cansutr listedesin canım yarın tartil bakalım kacsin
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
476-442= 34 hafta 34/4= 8.5 ay olmuş cansu ne 5 ayı kuzucuk
Ben de öyle hatirliyorum. Kadim aralik gibi. Demekki doğru hatirliyormusum :))
TR de kullanamiyom cnm oranin kendine göre kurallari oldugu icin onlarin dilinden anlamiyorumnerede araba kullanamiyorsun ? bana babam türkiyede izin yolunda sürmeme izin veriyorduEvet havasi cidden insani zora sokabiliyor...yani bazen sabah kis gibi soguk olur öglen bir bakmissin tshirt gerektirir o kadar sicak olur...aralikta kar yagicagina martta yagir.. Allah bagislasin. Kac cocugunuz var ? Burda calisiyormusunuz ?
Eylülde yani kurbana TürkiyedesinUmarim güzel bir tatil gecirirsin
kiz benim gelin 34 beden ama onlarda Genetik anneside zayifnam sende kvsin dimi bak işte gelinler böyle hain planlar yapıyor
Yok valla kvmi cok severim ama söz konusu kilo olunca su ara anneme bile gicigim
emzirenler maydonoz kullaniyomu cnmEvet canim kiz. İsmi "Duru" :))
Ayferin tavsiyesi vardi. Aslında tarcin limon zencefildi ama Esim zencefil almayi unutmuş bende maydanoz koydum birazda salatalik. Bunların hepsini tencereye koyup üzerine 2 lt kaynar su koydum. Demlenmesini bekledim. Tadi da fena olmadi ben sevdim :))
her iste bi hayir varmis cnm bak iyiki gelmisinben sok sinav dönemi gecince daha iyi olurdu aslinda ama neyse yarin sabah dartilirim kaptan yeniden döndügüme cok sevindim
nasil biseymis bakalimben sinavlari düsünerekten subat diye aklimda kalmisbu arada NOOM diye bir app var gercekten herkeze tavsiye ederim...cok güzel bir zayiflama uygulamasi
TR de kullanamiyom cnm oranin kendine göre kurallari oldugu icin onlarin dilinden anlamiyorum
Bide ucakla gittigimiz icin kendi arabamiz degil
Benim 3 cocuk var cnm
25.5 -26.5 -28 yasindalar büyük oglum evli bide 8.5 aylik bir kizimiz var
kiz benim gelin 34 beden ama onlarda Genetik anneside zayif
Aman onlar iyi olsunda ben baska bisey istemem
emzirenler maydonoz kullaniyomu cnm
her iste bi hayir varmis cnm bak iyiki gelmisin
nasil biseymis bakalim
tatlım sende hiç boş durmamisdin hepsi birlikte büyümüş maşallahTR de kullanamiyom cnm oranin kendine göre kurallari oldugu icin onlarin dilinden anlamiyorum
Bide ucakla gittigimiz icin kendi arabamiz degil
Benim 3 cocuk var cnm
25.5 -26.5 -28 yasindalar büyük oglum evli bide 8.5 aylik bir kizimiz var
kiz benim gelin 34 beden ama onlarda Genetik anneside zayif
Aman onlar iyi olsunda ben baska bisey istemem
emzirenler maydonoz kullaniyomu cnm
her iste bi hayir varmis cnm bak iyiki gelmisin
nasil biseymis bakalim
Maşallah çok iyi vermissin.meyve konusunda ne düşünüyorsun.meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor mu
EceZ bu arada 1. Ligini tebrik ederim sırları paylaşıldığı topiktwki yazını bekliyorum ayrıca Mezuniyetin kutlu mutlu olsun
Sen gel dersinde gelmezmiyim canikomO zaman 10.tskima gel akrebim
Canım sen önce Türkiye'de yaşıyodun dimi? Doğma büyüme Almanya değil yani.Mefkurem aynen belki simdi tam zamani katilmanin 3 oglun ve bir minnak kizin var dogrumu anladim oyyy 8,5 aylik Allah bagislasin masallah ne güzel kalabalik bir aile araba aslen araba iyise ve herkez uyum saglarsa keyifli oluyor aslinda. tr de hazir araba varsa taabiiki ucak daha iyi yasiniz kacti kullandigim app bu : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wsl.noom&hl=de playstore linkini attim...applestoredada vardir... aslinda zayiflamaya dair herseyi iciriyor kilonuzu yaziyorsunuz hedef ve size hesapliyor su kadar hafta su kadar kalori alinimda hedefe ulasirsin diye...sporlarini yazabiliyorsun..daha dogrusu kayit ediyor misal yürürken kat ettigin yolu hizini yaklasik kalori yakitinida söyliyor...adimsayari icinde...cok kullanisli aslinda...birde grafik ciziyor kilonun nasil yokus gibi indigini görünce insan motive oluyor
Canım sen önce Türkiye'de yaşıyodun dimi? Doğma büyüme Almanya değil yani.
