilo yaparAboooovvv,bi uyuyup uyandım neler olmuşhadi bakalimhayirli olsun
süper bir tarifmiş.başka ne var içinde bu kadar mı.kaç derecede pişirdin?dukan yaparken bir ararlar üşenmeyip yapıyordum yulaf kepeğinden ekmekler kekler.ama çok emek ve zaman istiyor.tembelim biraz sanki ben yaYulaf kepegi cevlz birazda light fistik ezmesi
yarın cuma.bizde bildirim yapıyor muyuz deneme haftasındakiler? bugünlerde geç yatıyorum sabah olur ya uyanamaz yada unutursam filan bugünki sonucumu yazayım.Her gun tartilabilirsin ama inis cik is oluyor
Haftalik dikkate al
Bende her gun tartiliyorum
Yazıyoruz canım,unutmazsın unutmazsın merak etme birden önce de uyanırsın nasıl olsa değil miyarın cuma.bizde bildirim yapıyor muyuz deneme haftasındakiler? bugünlerde geç yatıyorum sabah olur ya uyanamaz yada unutursam filan bugünki sonucumu yazayım.
başlangıç kilo 100.2 güncel98.8
hedef 80( aşlında 65 ama hedef uzak olursa cabuk beziyorum)
hedefime ulaşayım herkese benden çay:)
Bunlar boya bakmıyor güzelimmanın oğlanı 16yasinda evlenirsem 44de babaanne olur muyum ki 3cocuk zaten çıkmaz benden boy 158
kusura bakma tatlimniye kus olalım canım hoşgeldin sefa getir
Valla Allah kolaylık versin cnmAh ahh nasıl anlatayım ki,geçen gün yaptığın da yemedim kızmasına rağmen,dun börek yapacaktı kahvaltıya engel oldum.diyeti kendi evinizde yapın diyor di keremi yorum.bunun bir de misafir kısmı var, biz gittiğimizde ayıp olacak diye ısrarlar üzerine yiyorum.maşallah bi de hic sevmezler ısrar etmeyi ki sormayın valla
pazartesi döneceğiz ama kv geçeceğiz tekrar,çok zorlaniyorum.yarin ki tartı sonucuna gore izne ayrılıp ağustos sonunda döneceğim galiba.bu sure içinde diyeti bırakmam,kilo veremesem de almam en azından.çok zorlaniyorum cooo
Estağfirullah tatlim zaten Burda hepimiz yarı diyetisyen gibt oldukTam da soracaktim, tanıt bize kendini diye.belli zaten bu yorumların altında boyle bir tecrübenin olduğu.valla hazır boyle birini bulmuşken vaz mi gecsem izinden dedim,her hafta yuz gr da olsa veririm.kaptanım ne dersin.yuz gr yeter mi tatildeyken en azındandaha spor yapacam bu s
Kuabiyeler çok basit tatlim çok çabuk oluyorsüper bir tarifmiş.başka ne var içinde bu kadar mı.kaç derecede pişirdin?dukan yaparken bir ararlar üşenmeyip yapıyordum yulaf kepeğinden ekmekler kekler.ama çok emek ve zaman istiyor.tembelim biraz sanki ben ya
tabiki yapacaksın tatlımyarın cuma.bizde bildirim yapıyor muyuz deneme haftasındakiler? bugünlerde geç yatıyorum sabah olur ya uyanamaz yada unutursam filan bugünki sonucumu yazayım.
başlangıç kilo 100.2 güncel98.8
hedef 80( aşlında 65 ama hedef uzak olursa cabuk beziyorum)
hedefime ulaşayım herkese benden çay:)
***10. TAKIM 475.ETAP***
WanHeda (92,2///%)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)
yolcukardelen(57.0///%)
ses35 (70.9///%)
kimyager1508(69.9/ //%)
EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor
?/
10.takım ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?