- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Simdi biraz daha iyi uyuyor ama homurdaniyor uykusunda
böyle aslında fena da olmadı kaynasmis olduk hepberaberTesekkur ederiz teyzesi♡
Tesekkur ederiz,simdi iyi çok şükür canım
Ben bugün bi bayanla tanıştım 4 çocuğu var, 4.yu 23 yaşında doğurmuş.Nasıl imrendim var ya
Ben de kirazı suçluyorumtesekkur ederiz♡
Oyy canım sana da geçmiş olsun, simdi nasıl?
Bunu ben de merak ediyorum.sevtap üye dayanamam hic
Sayenizde efendim,tesekkur ederiz♡★★
Bunu öğrendiğim iyi oldu,şeftali yemekten vazgeçtim
Cancagizim daha çok coook erken dur hele
canım benim geçmiş olsun,dikkat et kendine:-*:-*
Valla bu işi eşim başlattı zaten anneler gününde ben ordaydim ikincidede aynı bedende birşeyler almış kadının bildiğin 9 aylık gibegi var oysa onunki dar benimki bol geldi a ma o bizi bir saniye galibaKv kaç kilo ? Hemen incelmen lazım Canım
Sonra da bir hediye al kendi bedenine göre ki ona küçük gelsin
Ay anne ben seni benden daha zayıf sanıyordum tüh olmadı mı :) neyse bende kalsın
Çok mu kötüyüm ne :):)
23de 4 mu maşallah hic boş durmamislarsa demek annem 16 yasibda evlenmiş sonuncuya 30ubda hamileydi kıyameti koparmıştı bu yaşta çocuk mu diye ne bilelim 30o zaman cok gibiydi be yaTesekkur ederiz teyzesi♡
Tesekkur ederiz,simdi iyi çok şükür canım
Ben bugün bi bayanla tanıştım 4 çocuğu var, 4.yu 23 yaşında doğurmuş.Nasıl imrendim var ya
Ben de kirazı suçluyorumtesekkur ederiz♡
Oyy canım sana da geçmiş olsun, simdi nasıl?
Bunu ben de merak ediyorum.sevtap üye dayanamam hic
Sayenizde efendim,tesekkur ederiz♡★★
Bunu öğrendiğim iyi oldu,şeftali yemekten vazgeçtim
Cancagizim daha çok coook erken dur hele
canım benim geçmiş olsun,dikkat et kendine:-*:-*
sende anne bunu yanlardan daralt modeli cok güzel ama senle ben birmiyiz bol geldi hic giyemedim deAboooovvv kız bunu nasıl düşündünben de mi yapsam ki bunu kisin bana yelek örmüş sağolsun,verirken demez mi benimkiler le ayni ölçüde başladım diye alakası yok halbuki benim iki katımdan fazla bile. Sinirimden daha giymedim yeleği,bi 5-7kilo vereyim,zaten kis da gelir.giyersen vereyim bana çok büyük geliyo derim ya da hamileliğimde giyerim derim pekde güzeldi veresim de yok
Yalniz @Erigim kaptanım küsme kısmına bayıldimesin düşünedursun neye kustugunu adam kendi topuğuna sıkmış haberi yok
Gel gel bebeğim 9.takımada beklerim :)))Ne demek canım muhabbete gelirim size en sevdiğim seykonuya da dalmak gibi olacak ama saat 16.00 dan sonra yenen meyvelerin şekeri vücutta depolaniyor meyveyi o saate kadar yemeyi oneriyorlar
@Erigim aynen öyle hep aklimda 10. Takim unutulmazcansutr kalp kalbe karşı şimdi seni etiketliyecektim artık dön listeye
Stress yapacak bi durumun yok cnmBeklemiyeyim değil mi :))) yoksa stres yapıyorum
Geçmiş olsun tatlımKızlar ben hasta oldum
Hem klima çarptı işyerinde hem de dün fırtına çıktı sırılsıklam oldum
Şimdi boğazım çok ağrıyor ve Ateş'im var
Bende alışvetişten geldim kahve içiyom ikimizide afiyet olsunBen geldim kuzey efendiyi yatırdim kendime bir kahve yaptım ara öğün vaktim sutu yaptım o yüzden kayfemiyanındada 3-4 yaban mersini 7cig badem mideye iniyor
