Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

böyle aslında fena da olmadı kaynasmis olduk hepberaber aslında azda olsanız çok iyi bir takımsiniz en kisa surede toparlanacaginiza inanıyorum ben

Valla bu işi eşim başlattı zaten anneler gününde ben ordaydim ikincidede aynı bedende birşeyler almış kadının bildiğin 9 aylık gibegi var oysa onunki dar benimki bol geldi a ma o bizi bir saniye galiba fikre bayıldım
23de 4 mu maşallah hic boş durmamislarsa demek annem 16 yasibda evlenmiş sonuncuya 30ubda hamileydi kıyameti koparmıştı bu yaşta çocuk mu diye ne bilelim 30o zaman cok gibiydi be ya
sende anne bunu yanlardan daralt modeli cok güzel ama senle ben birmiyiz bol geldi hic giyemedim de
Evet hemen kusunce yok ben seni böyle seviyom şaka filan ustunu kapatır böyle dusubsun

Ne demek canım muhabbete gelirim size en sevdiğim sey konuya da dalmak gibi olacak ama saat 16.00 dan sonra yenen meyvelerin şekeri vücutta depolaniyor meyveyi o saate kadar yemeyi oneriyorlar
Gel gel bebeğim 9.takımada beklerim :)))
Bende misafirim burda

cansutr kalp kalbe karşı şimdi seni etiketliyecektim artık dön listeye
@Erigim aynen öyle hep aklimda 10. Takim unutulmaz Listeleri inceledimde gene bir yarismaci hamile kalip takimdan ayrilmis
sinav maratonundayim cnm ilk sinavlari verdim bir kacini daha önümüzdeki hafta verecegim...isimden izinliyim ondan biraz rahatim bir ugriyayim dedim pek bir hareketli oldugunu görünce acikcasi cok sevindim eski kilom 77,2 ona inmeden dönemem o kiloyada yaklasik bir 7-8kilo var.....verip dönecegim söz augustosun ortasi gibi düsünüyorum birde annemler haftaya tr ye gidiyor ev benim menüler benden ondan umutluyum sen ne yaptin nasilsin..ufaklik ne kadar oldu.

Kızlar ben hasta oldum
Hem klima çarptı işyerinde hem de dün fırtına çıktı sırılsıklam oldum
Şimdi boğazım çok ağrıyor ve Ateş'im var
Geçmiş olsun tatlım
Ateşin fazlaysa bi ateş düşürücü al

Ben geldim kuzey efendiyi yatırdim kendime bir kahve yaptım ara öğün vaktim sutu yaptım o yüzden kayfemi yanındada 3-4 yaban mersini 7cig badem mideye iniyor
Bende alışvetişten geldim kahve içiyom ikimizide afiyet olsun
Ne denirki tatlım
Zavallı Adam
ama hakediyolar
Kızlar bende kv yim
Fazlalıklarınıda burda ver cnm listeye girmen şart değil

Mefkurem eski üyeyim bir izne ayrildim kilo aldim..eski kiloya dönmeden listeye giremdigimden paylasim yapmiyorum..ama @Erigim isterse günlük spor menülerimi paylasirim...
almanyanin neresindensiniz bende almanyada yasiyorum
Nerden biliyon almanyada olduğumu
Köln yakınlarında düren deyim cnm
Sen

Paylaşım yapman için listede olman şart değil cnm
Hem takımına destek olmuş olursun

Nerden biliyon almanyada olduğumu
Köln yakınlarında düren deyim cnm
Sen

Paylaşım yapman için listede olman şart değil cnm
Hem takımına destek olmuş olursun

Profil bilgilerine bir göz attim yakin sayiliriz bende Duisburg da oturuyorum.. Nerelisiniz aslen almanyada yasiyan üyeleri görünce memnun oluyorum

pekhi artik paylasip destek olmaya calisirim her zaman 1 cilik bize cok yakismisti gene bizim olmali

Arada oluyor ama bu ayida bi atlatsak geçer büyük ölçüde inş. Ayferin tavsiyesiyle aci elma yagi aldık bugündeonu denemeye baslicam.
Daha da iyi olur inşallah canım.kisin daha az hasta oluyorlar, gaz da bir iki aya geçer insallah
Demiii :)) bebis biraz daha buyusun yuruslere badlicam inş
Stress yapacak bi durumun yok cnm
Rahim bile kendini 1 senede topluyor
Sen sadece sağlıklı beslenmene dikkat et birazda yürüyüş

Gel gel bebeğim 9.takımada beklerim :)))
Bende misafirim burda
ay evet bende diyorum bu kız 9. Takımda değil miydi diye şimdi oldu o zaman

Mefkurem eski üyeyim bir izne ayrildim kilo aldim..eski kiloya dönmeden listeye giremdigimden paylasim yapmiyorum..ama @Erigim isterse günlük spor menülerimi paylasirim...
almanyanin neresindensiniz bende almanyada yasiyorum
Bende 1. Takımdayim canım bende bir 7 ay önce izne ayrılmıştım tabi kilo aldım izinde ama 6 ayı geçtiği için Listeye görebiliyorum eğer seninde o kadar uzun olduysa kaptanimiz listeye alabilir haberin olsun gerçi izinden kilo alıp dönmek pek güzel değil ya inşallah benim kadar almamissindir nasıl vercem ya depreyonundayim bu aralar

Sizin gene almanyada yaşayanları görme şansınız yüksek Türk çok benim yaşadığım yerde Türk yok

Araştırmacı kişilk iş başında demekki

Hani tr ye gidicede bi alman plakası görünce selam verilir ya sanki akraba gibi

Yakın sayılırız seninle fazla uzak değilmiş
Gelinliği sizin ordan almıltık 2 sene önce

Heralde yaşın küçük ders çalıştığına Göre

Aslen konyalıyım cnm ama büyüme karamanda evlenince geldim buraya
Allah izin verirse eylülde izine gidecez

Arada oluyor ama bu ayida bi atlatsak geçer büyük ölçüde inş. Ayferin tavsiyesiyle aci elma yagi aldık bugündeonu denemeye baslicam.
Demiii :)) bebis biraz daha buyusun yuruslere badlicam inş

Benim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Var mı değişiklik sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…