Senin orası nere cnm
Olsun sende bizdensin gurbetçiyiz Hepimiz
Kızlar ya ben @Ses35 i çok merak ettim
Bu kadar Zaman yazmaması çok garip
Takım kapandı sanmasın sakın
Tatlım hamilelik zamanında çok ödem şişlik olursa ve fazla kilo alımıBenim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Var mı değişiklik sende ?
Ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa bi ara olivenoil günlüğüne yazmışmıydın tatlımİspanya , Avrupa'da en az Türk nüfuslu ülke :)
Benim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa bi ara olivenoil günlüğüne yazmışmıydın tatlım
İspanya deyince ordan hatırladımEvet canım
Orada da konuşmuştuk
İspanya deyince ordan hatırladım
Derlerya cnm doğduğun yer değil doyduğun yer diye
Önemli olan insanın kendini iyi hissetmesi
Doprusunu istersen şu Anda tr de olmadığıma seviniyorum
cansutr cansu seni buralarda görmek ne guzelll :)) tabi daha aktif ol canimm. Senin iznin 6 ayi geçtiyse kilo alanda izne donebilirsin. Ve 6 ayi gecmistir
ay evet bende diyorum bu kız 9. Takımda değil miydi diye şimdi oldu o zaman
Bende 1. Takımdayim canım bende bir 7 ay önce izne ayrılmıştım tabi kilo aldım izinde ama 6 ayı geçtiği için Listeye görebiliyorum eğer seninde o kadar uzun olduysa kaptanimiz listeye alabilir haberin olsungerçi izinden kilo alıp dönmek pek güzel değil ya inşallah benim kadar almamissindir nasıl vercem ya depreyonundayim bu aralar
Sizin gene almanyada yaşayanları görme şansınız yüksek Türk çok benim yaşadığım yerde Türk yok
Araştırmacı kişilk iş başında demekki
Hani tr ye gidicede bi alman plakası görünce selam verilir ya sanki akraba gibi
Yakın sayılırız seninle fazla uzak değilmiş
Gelinliği sizin ordan almıltık 2 sene önce
Heralde yaşın küçük ders çalıştığına Göre
Aslen konyalıyım cnm ama büyüme karamanda evlenince geldim buraya
Allah izin verirse eylülde izine gidecez
İspanya deyince ordan hatırladım
Derlerya cnm doğduğun yer değil doyduğun yer diye
Önemli olan insanın kendini iyi hissetmesi
Doprusunu istersen şu Anda tr de olmadığıma seviniyorum
Evet ben de pişman değilim hiç geldiğime
Gidişatı gördükçe
Ama sevdiklerime ve aileme çok üzülüyorum
yok 6 ayi gecmedi daha suan 5 ay oldu sanirim subatta gitmistim cünkü...yok ya ben verip geleyim takimima faydam olur...ama taabiiki bende her gün artik paylasirim yedigimi ictigimi sporumu
sanirim 6 ayi gecmedi bende daha....hicccc despresyonluk bir durum yok öncedende verebildin simdide verebilirsin en büyük irade anlarini düsün...zihninde hayal et...misal ben birkere yagmur yagmasina ragmen yürüyüse cikmistim...gayet güzel kilolar vermistim....elde ettigimiz sonuclar bizim önceden verdigimiz emege dayali oluyor..ne kadar emek verirse o kadar iyi sonuc aliriz insallah
ola senoritaispanya acikcasi avrupada olup iklimi cok hos bir ülke,...nasip olursa bir gün doya doya gezecegim. taabiki burda türk fazlalikla hele roseange ve benim oturdugum bölge...oturdugum yerin bir caddesi gelinlik dükkanlari ile meshur ama burda rastlamak dahada hos oluyor...sonucta cogunluk tr de katilan üyeler oluyor.
kendi kizinin gelinligi bizim burdan aldin ? ben suan yeni 25 oldum daha üniverste okuyorum ondan dersler basimda.
ben burda dogdum büyüdüm bir nevi Vatanyani seviyorum ülkeyi sehride...tmm alman insani sistem taabiiki negativ yanlari var...ama insan...hic dogdugu büyüdügü..beni ben yapan sehir/ülke sonucta...Baska bir ülkede büyüp kültürü dini dili farkli olan bi yerde yasamak eminim kolay degildir....sükretmemiz lazim her halimize
türkiyede en kisa zamanda hersey yoluna girer insallah...bende ilk duydugumda panikle akrabalarimi aramistim.
