- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
KKorumakzayiflamaktan daha zor işte don canım doneirğim bende çok kilo aldım güya mezun olmuştum şimdi 74-75 lerdeyim acilen kg vermem lazım bende mi listelere dönsem ne yapsam yahuu tatile 71 le gidip 2,5 haftada 5 kg alıp döndüm gerçi birazı ödem birazı wc derken 2 kg gitti ama benim mezuniyet kg 65 di
Burdayiz evelallah
O elbise bu elbise haaaahadi bakalım hodri meydan anneni de al gel takıma iste;-)
Oyy kuzum benim ya kıyamam ben ona:-( rabbim şifa versin kuzucuguna♡♡♡
gel gel listelere gel oohh[/QUOTEannemi değilde anlamı alsam iyi yüzde yapar bize
Heryerde kaus bitmedi torer lanetiKizlar yemin ederim bugun oldum ya ben
Surekli iptal olan biletler otel rezervasyonlari var
millet ulkden cikamiyor oteller iade yapmiyor
Rezil bir durum
basimi kasiyacak zaman bulamadim oglen yemegini yeni yedim
dur bakayım ptesiye kadar kendime izin vereyim olmadı dönerim ama kızz 5. takımda emeğim çok benim oraya mı dönsem yoksa yeni kan can buraya mı gelsem:)Gel gel bizim takima gel :))
Gel gel yeni kan iyidirdur bakayım ptesiye kadar kendime izin vereyim olmadı dönerim ama kızz 5. takımda emeğim çok benim oraya mı dönsem yoksa yeni kan can buraya mı gelsem:)
KKorumakzayiflamaktan
Aman aman gitsinler gelmesinlerKesinlikle bende ramazanda 70 e dayandım şimdi Allahtan üstüne artırmadan gitti yine
dur bakayım ptesiye kadar kendime izin vereyim olmadı dönerim ama kızz 5. takımda emeğim çok benim oraya mı dönsem yoksa yeni kan can buraya mı gelsem:)
AminnnAman aman gitsinler gelmesinler
keten tohumu beni fena çalıştırıyor ya geç keşfettim ama iyi oldu.Eki Görüntüle 1861049 kahvalti ara öğle akşam ogunumu annem sabote etti henuz yemedim ama çayla kuruyemis yedim biraz sanirim yoğurt yerim keten tohumu ula
Canım ilk ıspanaklı yumurta mı yoksa başka bir yeşillik mi?Eki Görüntüle 1861049 kahvalti ara öğle akşam ogunumu annem sabote etti henuz yemedim ama çayla kuruyemis yedim biraz sanirim yoğurt yerim keten tohumu ula
Evet canım pulbiberle birleşince heleketen tohumu beni fena çalıştırıyor ya geç keşfettim ama iyi oldu.
ıspanaklı canım kurtarıcı benim icinCanım ilk ıspanaklı yumurta mı yoksa başka bir yeşillik mi?
Ispanağa artenetif yeşillik arıyorumEvet canım pulbiberle birleşince hele
ıspanaklı canım kurtarıcı benim icin
Ispanağa artenetif yeşillik arıyorum
Onu yemek yapıp yiyorum zaten yada yoğurtlu. Ispanak gibi olsun istiyorum yumurtalı yapıp yiyeyim ama ıspanağa bir sure ara vermek istiyorum hep ıspanak olmuyorBrüksel lahanası olmaz mı ?
Ben hiç yapmadım ama kimileri pırasayıda yumurtalı yapıyormuşOnu yemek yapıp yiyorum zaten yada yoğurtlu. Ispanak gibi olsun istiyorum yumurtalı yapıp yiyeyim ama ıspanağa bir sure ara vermek istiyorum hep ıspanak olmuyor
Bende bi Onu hiç sevemedimBrüksel lahanası olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?