Yok canım o kadar beklemem , ben beklesen benimki beklemez gider.O hep denir canim benim gorumcemde 40 yasinda daha gecen sene evlendi. Diğeri de 39 yasinda bekar. Keyifleride gayet yerindeydi :))
Seneye gider ben buraya yazayım, iki ablam da 26 yi doldurup evlendi annem erken evlenmeye karşıBenim kızımda 26 yaşında bekar
Aman gözünü seveyim izleme onu, bizim kafayı goturuyon sonraCem yılmaz repliği kİz,hamile kadının asermesinden bahseDrken demişti.ben de önce izlemiştim ama aklımda kalmamış,hamileyken izlediğimde dolandı dilime:
Aman paralel deme bizi de almasınlar aciga
@evez vardı ama mezun oldu
Yok canım o kadar beklemem , ben beklesen benimki beklemez gider.
Cem yılmaz repliği kİz,hamile kadının asermesinden bahseDrken demişti.ben de önce izlemiştim ama aklımda kalmamış,hamileyken izlediğimde dolandı dilime:
ama var sen uzun olmak,ben minnakim 155
Aman paralel deme bizi de almasınlar aciga
Allah beee boğa baak
Ohal almanyada da ilan edilmiş, dünya olarak olağanüstü hali normal hal olarak yasar olduk:-KK57:
@evez vardı ama mezun oldu
25:)))
Kaç yasindasin ki canim?
1,5 sene erken davranmissinBende 25'i doldurdugum sene evlendim
1,5 sene erken davranmissin
Bende de var iki bekar görümce,büyüğü 40 küçüğü 32 yaşında.O hep denir canim benim gorumcemde 40 yasinda daha gecen sene evlendi. Diğeri de 39 yasinda bekar. Keyifleride gayet yerindeydi :))
Benim kızımda 26 yaşında bekar
Tamam izlememSeneye gider ben buraya yazayım, iki ablam da 26 yi doldurup evlendi annem erken evlenmeye karşı
Aman gözünü seveyim izleme onu, bizim kafayı goturuyon sonra
İşte fenama sayfayı ele geciririz , sizde bizim somurgemiz olursunuz, sizin eksiler bize yazılır
Şansıma o kuzuda mezun oldu bugün ne şanslıyım
Yok ne yazık ki:-(@Ses35 'ten hala haber yok demi canimm
harikasın tatlım,tebrik ederim:-*:-*Selam kızlar bu hafta da ikinci olmuşuz herkesi tebrik ederim. :)
Sanırım ben de yine 1. olmuşum Seabahar henüz etiketlememiş beni o yüzden bir şey yazmadım yarışma bölümüne.
Kaptanın da söylediği gibi UN TUZ VE ŞEKERi hiç kullanmayarak, ve aralıklarla 5 günde 5 kilo diyeti yaparak 1 ayda ortalama 12 kilo kadar verebildim. 63 kilodan 51 kiloya kadar düştüm ve şuanda 36 beden bile bol geliyor diyebilirim. :)
Geçmiş olsun kuzuKızlar oğlum hastalandı,kusma ve ishal.o yüzden bu saatte ayaktayım:-( dun gittiğimiz yerde kiraz yemişti baya o mu yaptı acaba diyorum.evde bi tane ağzına sürmez orda bi avuç yemiştir en az
İnşallahİşin bide öbür tarafından bak cnm en azından s olan bi yerin var
Kilo verdikçe alt tarafta incelir
Toba dur kiz daha yeni bebek çıktı kolaymi toplanmasiBende hep dengeli alirim ama göbek hep var. Simdi doğum yapinca hepten oldu. O göbek yerleşip kalici olmasa bari
Bizim bekarlar mezun oldu hepHepiniz evli bebişli ben evde kaldım, kendime bekar kanka arıyorum
Hepiniz madem böyle dusunuyorum , bana neden hâlâ evlenmediniz diyenler kim yahu, ev kızı efsun gibi oldum yahu
Oo aday varsa yarı evli diyelimYok canım o kadar beklemem , ben beklesen benimki beklemez gider.
geçmiş ölsun canım hem meyve hem sıcak etkiledi demek simdi nasilKızlar oğlum hastalandı,kusma ve ishal.o yüzden bu saatte ayaktayım:-( dun gittiğimiz yerde kiraz yemişti baya o mu yaptı acaba diyorum.evde bi tane ağzına sürmez orda bi avuç yemiştir en az
Evet sozledik hayirlisiylaOo aday varsa yarı evli diye
Bende 30 umda bebek sahibi olmak istiyorum, tabi kısmet bu işlerGünaydın kızlar bende 26 da nişanlanır 27 de evlendim işte 30da da doğurdum ideal bence :
5 kg kaldı canım, 63 ideal kilom. Sırt kısmım da var biraz oraya yoğunlaştım
Geçmiş olsun cnmKızlar oğlum hastalandı,kusma ve ishal.o yüzden bu saatte ayaktayım:-( dun gittiğimiz yerde kiraz yemişti baya o mu yaptı acaba diyorum.evde bi tane ağzına sürmez orda bi avuç yemiştir en az
seninki idealmiş cnmGünaydın kızlar bende 26 da nişanlanır 27 de evlendim işte 30da da doğurdum ideal bence :
Kızlar oğlum hastalandı,kusma ve ishal.o yüzden bu saatte ayaktayım:-( dun gittiğimiz yerde kiraz yemişti baya o mu yaptı acaba diyorum.evde bi tane ağzına sürmez orda bi avuç yemiştir en az
Maşallah çok iyi vermissin.meyve konusunda ne düşünüyorsun.meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor muSelam kızlar bu hafta da ikinci olmuşuz herkesi tebrik ederim. :)
Sanırım ben de yine 1. olmuşum Seabahar henüz etiketlememiş beni o yüzden bir şey yazmadım yarışma bölümüne.
Kaptanın da söylediği gibi UN TUZ VE ŞEKERi hiç kullanmayarak, ve aralıklarla 5 günde 5 kilo diyeti yaparak 1 ayda ortalama 12 kilo kadar verebildim. 63 kilodan 51 kiloya kadar düştüm ve şuanda 36 beden bile bol geliyor diyebilirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?