- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Söz kaptanım sözİyi hadi bakalım kilo alma ama söz mu
Geçmiş olsun tatlimevet deneme amaçlı bunu bir deneyeyim sonra beğenirsek çoğaltırız
evet canım allahtan hormon değerleri düzeldi ama kg lar kaldı ağustosta gene kontrol var eğer kg verememiş olursa dr hastaneye yatıracam dedi
teşekkürler tatlım kg sadece büyüklerin değil küçüklerinde problemi eriğim bilir ben senelerdir büyük oğlumun sağlık problemleriyle uğraşırım ama allahım daha büyük dert vermesinSöz kaptanım söz
Geçmiş olsun tatlim
Kız ankarada alarm var filan dediler gece uyuyamadim.yeni kalktım.allahtan oğlum da uykucu bugün. Yoksa geç oldu diye tepemë dikiliyor sıpaYazıyoruz canım,unutmazsın unutmazsın merak etme birden önce de uyanırsın nasıl olsa değil mi
dün gece bende bu yüzden uyuyamadım hatta sabah ezanını gene birlik çağrısı zannedip bir panikle kalktım allahtan ezanmışKız ankarada alarm var filan dediler gece uyuyamadim.yeni kalktım.allahtan oğlum da uykucu bugün. Yoksa geç oldu diye tepemë dikiliyor sıpa
Sen nerdesin canım. Valla havai fişeği bomba sanıp korkuyorumdün gece bende bu yüzden uyuyamadım hatta sabah ezanını gene birlik çağrısı zannedip bir panikle kalktım allahtan ezanmış
Büyüğü sormuştum onlar cozuldiyse kiloda gider canım büyüdükçe oda farkına varır durumun sen zaten surrkli ilgileniyorsun
evet deneme amaçlı bunu bir deneyeyim sonra beğenirsek çoğaltırız
evet canım allahtan hormon değerleri düzeldi ama kg lar kaldı ağustosta gene kontrol var eğer kg verememiş olursa dr hastaneye yatıracam dedi
bende ankaradayım allahtan darbe gecesi ankarada değildim tatildeydim ama duyduklarımızdan gördüklerimizden o kadar etkilenmişim ki o gece burrda olsaydım kafayı yerdim heraldeSen nerdesin canım. Valla havai fişeği bomba sanıp korkuyorum
inşallah gerek kalmaz canimevet deneme amaçlı bunu bir deneyeyim sonra beğenirsek çoğaltırız
Ben yaklasik 10 kg verdim canim gruptaEe bu grupta zaten herkes zayıf. Bir 92 kilo olan arkadaş ve en çok ta ben.bu grupta mi verdiniz kiloları da çıtır oldunuz
bende ankaradayim canim yok tedbirmis biz sağlam kaynaktan öğrendik Etimesgut tam tanklar filan çıktı yine ama tedbirKız ankarada alarm var filan dediler gece uyuyamadim.yeni kalktım.allahtan oğlum da uykucu bugün. Yoksa geç oldu diye tepemë dikiliyor sıpa
bende ankaradayım allahtan darbe gecesi ankarada değildim tatildeydim ama duyduklarımızdan gördüklerimizden o kadar etkilenmişim ki o gece burrda olsaydım kafayı yerdim heralde
Oldun canım önemli olan kilonun gitmesi birde 7.takimda listeye girmismiydin canimKaptanım dur yettim gözlerime inanamıyorum. 97.8 yaz beni. Ay yazık oldu keşke listeye gireydim 1. Olabilirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?