Menüm -ctesi
Sabah
1kozlenmis biber
1kk peynir
1yumurta
Domates
1dlm ekmek
Ara
7badem 3-4 yabanmersini 1cay bardağı süt
Öğle
80g yağı süzülmüş ton balığı ile salata
1galeta
1kepce tarhana çorbası
Ara
7badem 3-4 yaban mersini
Sütle yaptığım kahveyi icemedim kuzey kokusunu alıp uyandı yine
Akşam
Saçma oldu
2yumurta 1lokma ekmek 3-4 patates dilimi tirtikladim
Ara
3tatli kaşığı puding
Su:3lt spor:45 dk leslie+10dk bölgesel
Noom nedir?Ellssa yok cnm mefkuren dogma büyüme türkiye evlenip almanyaya gelmis...ben almanyada dogma büyümeyim üniverstenin son zamanlarindayim insallah. bu ara noom siddetle tavsiye ederim
Valla öyle oldu güzelimtatlım sende hiç boş durmamisdin hepsi birlikte büyümüş maşallah
Kız cansu maşallah ne güzel enerjin var seninMefkurem aynen belki simdi tam zamani katilmanin 3 oglun ve bir minnak kizin var dogrumu anladim oyyy 8,5 aylik Allah bagislasin masallah ne güzel kalabalik bir aile araba aslen araba iyise ve herkez uyum saglarsa keyifli oluyor aslinda. tr de hazir araba varsa taabiiki ucak daha iyi yasiniz kacti kullandigim app bu : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wsl.noom&hl=de playstore linkini attim...applestoredada vardir... aslinda zayiflamaya dair herseyi iciriyor kilonuzu yaziyorsunuz hedef ve size hesapliyor su kadar hafta su kadar kalori alinimda hedefe ulasirsin diye...sporlarini yazabiliyorsun..daha dogrusu kayit ediyor misal yürürken kat ettigin yolu hizini yaklasik kalori yakitinida söyliyor...adimsayari icinde...cok kullanisli aslinda...birde grafik ciziyor kilonun nasil yokus gibi indigini görünce insan motive oluyor
Evet on numara bi takimiz bizböyle aslında fena da olmadı kaynasmis olduk hepberaberaslında azda olsanız çok iyi bir takımsiniz en kisa surede toparlanacaginiza inanıyorum ben
Ooo esin kesinlikle kendi ayağına sıkmış yapılır mi bu?Valla bu işi eşim başlattı zaten anneler gününde ben ordaydim ikincidede aynı bedende birşeyler almış kadının bildiğin 9 aylık gibegi var oysa onunki dar benimki bol geldi a ma o bizi bir saniye galibafikre bayıldım
23de 4 mu maşallah hic boş durmamislarsa demek annem 16 yasibda evlenmiş sonuncuya 30ubda hamileydi kıyameti koparmıştı bu yaşta çocuk mu diye ne bilelim 30o zaman cok gibiydi be ya
sende anne bunu yanlardan daralt modeli cok güzel ama senle ben birmiyiz bol geldi hic giyemedim de
Evet hemen kusunce yok ben seni böyle seviyom şaka filan ustunu kapatır böyle dusubsun
Gelinlerine iyi davran,kilolarına laf etme kv seniGeçmiş olsun tatlım
Ateşin fazlaysa bi ateş düşürücü al
Bende alışvetişten geldim kahve içiyom ikimizide afiyet olsun
Ne denirki tatlım
Zavallı Adam
ama hakediyolar
Kızlar bende kv yim
Fazlalıklarınıda burda ver cnm listeye girmen şart değil
Geçer canım ,ayaklarının altına sürüyorsun değil mi?Arada oluyor ama bu ayida bi atlatsak geçer büyük ölçüde inş. Ayferin tavsiyesiyle aci elma yagi aldık bugündeonu denemeye baslicam.
Demiii :)) bebis biraz daha buyusun yuruslere badlicam inş
Ya interneti yok ki bitmesine yakin yazardı bitecek diye ya da mekan değiştirdiği için giriyor ama evine gidecekti.allah korusun,bir an önce aramıza döner inslahKızlar ya ben @Ses35 i çok merak ettim
Bu kadar Zaman yazmaması çok garip
Takım kapandı sanmasın sakın
Araştırmacı kişilk iş başında demekki
Hani tr ye gidicede bi alman plakası görünce selam verilir ya sanki akraba gibi
Yakın sayılırız seninle fazla uzak değilmiş
Gelinliği sizin ordan almıltık 2 sene önce
Heralde yaşın küçük ders çalıştığına Göre
Aslen konyalıyım cnm ama büyüme karamanda evlenince geldim buraya
Allah izin verirse eylülde izine gidecez
Benim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Var mı değişiklik sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?