Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba 10.takimin cıtir hatunlari ben 9.takimdan merve grubunuzun kapanicagini duymustum mefkurem dun bahsetmisti kapatilmycagini duydum simdi toparlanmaniza cok sevindimgereken her destegi verebilirim yeterki gruplarimiz kapatilmasin tatli yarismamz hep devam etsin

teşekkürler tatlım kg sadece büyüklerin değil küçüklerinde problemi eriğim bilir ben senelerdir büyük oğlumun sağlık problemleriyle uğraşırım ama allahım daha büyük dert vermesin
Hayırdır inşallah neyi var?tekrar geçmiş olsun...cocuklar iyi olmayınca biz hic olamıyoruz:-(
Kız ankarada alarm var filan dediler gece uyuyamadim.yeni kalktım.allahtan oğlum da uykucu bugün. Yoksa geç oldu diye tepemë dikiliyor sıpa
Evet ben de gece kalktıkça baktım haberlere ,allah korusun.niye hala tehlike var diyorlar anlamadım ama:-(
dün gece bende bu yüzden uyuyamadım hatta sabah ezanını gene birlik çağrısı zannedip bir panikle kalktım allahtan ezanmış
Allah iyiliğini versin
Ee bu grupta zaten herkes zayıf. Bir 92 kilo olan arkadaş ve en çok ta ben.bu grupta mi verdiniz kiloları da çıtır oldunuz
Grupla iki ayda 8 kilo verdim,tatille birlikte veremiyorum ben de bir aydir:-(sanki korumayayım:-/
bir de helva tarifim var isterseniz
yarim cay bardagi sute 2 splenda karistiyorum
1 corba kasigi yulaf ezmesini kavuruyorum
gerisi ayni irmik helvasi yapar gibi
hemen pisiyor
fena da olmuyor

ne zmaandir yapmadim canim cok istedi :))
Hay maşallah arkadaşıma,kitap falan mi cikarsan yoksA
bende ankaradayım allahtan darbe gecesi ankarada değildim tatildeydim ama duyduklarımızdan gördüklerimizden o kadar etkilenmişim ki o gece burrda olsaydım kafayı yerdim heralde
Allah muhafaza:-(
Hoşgeldin merve'cim evet takımımıza taze kan gerekhızır gibi yetiştiniz maşallah,tesekkur ederiz:-*

Ne zaman eskiden mi.bir takıma girmiştim ama hangisi hatirlamuyorum.deneme haftasında bırakmıştim sanırım.Eyvah kurallara aykırı mi
Yok canım aykırı birşey listeye girmemiş son demek ki martta yapmissin 3-4 günde acaba dedim emin olmak istedim
hoşgeldin canım destegin icin sagol

Ne demek canim her zaman yetisiriz siz yeterki burda olun grup dagilmasin

Selam Kizlar hoşgeldiniz. İyi ki geldiniz sefa getirdiniz :)) ben Derya bu arada.

Kizlar bu hafta benim acimdan kotu bi haftaydi az çok biliyorsunuz. Hem debiraz odemim var emzirdigim icinde maydanoz kuru vs yapamadim, bebis kucuk diye yuruyus falanda olmayinca aatamadim. Eee yeme düzenini de oturtamayinca bu hafta +1 kg cikti. Ortalamayi baya asagiya cektim. Kusura bakmayin. Ama bugun itibari ile takimimiz gibi bende toparlaniyorum. Gidecek bu kilolar ve ben yine mezun olucam :))

hey maşallah ben izne çıktığımda auni kilodaydik izin bu yüzden tehlikeli

Kızlar sizin haberiniz yok kuzenim düğüne tam bir ay kaldı bi elbise beğendim aldim ama daha gelmedi annem o sana olmaz bana olur dedi hiçte tarzı değil o ayrida anlamda 70 de bekle sen ben geliyorum dedi biraz önce de annem aradı bana geliyormuş diyet listesini bi anlat yarin başlıyorum dedi hey yarabbim aile seferber oldu ben durur muyum bundan sonra listeye de döndüm hihh 70 i görür onlar

inşallah gerek kalmaz canim
inşallah tatlım
Allah korusun canim dusunmemeye calis gercekten zor gunler gecirdik
aminnn canım
canım hipotroid , hipoglisemi ve insülin direnci var ve henüz 11 yaşında
Selam Kizlar hoşgeldiniz. İyi ki geldiniz sefa getirdiniz :)) ben Derya bu arada.
hoşbulduyk canım geçmiş olsun size de

eirğim bende çok kilo aldım güya mezun olmuştum şimdi 74-75 lerdeyim acilen kg vermem lazım bende mi listelere dönsem ne yapsam yahuu tatile 71 le gidip 2,5 haftada 5 kg alıp döndüm gerçi birazı ödem birazı wc derken 2 kg gitti ama benim mezuniyet kg 65 di

Ne demek canim her zaman yetisiriz siz yeterki burda olun grup dagilmasin
Burdayiz evelallah
O elbise bu elbise haaaa hadi bakalım hodri meydananneni de al gel takıma iste;-)
inşallah tatlım

aminnn canım

canım hipotroid , hipoglisemi ve insülin direnci var ve henüz 11 yaşında

hoşbulduyk canım geçmiş olsun size de
Oyy kuzum benim ya kıyamam ben ona:-( rabbim şifa versin kuzucuguna♡♡♡
gel gel listelere gel oohh

Gel gel bizim takima gel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…