Ne denirki tatlımDun pek sevgili kocacim ile kayınvalidem telde konuşuyor beni soruyor ayfer nasıl kocanın cevabı :bomba gibi
Sonra bi gelişme aralarında
Seslendim anne sen hiç kendi göbeğini gorme anca beni gor diyekocayada kustum şimdi kilo yüzünden kusuyosun der diye hemen kusmedim bi iki saat sonra saçma sapan bahane urettim
Kızlar bende kv yimAboooovvv kız bunu nasıl düşündünben de mi yapsam ki bunu kisin bana yelek örmüş sağolsun,verirken demez mi benimkiler le ayni ölçüde başladım diye alakası yok halbuki benim iki katımdan fazla bile. Sinirimden daha giymedim yeleği,bi 5-7kilo vereyim,zaten kis da gelir.giyersen vereyim bana çok büyük geliyo derim ya da hamileliğimde giyerim derim pekde güzeldi veresim de yok
Yalniz @Erigim kaptanım küsme kısmına bayıldimesin düşünedursun neye kustugunu adam kendi topuğuna sıkmış haberi yok
Fazlalıklarınıda burda ver cnm listeye girmen şart değil@Erigim aynen öyle hep aklimda 10. Takim unutulmazListeleri inceledimde gene bir yarismaci hamile kalip takimdan ayrilmis
sinav maratonundayim cnm ilk sinavlari verdim bir kacini daha önümüzdeki hafta verecegim...isimden izinliyim ondan biraz rahatim bir ugriyayim dedim pek bir hareketli oldugunu görünce acikcasi cok sevindimeski kilom 77,2 ona inmeden dönemem o kiloyada yaklasik bir 7-8kilo var.....verip dönecegim söz augustosun ortasi gibi düsünüyorum birde annemler haftaya tr ye gidiyor ev benim menüler benden ondan umutluyum sen ne yaptin nasilsin..ufaklik ne kadar oldu.
Nerden biliyon almanyada olduğumu
Nerden biliyon almanyada olduğumu
Köln yakınlarında düren deyim cnm
Sen
Paylaşım yapman için listede olman şart değil cnm
Hem takımına destek olmuş olursun
Demiii :)) bebis biraz daha buyusun yuruslere badlicam inşDaha da iyi olur inşallah canım.kisin daha az hasta oluyorlar, gaz da bir iki aya geçer insallah
Stress yapacak bi durumun yok cnm
Rahim bile kendini 1 senede topluyor
Sen sadece sağlıklı beslenmene dikkat et birazda yürüyüş
ay evet bende diyorum bu kız 9. Takımda değil miydi diye şimdi oldu o zamanGel gel bebeğim 9.takımada beklerim :)))
Bende misafirim burda
Bende 1. Takımdayim canım bende bir 7 ay önce izne ayrılmıştım tabi kilo aldım izinde ama 6 ayı geçtiği için Listeye görebiliyorum eğer seninde o kadar uzun olduysa kaptanimiz listeye alabilir haberin olsun
Profil bilgilerine bir göz attimyakin sayiliriz bende Duisburg da oturuyorum.. Nerelisiniz aslen almanyada yasiyan üyeleri görünce memnun oluyorum
pekhi artik paylasip destek olmaya calisirimher zaman 1 cilik bize cok yakismisti gene bizim olmali
Araştırmacı kişilk iş başında demekkiProfil bilgilerine bir göz attimyakin sayiliriz bende Duisburg da oturuyorum.. Nerelisiniz aslen almanyada yasiyan üyeleri görünce memnun oluyorum
pekhi artik paylasip destek olmaya calisirimher zaman 1 cilik bize cok yakismisti gene bizim olmali
Arada oluyor ama bu ayida bi atlatsak geçer büyük ölçüde inş. Ayferin tavsiyesiyle aci elma yagi aldık bugündeonu denemeye baslicam.
Demiii :)) bebis biraz daha buyusun yuruslere badlicam inş
Senin orası nere cnmSizin gene almanyada yaşayanları görme şansınız yüksek Türk çok benim yaşadığım yerde Türk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?