Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim kızımda 26 yaşında bekar
Seneye gider ben buraya yazayım, iki ablam da 26 yi doldurup evlendi annem erken evlenmeye karşı

Aman gözünü seveyim izleme onu, bizim kafayı goturuyon sonra

İşte fenama sayfayı ele geciririz , sizde bizim somurgemiz olursunuz, sizin eksiler bize yazılır

Şansıma o kuzuda mezun oldu bugün ne şanslıyım

@Ses35 'ten hala haber yok demi canimm

Bende 25'i doldurdugum sene evlendim :)) QUOTE="nananais, post: 47366480, member: 709544"]Seneye gider ben buraya yazayım, iki ablam da 26 yi doldurup evlendi annem erken evlenmeye karşı

Aman gözünü seveyim izleme onu, bizim kafayı goturuyon sonra

İşte fenama sayfayı ele geciririz , sizde bizim somurgemiz olursunuz, sizin eksiler bize yazılır

Şansıma o kuzuda mezun oldu bugün ne şanslıyım [/QUOTE]

Selam kızlar bu hafta da ikinci olmuşuz herkesi tebrik ederim. :)

Sanırım ben de yine 1. olmuşum Seabahar henüz etiketlememiş beni o yüzden bir şey yazmadım yarışma bölümüne.

Kaptanın da söylediği gibi UN TUZ VE ŞEKERi hiç kullanmayarak, ve aralıklarla 5 günde 5 kilo diyeti yaparak 1 ayda ortalama 12 kilo kadar verebildim. 63 kilodan 51 kiloya kadar düştüm ve şuanda 36 beden bile bol geliyor diyebilirim. :)

O hep denir canim benim gorumcemde 40 yasinda daha gecen sene evlendi. Diğeri de 39 yasinda bekar. Keyifleride gayet yerindeydi :))
Bende de var iki bekar görümce,büyüğü 40 küçüğü 32 yaşında.
Benim kızımda 26 yaşında bekar

Tamam izlemem
10.takim topige çıkalım, engel olalım darbeye.bu eksiler bizim,
@Ses35 'ten hala haber yok demi canimm
Yok ne yazık ki:-(
harikasın tatlım,tebrik ederim:-*:-*

Kızlar oğlum hastalandı,kusma ve ishal.o yüzden bu saatte ayaktayım:-( dun gittiğimiz yerde kiraz yemişti baya o mu yaptı acaba diyorum.evde bi tane ağzına sürmez orda bi avuç yemiştir en az

İşin bide öbür tarafından bak cnm en azından s olan bi yerin var
Kilo verdikçe alt tarafta incelir
İnşallah
Bende hep dengeli alirim ama göbek hep var. Simdi doğum yapinca hepten oldu. O göbek yerleşip kalici olmasa bari
Toba dur kiz daha yeni bebek çıktı kolaymi toplanmasi
Hepiniz evli bebişli ben evde kaldım, kendime bekar kanka arıyorum
Bizim bekarlar mezun oldu hep
Hepiniz madem böyle dusunuyorum , bana neden hâlâ evlenmediniz diyenler kim yahu, ev kızı efsun gibi oldum yahu

Yok canım o kadar beklemem , ben beklesen benimki beklemez gider.
Oo aday varsa yarı evli diyelim
Kızlar oğlum hastalandı,kusma ve ishal.o yüzden bu saatte ayaktayım:-( dun gittiğimiz yerde kiraz yemişti baya o mu yaptı acaba diyorum.evde bi tane ağzına sürmez orda bi avuç yemiştir en az
geçmiş ölsun canım hem meyve hem sıcak etkiledi demek simdi nasil

Güzel haftasonları kızlar

Geçmiş olsun cnm
Tabi kirazda etki etmis olabilir

Günaydın kızlar bende 26 da nişanlanır 27 de evlendim işte 30da da doğurdum ideal bence :
seninki idealmiş cnm

Oyyy oyyy çok geçmiş olsun canimm. Bende sabah 5'ten beri kizimin gaz sancisiyla ugrasiyorum. Arada uyuyor arada mizildaniyor

Maşallah çok iyi vermissin.meyve konusunda ne düşünüyorsun.meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…