Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ispanağa artenetif yeşillik arıyorum
Pazi gerçi oda aynı ıspanak biraz eksisi
ben varım ya şişko begenmedin mi
Tum takımların genel sorunu yaz geldi kışında dolar yer olmaz
Ee sen vermiştin kilolari

Pazi gerçi oda aynı ıspanak biraz eksisi
ben varım ya şişko begenmedin mi
Tum takımların genel sorunu yaz geldi kışında dolar yer olmaz
Ee sen vermiştin kilolari
Sende o kadar fazla değildi cnm hem taze bebeğin var daha o kadar olsun

Bende çok yorulmuşluktan kaptanlığı bıraktım ama takıma arada destek oluyorum

Laf aramızda Bende biraz geri aldım
2 eylülde izine gidicem o zamana kadar vermem lazım
Sorun, herkesi Motive ediyomda bi kendim olamıyorum

Pırasayı bende yapıyorum hem sade, hem pirinçli hemde yumurtalı cidden çok güzel oluyor
Ben yumurtalı hiç denemedim cnm bidahaki sefer deniyim
Bende ylafkepekli yumurta peynir yoğurt kaışımıyla fırında yapıyorum börek gibi oluyor

Kizlar yemin ederim bugun oldum ya ben
Surekli iptal olan biletler otel rezervasyonlari var
millet ulkden cikamiyor oteller iade yapmiyor
Rezil bir durum
basimi kasiyacak zaman bulamadim oglen yemegini yeni yedim
Oyy canım benim ya:-( bu donemde insanların boyle yapmalarına şaşmamak lazim
dur bakayım ptesiye kadar kendime izin vereyim olmadı dönerim ama kızz 5. takımda emeğim çok benim oraya mı dönsem yoksa yeni kan can buraya mı gelsem:)
Gel gel başımızın üstünde yerin var
Eki Görüntüle 1861049 kahvalti ara öğle akşam ogunumu annem sabote etti henuz yemedim ama çayla kuruyemis yedim biraz sanirim yoğurt yerim keten tohumu ula
Anneli diyeten azından seninki de diyette kuzum
Onu yemek yapıp yiyorum zaten yada yoğurtlu. Ispanak gibi olsun istiyorum yumurtalı yapıp yiyeyim ama ıspanağa bir sure ara vermek istiyorum hep ıspanak olmuyor
Yerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı versin... geldi birden aklıma canim
Onlar da 50lere gelince veremiyor ki zaten:-(
Pırasayı bende yapıyorum hem sade, hem pirinçli hemde yumurtalı cidden çok güzel oluyor
yumurtalı yapmadım hic,kıymalı ve pirinçli yapıyorum ama artik bulgur koyarim herhalde:])

Bende ylafkepekli yumurta peynir yoğurt kaışımıyla fırında yapıyorum börek gibi oluyor
hımm değişik tarif alalım bugun tarif günü oldu
annem benden zayıf ama

Yualfi yumurta peynir yoğurtla karıştırıp fırına atıyorsun değil mi yanlış anlamadım , bende yapayım, omlet yapıyordum bunu da deneyeyim değişiklik olsun

Yualfi yumurta peynir yoğurtla karıştırıp fırına atıyorsun değil mi yanlış anlamadım , bende yapayım, omlet yapıyordum bunu da deneyeyim değişiklik olsun
Evet cnm ama önce Pırasayı doğrayıp yağsız tavada az kavuruyosun (isteyen biraz yağ koyabilir
Baharatlarıda unutma pul Biber karabiber
Azda kabartma tozu

kızlar bu haftada ikinci olduk EceZ canım bu haftada birincisin bireyselde artık tekrar sırrını vede mezuniyet yazını yazarsın
Baktım Bide Takımı kapatıyodunuz Kız daha ne olsun

EceZ
Tatlım o kiloda nasıl verdinya bende bekliyorum merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…