Ne zaman eskiden mi.bir takıma girmiştim ama hangisi hatirlamuyorum.deneme haftasında bırakmıştim sanırım.Eyvah kurallara aykırı miOldun canım önemli olan kilonun gitmesi birde 7.takimda listeye girmismiydin canim
Hayırdır inşallah neyi var?tekrar geçmiş olsun...cocuklar iyi olmayınca biz hic olamıyoruz:-(teşekkürler tatlım kg sadece büyüklerin değil küçüklerinde problemi eriğim bilir ben senelerdir büyük oğlumun sağlık problemleriyle uğraşırım ama allahım daha büyük dert vermesin
Evet ben de gece kalktıkça baktım haberlere ,allah korusun.niye hala tehlike var diyorlar anlamadım ama:-(Kız ankarada alarm var filan dediler gece uyuyamadim.yeni kalktım.allahtan oğlum da uykucu bugün. Yoksa geç oldu diye tepemë dikiliyor sıpa
Allah iyiliğini versindün gece bende bu yüzden uyuyamadım hatta sabah ezanını gene birlik çağrısı zannedip bir panikle kalktım allahtan ezanmış
Grupla iki ayda 8 kilo verdim,tatille birlikte veremiyorum ben de bir aydir:-(sanki korumayayım:-/Ee bu grupta zaten herkes zayıf. Bir 92 kilo olan arkadaş ve en çok ta ben.bu grupta mi verdiniz kiloları da çıtır oldunuz
Hay maşallah arkadaşıma,kitap falan mi cikarsan yoksAbir de helva tarifim var isterseniz
yarim cay bardagi sute 2 splenda karistiyorum
1 corba kasigi yulaf ezmesini kavuruyorum
gerisi ayni irmik helvasi yapar gibi
hemen pisiyor
fena da olmuyor
ne zmaandir yapmadim canim cok istedi :))
Allah muhafaza:-(bende ankaradayım allahtan darbe gecesi ankarada değildim tatildeydim ama duyduklarımızdan gördüklerimizden o kadar etkilenmişim ki o gece burrda olsaydım kafayı yerdim heralde
Hoşgeldin merve'cim evet takımımıza taze kan gerekMerhaba 10.takimin cıtir hatunlari ben 9.takimdan mervegrubunuzun kapanicagini duymustum mefkurem dun bahsetmisti kapatilmycagini duydum simdi toparlanmaniza cok sevindim gereken her destegi verebilirim yeterki gruplarimiz kapatilmasin tatli yarismamz hep devam etsin
Yok canım aykırı birşey listeye girmemiş son demek ki martta yapmissin 3-4 günde acaba dedim emin olmak istedimNe zaman eskiden mi.bir takıma girmiştim ama hangisi hatirlamuyorum.deneme haftasında bırakmıştim sanırım.Eyvah kurallara aykırı mi
hoşgeldin canım destegin icin sagolMerhaba 10.takimin cıtir hatunlari ben 9.takimdan mervegrubunuzun kapanicagini duymustum mefkurem dun bahsetmisti kapatilmycagini duydum simdi toparlanmaniza cok sevindim gereken her destegi verebilirim yeterki gruplarimiz kapatilmasin tatli yarismamz hep devam etsin
Ne demek canim her zaman yetisiriz siz yeterki burda olun grup dagilmasinHayırdır inşallah neyi var?tekrar geçmiş olsun...cocuklar iyi olmayınca biz hic olamıyoruz:-(
Evet ben de gece kalktıkça baktım haberlere ,allah korusun.niye hala tehlike var diyorlar anlamadım ama:-(
Allah iyiliğini versin
Grupla iki ayda 8 kilo verdim,tatille birlikte veremiyorum ben de bir aydir:-(sanki korumayayım:-/
Hay maşallah arkadaşıma,kitap falan mi cikarsan yoksA
Allah muhafaza:-(
Hoşgeldin merve'cim evet takımımıza taze kan gerekhızır gibi yetiştiniz maşallah,tesekkur ederiz:-*
Kızlar damdan düşer gibi geliyorum ama
Sizin takımı biraz canlandıralım diye
Bu arada ben zühal 44 yaşındayım
3 çocuk annesi ve 8.5 aylık babaanneyim
113.5 kiloyla 9.takıma başladım
Yaklaşık 14 ayda 68 kiloyla mezun oldum
Boyum 170
günaydınlarrrrr
@Erigim canım sizin takıma da bizim takıma da eleman lazım ortamı canlandırmak için elimizden geleni yapacağız hadi bakalım kızlar güzel kg vermeli bir cuma bekliyorum sizlerden
bu arada ben de kendimi tanıtayım biz eriğimle seneler önce aynı takımdaydık daha sonra o 4. takıma geçti ben 5. takımda devam ettim ordan mezun oldum uzun süre kaptanlık yaptım şimdi 5. takıma dışardan destek oluyorum artık hep birlikte kg vereceğiz
Kızlarkimyager1508 duruyu kontrole götürdü ondan yok ortalarda kilosunu bildirdi bana
***10. TAKIM 475.ETAP***
WanHeda (92,2/91,9/0,3/%0,33)izne ayrılmak istiyor
RoseAnge (64.4/63.9/0.5/%0.78)
yolcukardelen(57.0/56.8/0.2/%0.35)izne ayrılmak istiyor
