170 cnmboy kaç baby ben 50de olsam balık etli oluyorum şimdi bildiğinplates topu gibiyim
7.takım olduğunuz için 7.olmuşunuz kızzzHep oyun bunlar, paralel oyunlar. almışlar dereceleri biz anca 7.
Inşallah beğenirsin ben göz kararı yapıyom ama sende beceriklisin halledersinPazar ilk bunu deneyeyim güzel olursa kahvaltilarimin böreği olur
Hep oyun bunlar, paralel oyunlar. almışlar dereceleri biz anca 7.
benim hepsi totoda ust s beden alt xl tövbe170 cnm
Ama yaş ilerleyince boy kilo oranı değişiyor
Mesela 68 de bana çok zayıf diyolar
75 e kadar idare Eder durumdayım sonrası fazla geliyor
Bide benim biyerde toplanmıyor tüm Vücut olarak alıp veriyorum
O yüzden kilomu göstermiyorum
Evet bende öyle dusunuyorum7.takım olduğunuz için 7.olmuşunuz kızzz
Allahtan biz 9.değiliz
Ama bu hafta kötüydü
O yüzden takımda ohal Ilan ettim
Demokrasi ve izinler rafa kalktı
Bende yarım kilo ile yaparım annemle yeriz öğlen yemek yapmam anama yediririmInşallah beğenirsin ben göz kararı yapıyom ama sende beceriklisin halledersin
1 Kilo pırasaya 3 yumurta yeterli oluyor gerisini kafana Göre koy
Ayy benimde hiç toto yoktu ust bölüm 2 beden önden gidiyordubenim hepsi totoda ust s beden alt xl tövbe
İşin bide öbür tarafından bak cnm en azından s olan bi yerin varbenim hepsi totoda ust s beden alt xl tövb
Hepiniz evli bebişli ben evde kaldım, kendime bekar kanka arıyorumBende hep dengeli alirim ama göbek hep var. Simdi doğum yapinca hepten oldu. O göbek yerleşip kalici olmasa bari
Kuzum sen daha yeni doğum yapmadınmıBende hep dengeli alirim ama göbek hep var. Simdi doğum yapinca hepten oldu. O göbek yerleşip kalici olmasa bari
Valla keyif sende nailemHepiniz evli bebişli ben evde kaldım, kendime bekar kanka arıyorum
Öyle de kendimi çok yalnız hissediyorum yahu, takımda kardeşim var aynı yastayiz hatta ben ayla büyüğüm ama 2. Bebişi bekliyorValla keyif sende nailem
Benimde şimdiki aklım olsa geç evlenip geç çocuk yapardım
Boşver gençliğinin tadını çıkar
Demekki o da benim gibi akıllı değilmişÖyle de kendimi çok yalnız hissediyorum yahu, takımda kardeşim var aynı yastayiz hatta ben ayla büyüğüm ama 2. Bebişi bekliyor
Kuzum sen daha yeni doğum yapmadınmı
Biraz sabırlı ol
Zaten kilonda fazla yokmuş
Vücudun kendini toparlaması zaman alır
Öyle de kendimi çok yalnız hissediyorum yahu, takımda kardeşim var aynı yastayiz hatta ben ayla büyüğüm ama 2. Bebişi bekliyor
Hepiniz madem böyle dusunuyorum , bana neden hâlâ evlenmediniz diyenler kim yahu, ev kızı efsun gibi oldum yahuBencede bekarligin tarihi cikar canimm şimdiki aklim olsa bbelki de evlenmezdim :))
Hepiniz madem böyle dusunuyorum , bana neden hâlâ evlenmediniz diyenler kim yahu, ev kızı efsun gibi oldum yahu
Benim kızımda 26 yaşında bekarBi akıllı ben
hımm değişik tarif alalım bugun tarif günü oldu
annem benden zayıf ama
Cem yılmaz repliği kİz,hamile kadının asermesinden bahseDrken demişti.ben de önce izlemiştim ama aklımda kalmamış,hamileyken izlediğimde dolandı dilime:Bu nasıl bi benzetmedir benim kafa şuanböyle
Kız ben 50 lerde olsam lügatımdan diyet lafını çıkartırım
Aman paralel deme bizi de almasınlar acigaHep oyun bunlar, paralel oyunlar. almışlar dereceleri biz anca 7.
Allah beee boğa baak170 cnm
Ama yaş ilerleyince boy kilo oranı değişiyor
Mesela 68 de bana çok zayıf diyolar
75 e kadar idare Eder durumdayım sonrası fazla geliyor
Bide benim biyerde toplanmıyor tüm Vücut olarak alıp veriyorum
O yüzden kilomu göstermiyorum
Ohal almanyada da ilan edilmiş, dünya olarak olağanüstü hali normal hal olarak yasar olduk:-7.takım olduğunuz için 7.olmuşunuz kızzz
Allahtan biz 9.değiliz
Ama bu hafta kötüydü
O yüzden takımda ohal Ilan ettim
Demokrasi ve izinler rafa kalktı
İşin bide öbür tarafından bak cnm en azından s olan bi yerin var
Kilo verdikçe alt tarafta incelir
@evez vardı ama mezun olduHepiniz evli bebişli ben evde kaldım, kendime bekar kanka arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?