- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Pazi gerçi oda aynı ıspanak biraz eksisiIspanağa artenetif yeşillik arıyorum
Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler canlar
Kız çoğunuzun fazla kilosu yokmuşya
Ne yazıkki 50 lerde olup zayıflamak isteyenlere empati kuramıcam
Bu arada Yaz dönemiyle çoğu takım hem üye hemde paylaşım sıkıntısı çekiyor
Yani tek sizde olan bi durum değil kızlar
Bizim takımda öyle sayılır
canim karatay mi yapiyorsunPazi gerçi oda aynı ıspanak biraz eksisi
ben varım ya şişko begenmedin mi
Tum takımların genel sorunu yaz geldi kışında dolar yer olmaz
Ee sen vermiştin kilolari
Sende o kadar fazla değildi cnm hem taze bebeğin var daha o kadar olsunPazi gerçi oda aynı ıspanak biraz eksisi
ben varım ya şişko begenmedin mi
Tum takımların genel sorunu yaz geldi kışında dolar yer olmaz
Ee sen vermiştin kilolari
Slm tatlım oğluşuna geçmiş olsun heralde şimdi daha iyiymişcanim karatay mi yapiyorsun
Pırasayı bende yapıyorum hem sade, hem pirinçli hemde yumurtalı cidden çok güzel oluyorBen hiç yapmadım ama kimileri pırasayıda yumurtalı yapıyormuş
Ben yumurtalı hiç denemedim cnm bidahaki sefer deniyimPırasayı bende yapıyorum hem sade, hem pirinçli hemde yumurtalı cidden çok güzel oluyor
Oyy canım benim ya:-( bu donemde insanların boyle yapmalarına şaşmamak lazimKizlar yemin ederim bugun oldum ya ben
Surekli iptal olan biletler otel rezervasyonlari var
millet ulkden cikamiyor oteller iade yapmiyor
Rezil bir durum
basimi kasiyacak zaman bulamadim oglen yemegini yeni yedim
Gel gel başımızın üstünde yerin vardur bakayım ptesiye kadar kendime izin vereyim olmadı dönerim ama kızz 5. takımda emeğim çok benim oraya mı dönsem yoksa yeni kan can buraya mı gelsem:)
Anneli diyetEki Görüntüle 1861049 kahvalti ara öğle akşam ogunumu annem sabote etti henuz yemedim ama çayla kuruyemis yedim biraz sanirim yoğurt yerim keten tohumu ula
Yerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı versin...Onu yemek yapıp yiyorum zaten yada yoğurtlu. Ispanak gibi olsun istiyorum yumurtalı yapıp yiyeyim ama ıspanağa bir sure ara vermek istiyorum hep ıspanak olmuyor
Onlar da 50lere gelince veremiyor ki zaten:-(Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler canlar
Kız çoğunuzun fazla kilosu yokmuşya
Ne yazıkki 50 lerde olup zayıflamak isteyenlere empati kuramıcam
Bu arada Yaz dönemiyle çoğu takım hem üye hemde paylaşım sıkıntısı çekiyor
Yani tek sizde olan bi durum değil kızlar
Bizim takımda öyle sayılır
yumurtalı yapmadım hic,kıymalı ve pirinçli yapıyorum ama artik bulgur koyarim herhaldePırasayı bende yapıyorum hem sade, hem pirinçli hemde yumurtalı cidden çok güzel oluyor
hımm değişik tarif alalım bugun tarif günü olduBen yumurtalı hiç denemedim cnm bidahaki sefer deniyim
Bende ylafkepekli yumurta peynir yoğurt kaışımıyla fırında yapıyorum börek gibi oluyor
annem benden zayıf amaOyy canım benim ya:-( bu donemde insanların boyle yapmalarına şaşmamak lazim
Gel gel başımızın üstünde yerin var
Anneli diyeten azından seninki de diyette kuzum
Yerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı versin...geldi birden aklıma canim
Onlar da 50lere gelince veremiyor ki zaten:-(
yumurtalı yapmadım hic,kıymalı ve pirinçli yapıyorum ama artik bulgur koyarim herhalde:])
Yualfi yumurta peynir yoğurtla karıştırıp fırına atıyorsun değil mi yanlış anlamadım , bende yapayım, omlet yapıyordum bunu da deneyeyim değişiklik olsunBen yumurtalı hiç denemedim cnm bidahaki sefer deniyim
Bende ylafkepekli yumurta peynir yoğurt kaışımıyla fırında yapıyorum börek gibi oluyor
Bu nasıl bi benzetmedir benim kafa şuanYerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı versin...geldi birden aklıma canim
Evet cnm ama önce Pırasayı doğrayıp yağsız tavada az kavuruyosun (isteyen biraz yağ koyabilirYualfi yumurta peynir yoğurtla karıştırıp fırına atıyorsun değil mi yanlış anlamadım , bende yapayım, omlet yapıyordum bunu da deneyeyim değişiklik olsun
Kız ben 50 lerde olsam lügatımdan diyet lafını çıkartırımOnlar da 50lere gelince veremiyor ki zaten:
Pazar ilk bunu deneyeyim güzel olursa kahvaltilarimin böreği olurEvet cnm ama önce Pırasayı doğrayıp yağsız tavada az kavuruyosun (isteyen biraz yağ koyabilir
Baharatlarıda unutma pul Biber karabiber
Azda kabartma tozu
boy kaç baby ben 50de olsam balık etli oluyorum şimdi bildiğinKız ben 50 lerde olsam lügatımdan diyet lafını çıkartırım
Onu biliyorum cnm bende 2 sefer yapmıştımEceZ olmasa zor olurduk ikinci 5te 5 diyeti varmış o 2-3 haftadır onu yapıyor ve hiç zararlı karbonhidrat yemiyor
Hep oyun bunlar, paralel oyunlar. almışlar dereceleri biz anca 7.Baktım Bide Takımı kapatıyodunuz Kız daha ne olsun
EceZ
Tatlım o kiloda nasıl verdinya bende bekliyorum merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?