Erigim(72,9/72,9/0/%0)467.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü. üye nick değişikliği (katre-i dem) tartı farkı 2,9 eklenmiştir
ses35 (70.9///%) 1. kez bildirimde bulunmadı
kimyager1508(69.9/70.9/+1/%-1.43)
EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor
10.takım ortalaması:%0,662
iradelihatunhuma(100,2/97,8/2,4/%2,40) yeni üye giriş tar:19/07/16 giriş kg:100,2 hedf:85
Ne demek canim her zaman yetisiriz siz yeterki burda olun grup dagilmasin
kimyager1508 canım dur ben bi mezun okuyum ikinci mezuniyet mi aman tanrım:S
hey maşallah ben izne çıktığımda auni kilodaydik izin bu yüzden tehlikeliBugunku menum
Sabah
1 bardak yarim yagli sut
Ara
1 bardak yagsiz sut
2 sekersiz biskuvi yaptiklarimdan yedim
Oglen
Hazir salata aldim
icinde
yesil salata , 200 gram izgara tavuk yaklasik 3 corba kasigi kadar haslanmis renkli makarna ve elma dilimleri var
sos olarak bol limon ve az zeytinyagi dokerim
Aksam
eve gec gidecegim
En fazla 1-2 dilim peynir yerim
inşallah tatlıminşallah gerek kalmaz canim
aminnn canımAllah korusun canim dusunmemeye calisgercekten zor gunler gecirdik
canım hipotroid , hipoglisemi ve insülin direnci var ve henüz 11 yaşındaHayırdır inşallah neyi var?tekrar geçmiş olsun...cocuklar iyi olmayınca biz hic olamıyoruz:-(
Evet ben de gece kalktıkça baktım haberlere ,allah korusun.niye hala tehlike var diyorlar anlamadım ama:-(
Allah iyiliğini versin
Grupla iki ayda 8 kilo verdim,tatille birlikte veremiyorum ben de bir aydir:-(sanki korumayayım:-/
Hay maşallah arkadaşıma,kitap falan mi cikarsan yoksA
Allah muhafaza:-(
Hoşgeldin merve'cim evet takımımıza taze kan gerekhızır gibi yetiştiniz maşallah,tesekkur ederiz:-*
hoşbulduyk canım geçmiş olsun size deSelam Kizlar hoşgeldiniz. İyi ki geldiniz sefa getirdiniz :)) ben Derya bu arada.
eirğim bende çok kilo aldım güya mezun olmuştum şimdi 74-75 lerdeyim acilen kg vermem lazım bende mi listelere dönsem ne yapsam yahuu tatile 71 le gidip 2,5 haftada 5 kg alıp döndüm gerçi birazı ödem birazı wc derken 2 kg gitti ama benim mezuniyet kg 65 diKızlar sizin haberiniz yok kuzenim düğüne tam bir ay kaldı bi elbise beğendim aldim ama daha gelmedi annem o sana olmaz bana olur dedihiçte tarzı değil o ayrida anlamda 70 de bekle sen ben geliyorum dedi biraz önce de annem aradı bana geliyormuş diyet listesini bi anlat yarin başlıyorum dedi hey yarabbim aile seferber oldu ben durur muyum bundan sonra listeye de döndüm hihh 70 i görür onlar
Burdayiz evelallahNe demek canim her zaman yetisiriz siz yeterki burda olun grup dagilmasin
O elbise bu elbise haaaaKızlar sizin haberiniz yok kuzenim düğüne tam bir ay kaldı bi elbise beğendim aldim ama daha gelmedi annem o sana olmaz bana olur dedihiçte tarzı değil o ayrida anlamda 70 de bekle sen ben geliyorum dedi biraz önce de annem aradı bana geliyormuş diyet listesini bi anlat yarin başlıyorum dedi hey yarabbim aile seferber oldu ben durur muyum bundan sonra listeye de döndüm hihh 70 i görür onlar
Oyy kuzum benim ya kıyamam ben ona:-( rabbim şifa versin kuzucuguna♡♡♡inşallah tatlım
aminnn canım
canım hipotroid , hipoglisemi ve insülin direnci var ve henüz 11 yaşında
hoşbulduyk canım geçmiş olsun size de
gel gel listelere gel oohheirğim bende çok kilo aldım güya mezun olmuştum şimdi 74-75 lerdeyim acilen kg vermem lazım bende mi listelere dönsem ne yapsam yahuu tatile 71 le gidip 2,5 haftada 5 kg alıp döndüm gerçi birazı ödem birazı wc derken 2 kg gitti ama benim mezuniyet kg 65 di
inşallah tatlım
aminnn canım
canım hipotroid , hipoglisemi ve insülin direnci var ve henüz 11 yaşında
hoşbulduyk canım geçmiş olsun size de
eirğim bende çok kilo aldım güya mezun olmuştum şimdi 74-75 lerdeyim acilen kg vermem lazım bende mi listelere dönsem ne yapsam yahuu tatile 71 le gidip 2,5 haftada 5 kg alıp döndüm gerçi birazı ödem birazı wc derken 2 kg gitti ama benim mezuniyet kg 65 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?