listeyi bugünden baslattim o yüzden yok cumartesiEllerine sağlık çok güzel ama ctesinin başımı kel o niye yok :)
Ben de öğlen 1e kadar yattım sabah erken kalkıncaKızlar ben uykuya koşuyorum kuzey sabah 7de ayakta olur yine gecede emmek için hala çok çok çok ama çok kalkıyor gidip dinleniyim hepinize iyi geceler
Bu mdji dün yazıp gondermemisim :)
Transfer ederiz sekerim seni de burayaKız kendim için demedim
Bırakında bu hafta Bizim takım dereceye girsin
Birazcık az veriverin
Bidaha sokmucaklar beni buraya
Evet ecezden sonra zor olacak bizim için:-( ama güveniyorum size
@Ses35 gidince sporda yalan oldu,ellerine sağlık canim@Erigim sen dert etme bizde basariyla kilo verecegiz eminimrica ederim yenisini hazirladim begenirsen bunu kullanacagimm...2 satir yaptim spor ve menü ayri ayri olsun diye. Daha iyi gözlemleriz belki menüler düzgün ama spor yok ondan az verebiliyor gibi sonuclar cikartabiliriz Eki Görüntüle 1861738
Ellerine sağlık çok güzel ama ctesinin başımı kel o niye yok :)
Hoş gördüm canımHosgeldin canım
Çok güzel evet ama max 7taneymis ben avuç avuç yerdim önceden
en iyisini yapmissin bu kilolar vermeden ikinci zor benim
Oyy yesinler onuYeme işi bitti benim kuzeyle çıktık o şuan kumla aşk yaşıyor
Oy bu su ısı ne olacak bilmiyorum ne cektim ben tatilde havada çok sıcak değildi nerde su gorse içine daliyoduOyy yesinler onubiz de bi kaşık su görsek yolda tas bulup tas atiyoruz
Ee kızlar menüler ne alemde
Menü:
Sabah
2yumurta 1yk un ve birazcık sütle yapılmış krebimsi birşey kuzeyle yeriz diye yaptım o iki lokma anca yedi
Ogle
1kepce çorba
3adet islim kebabı
1kepce yoğurt
Ara
1/3 muz
Akşam
1kepce çorba
1yk pilav(kuzinin artan)
2islim kebabı
Salata
Ara
10 adet beyaz leblebi
3adet rulokat
Su:2lt
Spor:1.5 mile leslie express 30dk koşu bandı
Canim patlıcan sarılmış köfte fırındaislim kebabi ve rulokat nedir ki acabayoksa gayet güzel
grapefruit (greyfurt) ilaç kullanırken tuketilmiyor herhangi bir ilaç antibiyotik kullaniyomusunbende bugünkü menümü paylasayim:
Sabah
menemen+ az beyaz peynir
Ara
1/2 grapefruit
Aksam
kücük porsiyon yesil fasulye, yaninda ufak birtanecik biber dolmasi
Su: yaklasik 2,5litre
Spor: 40 dk disarda yürüdum, 30 dk bandda
Bizde de durum ayni allahtan havalar sıcak.günde iki üç allah ne verdiyse artikOy bu su ısı ne olacak bilmiyorum ne cektim ben tatilde havada çok sıcak değildi nerde su gorse içine daliyodu
Şimdide her yemekten sonra her dışardan gelince banyo yapcakmisiz yemeğini kendi yiyorda beyefendi tabi ust bas batiyo haklı çocuk
Hah işte hic pas verme, kurusun kalsin ord@Erigim rulokat bildigimiz cubuk gofret ici findikli cikolatali krema dolgulu ohhhh affiyet olsun1 tane olsa oda sabah daha iyi olur. Grapefruit ilac kullanmadigim icin rahatlikla tüketebiliyorum bugün masada ispanakli börek bana böyle bakti gel bir isiriktan birsey olmaz....dercesine taabiki pas vermedim
Patlıcan kızarmış miydi közlenmiş miydi?genellikle kızartıp yapılıyor ya haniCanim patlıcan sarılmış köfte fırında
Rulokat ince yuvarlak gofret valla nasil anlatsam ki
grapefruit (greyfurt) ilaç kullanırken tuketilmiyor herhangi bir ilaç antibiyotik kullaniyomusun
Bak bilseydin ruloları baştan bu kadar olay olmayacaktı arada kaynayıp gidecekti@Erigim rulokat bildigimiz cubuk gofret ici findikli cikolatali krema dolgulu ohhhh affiyet olsun1 tane olsa oda sabah daha iyi olur. Grapefruit ilac kullanmadigim icin rahatlikla tüketebiliyorum bugün masada ispanakli börek bana böyle bakti gel bir isiriktan birsey olmaz....dercesine taabiki pas vermedim
Bizde de durum ayni allahtan havalar sıcak.günde iki üç allah ne verdiyse artik
Hah işte hic pas verme, kurusun kalsin ord
Aslında ikiside değil tavayi azcik yağların patlıcanların koydum kapattık kapağını haşlama kizara arası baya uzun suruyo ama yumusamasi yoksa patlıcan kızartma çok yağ çekiyorPatlıcan kızarmış miydi közlenmiş miydi?genellikle kızartıp yapılıyor ya hani
geçmiş olsun canım haberdar et inşallah kulak iltihabı değildirKızlar günaydın
Ben inanılmaz kötü hasta oldum
Hem Boğaz hem burun hem kulak
Ateş'imde var
Şimdi doktora gidiyorum
Dün hiçbir şey yiyemediim zaten yutamıyorum
Her tarafım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?