- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Benim bi numara büyüdü ,simdi zayıflayınca küçüldü ama kalıbına gore hala 36 olmayan ayakkabı olabiliyor ancak geçen yıl giydiğim ayakkabılarım çıkıyor ayağımdan yürürkenBende olmadi canim. Hala ayni ayakkabı ve kıyafetlerini gidiyorum doğum sonrasi. Sadece pantalonlarimin göbek kismi biraz sıkıyor. Ama hamile bi arkadasimin çok şişmiş ayakları şimdiden 2 numara bbüyümüş aayakları
Bu kadar çok yediğini görmemiştim galiba daha önceMenümü yazıyorum bugün
Sabah
1 bardak sıcak süt ,
1ck bal
Karabiber
Ve malesef şekerli bisküvi 3 adet
Öğlen
4 corba kaşığı makarna
Kıyma kavurması ve domates sos
2 bardak ayran
Ara
1 kırmızı erik
1 tatlı kaşığı dondurma
Akşam
1 yağsız kahve
Regl den sanırım doymuyorum bu bir iki gündür
Boğazım ağrımasına rağmen maşallahım var :)
Hoşgeldin canım o zamanben sok sinav dönemi gecince daha iyi olurdu aslinda ama neyse yarin sabah dartilirim kaptan yeniden döndügüme cok sevindim
sen de hoşgeldin tatlımSen gel dersinde gelmezmiyim canikom
Gunaydin kizlarrr :))
Hosgeldin canımSen gel dersinde gelmezmiyim canikom
Çok güzel evet ama max 7taneymis ben avuç avuç yerdim öncedenYaban Mersini çok güzel
Ben elimden gelse sürekli yerim çok seviyorum
en iyisini yapmissin bu kilolar vermeden ikinci zor benimValla öyle oldu güzelim
Biran önce hepsini yapıp kırtulayım dedim
Kız cansu maşallah ne güzel enerjin var senin
Mesajını okuyunca güldürdün beni
Ama hata bende açıklayıcı yaxmamışım
Bende 3 çocuk var cnm 2 oğlan 1 Kız
Büyük oğlum evli ya 8.5 aylık olan onun çocuğu
Yani benim torun
Ben 45 yaşındayım
Hatta geçen gün 44 demiştim geçen ay doğum günün vardı unutmuşum daha alışamadım yeni yaşıma
Sağolasın cnm zähmen edip uzun uzun anlatmışın
Bide çalışıp çalışmadığımı sormuştun
Bazen yaşlılara refagat ediyorum cnm Yani Betreuung
Şu andada işyeyim net çok yavaş play açılmıyor
Yarın evde bakarım
yok yok uymayin siz tabi tuzu kuruununu eledi elegini asti duvara mezun oldu verdi kilolarından ya biz ya bizGünaydinnnn 10.takimin Fistiklari
Pazar tuzaklarina düsmediginiz güzel enerji dolu bi pazar diliyorum
Yada bosverin bugün pazar cnm bugünde diyet yapilmazki(icimdeki fesat rakiplik ortaya cikti
kahvaltida kırmızı közlenmiş biber tuket wc sorunun çözülecektirGünaydin 10. Takimin 10 Numara HatunlariGüzel ve huzurlu bir pazar günü diliyorum. Mefkurem tskler appi evde indirip bir bak kullanmada bir sorun olursa yardimci olurum. @Erigim kilomu istiyordun cnm 87 cikti dün ve bugün daha büyük abdeste cikamadim oda etki etmis olabilir ben simdi sabah sporuma cikiyorum..@erigim bu hafta listede olan üyelerin isimlerini bana verirmisin cumaya istersen yeni bir tablo hazirlarim
Kız kendim için demedimyok yok uymayin siz tabi tuzu kuruununu eledi elegini asti duvara mezun oldu verdi kilolarından ya biz ya biz
İyi olur canım eline saglikEki Görüntüle 1861726 Bunun tarzinda olcakta bu sefer spor ve menüyü ayri olarak israetlemeyi düsünüyorum daha iyi olur.
Kız kendim için demedim
Bırakında bu hafta Bizim takım dereceye girsin
Birazcık az veriverin
Bidaha sokmucaklar beni buraya
Ellerine sağlık çok güzel ama ctesinin başımı kel o niye yok :)@Erigim sen dert etme bizde basariyla kilo verecegiz eminimrica ederim yenisini hazirladim begenirsen bunu kullanacagimm...2 satir yaptim spor ve menü ayri ayri olsun diye. Daha iyi gözlemleriz belki menüler düzgün ama spor yok ondan az verebiliyor gibi sonuclar cikartabiliriz Eki Görüntüle 1861738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?