Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende olmadi canim. Hala ayni ayakkabı ve kıyafetlerini gidiyorum doğum sonrasi. Sadece pantalonlarimin göbek kismi biraz sıkıyor. Ama hamile bi arkadasimin çok şişmiş ayakları şimdiden 2 numara bbüyümüş aayakları
Benim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Var mı değişiklik sende ?

Menümü yazıyorum bugün

Sabah

1 bardak sıcak süt ,
1ck bal
Karabiber
Ve malesef şekerli bisküvi 3 adet

Öğlen

4 corba kaşığı makarna
Kıyma kavurması ve domates sos
2 bardak ayran

Ara
1 kırmızı erik
1 tatlı kaşığı dondurma

Akşam
1 yağsız kahve

Regl den sanırım doymuyorum bu bir iki gündür
Boğazım ağrımasına rağmen maşallahım var :)

İspanya deyince ordan hatırladım

Derlerya cnm doğduğun yer değil doyduğun yer diye
Önemli olan insanın kendini iyi hissetmesi

Doprusunu istersen şu Anda tr de olmadığıma seviniyorum

Evet ben de pişman değilim hiç geldiğime
Gidişatı gördükçe
Ama sevdiklerime ve aileme çok üzülüyorum

cansutr cansu seni buralarda görmek ne guzelll :)) tabi daha aktif ol canimm. Senin iznin 6 ayi geçtiyse kilo alanda izne donebilirsin. Ve 6 ayi gecmistir

yok 6 ayi gecmedi daha suan 5 ay oldu sanirim subatta gitmistim cünkü...yok ya ben verip geleyim takimima faydam olur...ama taabiiki bende her gün artik paylasirim yedigimi ictigimi sporumu

sanirim 6 ayi gecmedi bende daha....hicccc despresyonluk bir durum yok öncedende verebildin simdide verebilirsin en büyük irade anlarini düsün...zihninde hayal et...misal ben birkere yagmur yagmasina ragmen yürüyüse cikmistim...gayet güzel kilolar vermistim....elde ettigimiz sonuclar bizim önceden verdigimiz emege dayali oluyor..ne kadar emek verirse o kadar iyi sonuc aliriz insallah

Sizin gene almanyada yaşayanları görme şansınız yüksek Türk çok benim yaşadığım yerde Türk yok

ola senorita ispanya acikcasi avrupada olup iklimi cok hos bir ülke,...nasip olursa bir gün doya doya gezecegim. taabiki burda türk fazlalikla hele roseange ve benim oturdugum bölge...oturdugum yerin bir caddesi gelinlik dükkanlari ile meshur ama burda rastlamak dahada hos oluyor...sonucta cogunluk tr de katilan üyeler oluyor.

kendi kizinin gelinligi bizim burdan aldin ? ben suan yeni 25 oldum daha üniverste okuyorum ondan dersler basimda.

İspanya deyince ordan hatırladım

Derlerya cnm doğduğun yer değil doyduğun yer diye
Önemli olan insanın kendini iyi hissetmesi

Doprusunu istersen şu Anda tr de olmadığıma seviniyorum

ben burda dogdum büyüdüm bir nevi Vatan yani seviyorum ülkeyi sehride...tmm alman insani sistem taabiiki negativ yanlari var...ama insan...hic dogdugu büyüdügü..beni ben yapan sehir/ülke sonucta...Baska bir ülkede büyüp kültürü dini dili farkli olan bi yerde yasamak eminim kolay degildir....sükretmemiz lazim her halimize

Evet ben de pişman değilim hiç geldiğime
Gidişatı gördükçe
Ama sevdiklerime ve aileme çok üzülüyorum

türkiyede en kisa zamanda hersey yoluna girer insallah...bende ilk duydugumda panikle akrabalarimi aramistim.

