Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim bi numara büyüdü ,simdi zayıflayınca küçüldü ama kalıbına gore hala 36 olmayan ayakkabı olabiliyor ancak geçen yıl giydiğim ayakkabılarım çıkıyor ayağımdan yürürken:])
Bu kadar çok yediğini görmemiştim galiba daha önce
ben sok sinav dönemi gecince daha iyi olurdu aslinda ama neyse yarin sabah dartilirim kaptan yeniden döndügüme cok sevindim
Hoşgeldin canım o zaman
Sen gel dersinde gelmezmiyim canikom
sen de hoşgeldin tatlım

Kızlar ben uykuya koşuyorum kuzey sabah 7de ayakta olur yine gecede emmek için hala çok çok çok ama çok kalkıyor gidip dinleniyim hepinize iyi geceler

Bu mdji dün yazıp gondermemisim :)

Günaydin 10. Takimin 10 Numara Hatunlari Güzel ve huzurlu bir pazar günü diliyorum. Mefkurem tskler appi evde indirip bir bak kullanmada bir sorun olursa yardimci olurum. @Erigim kilomu istiyordun cnm 87 cikti dün ve bugün daha büyük abdeste cikamadim oda etki etmis olabilir ben simdi sabah sporuma cikiyorum..@erigim bu hafta listede olan üyelerin isimlerini bana verirmisin cumaya istersen yeni bir tablo hazirlarim

EceZ azmine hayran kaldım yazını okudum uzun süredir buralardayım öğrendiğim bişey varsa kilo vermek ne kadar zorsa korumak 2 katı zor insan biraz rehavete kapılıyor ipin ucu kaçıncada başa dönüyor umarım korumada da aynı azmi gösteririsn ben korumada da bir süre takımda devam etmeni öneririm nacizane benim hatamı yapma gerçekten çok iyi kilo vermişsin inşallah herşey gönlünce olur bu arada yazına bayıldım çok güzel anlatmısşın

Günaydinnnn 10.takimin Fistiklari

Pazar tuzaklarina düsmediginiz güzel enerji dolu bi pazar diliyorum

Yada bosverin bugün pazar cnm bugünde diyet yapilmazki (icimdeki fesat rakiplik ortaya cikti

Sen gel dersinde gelmezmiyim canikom
Hosgeldin canım
Yaban Mersini çok güzel
Ben elimden gelse sürekli yerim çok seviyorum
Çok güzel evet ama max 7taneymis ben avuç avuç yerdim önceden
en iyisini yapmissin bu kilolar vermeden ikinci zor benim

Günaydinnnn 10.takimin Fistiklari

Pazar tuzaklarina düsmediginiz güzel enerji dolu bi pazar diliyorum

Yada bosverin bugün pazar cnm bugünde diyet yapilmazki (icimdeki fesat rakiplik ortaya cikti
yok yok uymayin siz tabi tuzu kuruununu eledi elegini asti duvara mezun oldu verdi kilolarından ya biz ya biz

kahvaltida kırmızı közlenmiş biber tuket wc sorunun çözülecektir
R RoseAnge @Erigim kimyager1508 iradelihatunhuma cansutr bu kadarı canım

yok yok uymayin siz tabi tuzu kuruununu eledi elegini asti duvara mezun oldu verdi kilolarından ya biz ya biz
Kız kendim için demedim
Bırakında bu hafta Bizim takım dereceye girsin
Birazcık az veriverin

Bidaha sokmucaklar beni buraya

@Erigim sen dert etme bizde basariyla kilo verecegiz eminim rica ederim yenisini hazirladim begenirsen bunu kullanacagimm...2 satir yaptim spor ve menü ayri ayri olsun diye. Daha iyi gözlemleriz belki menüler düzgün ama spor yok ondan az verebiliyor gibi sonuclar cikartabiliriz

Ellerine sağlık çok güzel ama ctesinin başımı kel o niye yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…