Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün baya muhabbet olmuş maşallah grubumuza.dün menümu yazmadım ama nerdeyse hiç birşey yemedim.sağlıklı değil biliyorum ama napıyım canım istemedi.mutsuz olunca yemek istemiyor canım. Sabah birsey yemedim oglen önceki günden kalan patates salatası yedim.akşam da oğlumun dondurmasindan tirtikladim. Ama sabah kilo aynıydı demekki yemeden olmuyor dengeli yemek lazim

5 kg kaldı canım, 63 ideal kilom. Sırt kısmım da var biraz oraya yoğunlaştım

Güzel haftasonları kızlar

Geçmiş olsun cnm
Tabi kirazda etki etmis olabilir

seninki idealmiş cnm

Maşallah çok iyi vermissin.meyve konusunda ne düşünüyorsun.meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor mu
Ben fikrimi soyleyim evet gi yüksek meyveler özellikle ablamlar aynı kilolarla sayilirsiniz gunde sadece bir ogun meyve var oda yabanmersini canim
yok yok yemeyince daha kötü kendini korumaya alıyor metabolizma

İyi haftasonları 10. Takım buralar baya hareketlenmis ne kadar güzel herkes burda galiba 1. Takımdan sevgiler getirdim
sağol canım evet kişi sayımız çok az ama baya hareketli sagolsunlar

Önemli olan muhabbet eden kişilerin olması sonuçta bazen çok kalabalık olup takımda kimse olmadığı zamanlar oluyor öyle daha kötü

Oyyy oyyy çok geçmiş olsun canimm. Bende sabah 5'ten beri kizimin gaz sancisiyla ugrasiyorum. Arada uyuyor arada mizildaniyor
Oyy Kuzum seninki daha çok tazeymiş

Kız 1 ayda hemen göbek gitcek diyemi bekliyosun
Maşallah çok iyi vermissin.meyve konusunda ne düşünüyorsun.meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor mu
Meyve sabah kahvaltıdan önce 1 por. Tüketmek yeterli bana Göre
Çoğu diyette öyle öneriliyor
Saat 3 den sonra pek önerilmez
Tabiki fazlası kilo vermeyi yavaşlatır

hem yememişin hemde sadece karbon yemişin cnm
Vücudun yağ yakmak için doğru kaloriye ihtiyacı var

İyi haftasonları 10. Takım buralar baya hareketlenmis ne kadar güzel herkes burda galiba 1. Takımdan sevgiler getirdim
konuk destekçi olarak sanada sevgiler cnm

Ne demek canım muhabbete gelirim size en sevdiğim sey konuya da dalmak gibi olacak ama saat 16.00 dan sonra yenen meyvelerin şekeri vücutta depolaniyor meyveyi o saate kadar yemeyi oneriyorlar

Canim yemen lazim yoksa vücut savunmaya geçiyor. Bubarada diğer takimdakiler sağ olsun desteklerini esirgemiyolar :))
Hoşgeldin canimm

Beklemiyeyim değil mi :))) yoksa stres yapıyorum

Dun pek sevgili kocacim ile kayınvalidem telde konuşuyor beni soruyor ayfer nasıl kocanın cevabı :bomba gibi
Sonra bi gelişme aralarında
Seslendim anne sen hiç kendi göbeğini gorme anca beni gor diye kocayada kustum şimdi kilo yüzünden kusuyosun der diye hemen kusmedim bi iki saat sonra saçma sapan bahane urettim

Kv kaç kilo ? Hemen incelmen lazım Canım
Sonra da bir hediye al kendi bedenine göre ki ona küçük gelsin
Ay anne ben seni benden daha zayıf sanıyordum tüh olmadı mı :) neyse bende kalsın
Çok mu kötüyüm ne :):)

Geçmiş olsun kuzu
Tesekkur ederiz teyzesi♡
İnşallah

Toba dur kiz daha yeni bebek çıktı kolaymi toplanmasi

Bizim bekarlar mezun oldu hep

Oo aday varsa yarı evli diyelim
geçmiş ölsun canım hem meyve hem sıcak etkiledi demek simdi nasil
Tesekkur ederiz,simdi iyi çok şükür canım

Günaydın kızlar bende 26 da nişanlanır 27 de evlendim işte 30da da doğurdum ideal bence :
Ben bugün bi bayanla tanıştım 4 çocuğu var, 4.yu 23 yaşında doğurmuş.Nasıl imrendim var ya
Güzel haftasonları kızlar

Geçmiş olsun cnm
Tabi kirazda etki etmis olabilir

seninki idealmiş cnm
Ben de kirazı suçluyorumtesekkur ederiz♡
Oyyy oyyy çok geçmiş olsun canimm. Bende sabah 5'ten beri kizimin gaz sancisiyla ugrasiyorum. Arada uyuyor arada mizildaniyor
Oyy canım sana da geçmiş olsun, simdi nasıl?
Bunu ben de merak ediyorum.sevtap üye dayanamam hic
Sayenizde efendim,tesekkur ederiz♡★★
Ne demek canım muhabbete gelirim size en sevdiğim sey konuya da dalmak gibi olacak ama saat 16.00 dan sonra yenen meyvelerin şekeri vücutta depolaniyor meyveyi o saate kadar yemeyi oneriyorlar
Bunu öğrendiğim iyi oldu,şeftali yemekten vazgeçtim
Beklemiyeyim değil mi :))) yoksa stres yapıyorum
Cancagizim daha çok coook erken dur hele
Kızlar ben hasta oldum
Hem klima çarptı işyerinde hem de dün fırtına çıktı sırılsıklam oldum
Şimdi boğazım çok ağrıyor ve Ateş'im var
canım benim geçmiş olsun,dikkat et kendine:-*:-*

Çok zekice :)))

Simdi biraz daha iyi uyuyor ama homurdaniyor uykusunda

Aboooovvv kız bunu nasıl düşündünben de mi yapsam ki bunukisin bana yelek örmüş sağolsun,verirken demez mi benimkiler le ayni ölçüde başladım diyealakası yok halbuki benim iki katımdan fazla bile. Sinirimden daha giymedim yeleği,bi 5-7kilo vereyim,zaten kis da gelir.giyersen vereyim bana çok büyük geliyo derim ya da hamileliğimde giyerim derim pekde güzeldi veresim de yok

Yalniz @Erigim kaptanım küsme kısmına bayıldimesin düşünedursun neye kustugunuadam kendi topuğuna sıkmış haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…