Yok cnm oğlum evlendiendi kizinin gelinligi bizim burdan aldin ? ben suan yeni 25 oldum daha üniverste okuyorum ondan dersler basimda.
İnsan nerde alışırsa başka yer tabiki zor gelir cnmben burda dogdum büyüdüm bir nevi Vatanyani seviyorum ülkeyi sehride...tmm alman insani sistem taabiiki negativ yanlari var...ama insan...hic dogdugu büyüdügü..beni ben yapan sehir/ülke sonucta...Baska bir ülkede büyüp kültürü dini dili farkli olan bi yerde yasamak eminim kolay degildir....sükretmemiz lazim her halimize
Bende bugün yeme içme isini bitirdim sayilir. Sadece 1 tane ara ogün kaldin:))
Kalkinca 2 bardak su
Kahvalti; 3 kasik menemen, 1/2 KK peynir, 2 parca kasar, 3 tane zeytin, domates, 2 dilim ekmek, cay
Ara, rezeneli anasonlu cay
Öğlen, 5 kasik z.yagli türlü 1 dilim ekmek
domates
Ara, kimyon cayi, 1 hurma, 3 tane kuru erik
Aksam, 2 parca izgara tavuk, yoğurt ve domates
Ara ( daha yapmafim yapicam) 1 CB sut ve 1 tane şeftali
Su; 2 lt tarcinli, limonlu, salatalik ve maydanozlu su
Ve 0.5 lt normal su
Spor yok
Yok cnm oğlum evlendi
Çok aceleye geldi ozaman o yüzden tr ye gidemedik
Benim küçük oğlanda 25 yaşında
İnsan nerde alışırsa başka yer tabiki zor gelir cnm
Hele senin gibi doğma büyüme olanlar için
Ben bile uzun süre kalsam zorlanırım
Bi kere orda araba kullanamam
Buranında en çok havasından nefret ediyorum
R RoseAnge
Tatlım Sen yine şanslısınki en azından havanız güzel Bide insanları daha sıcak
Ya senin 6 ay olmadı mı canım donebilirsin 6 ayı doldurmuş ve %5den fazla kilo almış yani 4 kg ediyor@Erigim aynen öyle hep aklimda 10. Takim unutulmazListeleri inceledimde gene bir yarismaci hamile kalip takimdan ayrilmis
sinav maratonundayim cnm ilk sinavlari verdim bir kacini daha önümüzdeki hafta verecegim...isimden izinliyim ondan biraz rahatim bir ugriyayim dedim pek bir hareketli oldugunu görünce acikcasi cok sevindimeski kilom 77,2 ona inmeden dönemem o kiloyada yaklasik bir 7-8kilo var.....verip dönecegim söz augustosun ortasi gibi düsünüyorum birde annemler haftaya tr ye gidiyor ev benim menüler benden ondan umutluyum sen ne yaptin nasilsin..ufaklik ne kadar oldu.