Bende bugün yeme içme isini bitirdim sayilir. Sadece 1 tane ara ogün kaldin:))

Kalkinca 2 bardak su
Kahvalti; 3 kasik menemen, 1/2 KK peynir, 2 parca kasar, 3 tane zeytin, domates, 2 dilim ekmek, cay

Ara, rezeneli anasonlu cay

Öğlen, 5 kasik z.yagli türlü 1 dilim ekmek
domates

Ara, kimyon cayi, 1 hurma, 3 tane kuru erik

Aksam, 2 parca izgara tavuk, yoğurt ve domates

Ara ( daha yapmafim yapicam) 1 CB sut ve 1 tane şeftali

Su; 2 lt tarcinli, limonlu, salatalik ve maydanozlu su
Ve 0.5 lt normal su

Spor yok

Canim bi kontrol edelim ama ben sanki aralik diye hatirliyorum.

endi kizinin gelinligi bizim burdan aldin ? ben suan yeni 25 oldum daha üniverste okuyorum ondan dersler basimda.
Yok cnm oğlum evlendi
Çok aceleye geldi ozaman o yüzden tr ye gidemedik

Benim küçük oğlanda 25 yaşında

İnsan nerde alışırsa başka yer tabiki zor gelir cnm
Hele senin gibi doğma büyüme olanlar için
Ben bile uzun süre kalsam zorlanırım
Bi kere orda araba kullanamam
Buranında en çok havasından nefret ediyorum

R RoseAnge
Tatlım Sen yine şanslısınki en azından havanız güzel Bide insanları daha sıcak

herzamanki gibi cok iyisin seninki kizdi degilmi ne kadar oldu cennet kokar simdi o tarcin limon neysede salatalik ve maydanozuda mi kattin suya nasil hazirladin suda beklettin bunlari ? bende aklima geldik 1 limonu yada 1/2 limonu 200-300 ml su ile tüketiyorm..aidin salih diye bir dr kitabi elime gecti bakalim ise yariycakmi

nerede araba kullanamiyorsun ? bana babam türkiyede izin yolunda sürmeme izin veriyordu Evet havasi cidden insani zora sokabiliyor...yani bazen sabah kis gibi soguk olur öglen bir bakmissin tshirt gerektirir o kadar sicak olur...aralikta kar yagicagina martta yagir.. Allah bagislasin. Kac cocugunuz var ? Burda calisiyormusunuz ?
Eylülde yani kurbana Türkiyedesin Umarim güzel bir tatil gecirirsin

Ya senin 6 ay olmadı mı canım donebilirsin 6 ayı doldurmuş ve %5den fazla kilo almış yani 4 kg ediyor
Anam sende kvsin dimi bak işte gelinler böyle hain planlar yapıyor
Yok valla kvmi cok severim ama söz konusu kilo olunca su ara anneme bile gicigim
Mefkurem eski üyeyim bir izne ayrildim kilo aldim..eski kiloya dönmeden listeye giremdigimden paylasim yapmiyorum..ama @Erigim isterse günlük spor menülerimi paylasirim...
almanyanin neresindensiniz bende almanyada yasiyorum
Tabiki de donebilirsin
Kızlar ya ben @Ses35 i çok merak ettim
Bu kadar Zaman yazmaması çok garip
Takım kapandı sanmasın sakın
Canım onun eşinden dolayı görmediğini dusunuyorum
Benim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Var mı değişiklik sende ?
Haberlerin olmuyor diğerleri oluyor ama kilo fazlam haberlere engel topuklular bile oluyorsa bu babatlerin zoru neyse benle
Çok fena değil ama atıştırma tarzı olmuş sanki o biskuviler filan
Listeye göre az olmuş ama guzel menü sürekli yedigin içinde tok oluyorsun ayrıca o maydonoz o suya girmeyecek
gün boyu yani 3lt suyu tuketene kadar içinde duruyor metabolizma suyu olarak ta geçiyor

Evet canim kiz. İsmi "Duru" :))
Ayferin tavsiyesi vardi. Aslında tarcin limon zencefildi ama Esim zencefil almayi unutmuş bende maydanoz koydum birazda salatalik. Bunların hepsini tencereye koyup üzerine 2 lt kaynar su koydum. Demlenmesini bekledim. Tadi da fena olmadi ben sevdim :))

Tmm kaptan yarin koymam. Zencefilide yarin aliriz ancak Esim bugünde almamis :))

cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor

476-442= 34 hafta 34/4= 8.5 ay olmuş cansu ne 5 ayı kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…