Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

süper bir tarifmiş.başka ne var içinde bu kadar mı.kaç derecede pişirdin?dukan yaparken bir ararlar üşenmeyip yapıyordum yulaf kepeğinden ekmekler kekler.ama çok emek ve zaman istiyor.tembelim biraz sanki ben ya

Yulaf kepeği , fıstık ezmesi , ceviz , biraz süt
Bazen tat versin diye meyve rendesi koyuyorum
Elma veya muz , portakal kabuğu gibi
Fena olmuyor :)

***10. TAKIM 475.ETAP***

WanHeda (92,2/91,9/0,3/%0,33)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4///%)
yolcukardelen(57.0///%)
ses35 (70.9///%)
kimyager1508(69.9/ //%
)
EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor

10.takım ortalaması:%

günaydınlarrrrr
@Erigim canım sizin takıma da bizim takıma da eleman lazım ortamı canlandırmak için elimizden geleni yapacağız hadi bakalım kızlar güzel kg vermeli bir cuma bekliyorum sizlerden
bu arada ben de kendimi tanıtayım biz eriğimle seneler önce aynı takımdaydık daha sonra o 4. takıma geçti ben 5. takımda devam ettim ordan mezun oldum uzun süre kaptanlık yaptım şimdi 5. takıma dışardan destek oluyorum artık hep birlikte kg vereceğiz

İnşallah cezalandırmaz canim
Zamanla hedef aşağı çekilir sorun değil canım zaten bu çok üye yanlış hdeften dolayı mezun olamıyor 80 iyidir iyi bildirim her cuma saat 13:00 e kadar
hay Allah dudujandan sen ondan mi bagsediyorsun oooo ben kusmem ki eşime bile kusmem iki oda mesafe sonrası bitiyor

Yulaf kepeği , fıstık ezmesi , ceviz , biraz süt
Bazen tat versin diye meyve rendesi koyuyorum
Elma veya muz , portakal kabuğu gibi
Fena olmuyor :)
olculu versene canim bi deneyim bugun oğlum yer sabah kahvaltıda wasamin yarısını kacirdi

Günaydın canım bu arada oğlun nasıl oldu
Aklıma gelmişken sorayim
Evet aktif üye lazım bi sana bi bana yaparız

Kızlar günaydın:-* güncel kilom56.8 .dünün artıları sanırım:-( bu ara kaptanım izne ayrılmam gerekiyor.kv deye gidince tartı imkanım yok.bundan sonraki ya iki ya üç cuma ordayım.hatta ikinci cuma aksarayda düğündeyim.katilim sağlarım takim aktif olsun diye.diyete de devam ederim ama bildirim yapamam:-( ama tartı bulduğum yerlerde farklı günlerde yazarım

İyi hadi bakalım kilo alma ama söz mu

Canim goz karari yapiyorum
2-3 corba kasigi yulaf ezmesi , 1 corba kasigi fistik ezmesi .ceviz , elma ya da muz rendesi , istersen kuru meyve de koyabilirsin
Kivama gore light sut ekliyorum
Fistik ezmesini light kullaniyorum cunku normalin yag orani cok yuksek
170-180 derece fanda pisiriyorum olana kadar

Günaydın canım bu arada oğlun nasıl oldu
Aklıma gelmişken sorayim
Evet aktif üye lazım bi sana bi bana yaparız
canım oğlumun hangi hastalığını ve hangi oğlumu soruyon? malum 2 tane oğlan en son gecen hafta büyüğü hastaneye yatırıp tatilde iken serum verdik ama allaha şükür bir problem yok şimdilik kg harici küçük de kendi halinde idare ediyor 2. ler daha rahat oluyor allahtan şu aralar büyükte insülin direnci hipotroid durumları bitti sadece kg problemi kaldı

bu ölçülerden ne kadar çıkıyor bende çocuklara ve tatlı krizi tutunca kendime yapayım

Uyusun bizdik deneyim

Büyüğü sormuştum onlar cozuldiyse kiloda gider canım büyüdükçe oda farkına varır durumun sen zaten surrkli ilgileniyorsun

5 tane büyük çıkıyor canım
İstersen önce az miktar yap beğenirsen çoğaltırsın toplight
evet deneme amaçlı bunu bir deneyeyim sonra beğenirsek çoğaltırız
Büyüğü sormuştum onlar cozuldiyse kiloda gider canım büyüdükçe oda farkına varır durumun sen zaten surrkli ilgileniyorsun
evet canım allahtan hormon değerleri düzeldi ama kg lar kaldı ağustosta gene kontrol var eğer kg verememiş olursa dr hastaneye yatıracam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…