Anam sende kvsin dimi bak işte gelinler böyle hain planlar yapıyorGeçmiş olsun tatlım
Ateşin fazlaysa bi ateş düşürücü al
Bende alışvetişten geldim kahve içiyom ikimizide afiyet olsun
Ne denirki tatlım
Zavallı Adam
ama hakediyolar
Kızlar bende kv yim
Fazlalıklarınıda burda ver cnm listeye girmen şart değil
Tabiki de donebilirsin
Canım onun eşinden dolayı görmediğini dusunuyorumKızlar ya ben @Ses35 i çok merak ettim
Bu kadar Zaman yazmaması çok garip
Takım kapandı sanmasın sakın
Haberlerin olmuyor diğerleri oluyor ama kilo fazlam haberlere engel topuklular bile oluyorsa bu babatlerin zoru neyse benleBenim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Çok fena değil ama atıştırma tarzı olmuş sanki o biskuviler filanMenümü yazıyorum bugün
Sabah
1 bardak sıcak süt ,
1ck bal
Karabiber
Ve malesef şekerli bisküvi 3 adet
Öğlen
4 corba kaşığı makarna
Kıyma kavurması ve domates sos
2 bardak ayran
Ara
1 kırmızı erik
1 tatlı kaşığı dondurma
Akşam
1 yağsız kahve
Regl den sanırım doymuyorum bu bir iki gündür
Boğazım ağrımasına rağmen maşallahım var :)
Listeye göre az olmuş ama guzel menü sürekli yedigin içinde tok oluyorsun ayrıca o maydonoz o suya girmeyecekBende bugün yeme içme isini bitirdim sayilir. Sadece 1 tane ara ogün kaldin:))
Kalkinca 2 bardak su
Kahvalti; 3 kasik menemen, 1/2 KK peynir, 2 parca kasar, 3 tane zeytin, domates, 2 dilim ekmek, cay
Ara, rezeneli anasonlu cay
Öğlen, 5 kasik z.yagli türlü 1 dilim ekmek
domates
Ara, kimyon cayi, 1 hurma, 3 tane kuru erik
Aksam, 2 parca izgara tavuk, yoğurt ve domates
Ara ( daha yapmafim yapicam) 1 CB sut ve 1 tane şeftali
Su; 2 lt tarcinli, limonlu, salatalik ve maydanozlu su
Ve 0.5 lt normal su
Spor yok
gün boyu yani 3lt suyu tuketene kadar içinde duruyor metabolizma suyu olarak ta geçiyorherzamanki gibi cok iyisinseninki kizdi degilmi ne kadar oldu cennet kokar simdi o tarcin limon neysede salatalik ve maydanozuda mi kattin suya nasil hazirladin suda beklettin bunlari ? bende aklima geldik 1 limonu yada 1/2 limonu 200-300 ml su ile tüketiyorm..aidin salih diye bir dr kitabi elime gecti bakalim ise yariycakmi
herzamanki gibi cok iyisinseninki kizdi degilmi ne kadar oldu cennet kokar simdi o tarcin limon neysede salatalik ve maydanozuda mi kattin suya nasil hazirladin suda beklettin bunlari ? bende aklima geldik 1 limonu yada 1/2 limonu 200-300 ml su ile tüketiyorm..aidin salih diye bir dr kitabi elime gecti bakalim ise yariycakmi
Ya senin 6 ay olmadı mı canım donebilirsin 6 ayı doldurmuş ve %5den fazla kilo almış yani 4 kg ediyor
Anam sende kvsin dimi bak işte gelinler böyle hain planlar yapıyor
Yok valla kvmi cok severim ama söz konusu kilo olunca su ara anneme bile gicigim
Tabiki de donebilirsin
Canım onun eşinden dolayı görmediğini dusunuyorum
Haberlerin olmuyor diğerleri oluyor ama kilo fazlam haberlere engel topuklular bile oluyorsa bu babatlerin zoru neyse benle
Çok fena değil ama atıştırma tarzı olmuş sanki o biskuviler filan
Listeye göre az olmuş ama guzel menü sürekli yedigin içinde tok oluyorsun ayrıca o maydonoz o suya girmeyecek
gün boyu yani 3lt suyu tuketene kadar içinde duruyor metabolizma suyu olarak ta geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?