Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin Kizlar. Dun girdim okudum ama yaxamadim.Öğledensonra kizim çok huysuzdu. Aksam 11.30'a kadar hic uyumadi sürekli emmek istedi. CÇok emdiği iiçin2 kez kustu. Bende çok Yoruldum

Dünkü menüm;

Kahvalti; esimle evde cay demleyip biseyler alip disarda kahvalti yaptik. Tabi aldiklarimiz simit poğaça bbörek falandi ben ise yarim simit ve 2-3 çatal börek yedim.

Ara; 1 cay bardak sut, 3 hurma, 3 kuru erik, 1 ceviz, 3-4 badem ( ffarklı zamanlarda)

OÖğlen yok kkizim izin vermedi hazir yemeğinde yoktu hazirlayamadim

Ara; misafir geldi birde üstüne biraz çerez ve ttürk kahvesi

Aksam; 1 kase kabak corbasi, 4-5 kasik tavuk sote ve 1 dilim ekmek

Ara; 4-5 küçük dilim karpuz

Su; 2 lt

Spor, 30 dk yürüyüş

Soğuk algınlığı Dedi doktor
3 tane ilaç verdi
Kolumu kaldıracak halim yok
Hem yağmur hem klima fena çarptı
İyileşirim dedim ama bugün kötü uyandım
Kulak kaşıntısına ne yapılır kızlar ya
Hem Boğaz hem kulak sanki bir şeyler yürüyor

günaydın kızlarr haftasonu hiç giremedim bayaa muhabbet olmuş
Slm tatlım oğluşuna geçmiş olsun heralde şimdi daha iyiymiş

Kız yaşıtmışızya seninle
mefkurem yaww sen torun sahibiyken benim büyük 11 küçük 5 yaşında daha yahuuu masşallah sana

benim hepsi totoda ust s beden alt xl tövbe
aynen bende de öyle eriğim

Geçmiş olsun canimm. ZEncefilli limonlu suyu eksik etme. Hatta kok zencefili sütte kaynat iç günde2 bardak cçok etkili

Kızlar günaydın
Ben inanılmaz kötü hasta oldum
Hem Boğaz hem burun hem kulak
Ateş'imde var
Şimdi doktora gidiyorum
Dün hiçbir şey yiyemediim zaten yutamıyorum
Her tarafım ağrıyor
Oyy canım benim ya :-( bir an önce iyiliserisin insallah:-( kulak kaşıntısı için ne iyi gelir bilmiyorum:-( ise gitmedin de mi?
Ayy evet kuru kuru olsak da çokça ye çok zayıfsın falan deseler bize
Evet öyle çok yağ çekiyor,ben de ne zamandır yapmamıştim bu sebepten ama bunu deneyebilirim

Ben bunu yapmıştım iste kızlar,son bir aydır falan yapamiyorum.iyi ödem atıyor ama beş kilo yalan
Sorma babam bu yasinda misir gevregi yemeye basladi saka gibio limonlu yesil cayin tadi nasil acaba
Hay maşallah tadı mi iki şeyyyanlatmakla olmasamaden suyu ile falan baya değişik oluyo,ben baslarda çok zorlanmistim büyük kupalarda iciyordum ama çözümü cay fincanına katip bi dikişte bitirmekte buldum.hatta dolaba koyarsan bu sıcaklarda tadı güzel bile gelebilir
Gunaydin Kizlar. Dun girdim okudum ama yaxamadim.Öğledensonra kizim çok huysuzdu. Aksam 11.30'a kadar hic uyumadi sürekli emmek istedi. CÇok emdiği iiçin2 kez kustu. Bende çok Yoruldum
canım benim bu donemde yapıyorlar sürekli böyle:-(sen uykunu iyi almaya bak, duru uyudukça sen de uyumaya çalış.biliyorum zor olacaktır ama senin yorulmaman lazim :-(
Emin ol az kaldı geçecek inşallah.(başka dertleri başlayacak ama büyüdüğü için dilinden anlaman da kolaylaşacak insallah

haha dimi kız çöp gibi şöyle

Sorma babam bu yasinda misir gevregi yemeye basladi saka gibio limonlu yesil cayin tadi nasil acaba
Haha dimi gec olsun güç olmasın
Oy canım oluyor öyle hic sebebi bile yokken huysuzluk yapiyorlar
neyse erimistir duru o kadar emmis sirf onları eritmek için bide huysuz diyorsun sırf sen çal yak diye uyumamis

geçmiş olsun canım o kaşıntı hastalıktan bugün agir geçerse yarına toparlarsin

günaydın kızlarr haftasonu hiç giremedim bayaa muhabbet olmuş

mefkurem yaww sen torun sahibiyken benim büyük 11 küçük 5 yaşında daha yahuuu masşallah sana

aynen bende de öyle eriğim
napcaz biz bu totolari böyle miyapsak

burda bunun konusu dahi vardi 100 kere kalcayi duvara vurup eritiyoruz gibi birseydi asla denemedim ama yapanlarda vardi
Denedim bacım 43kg olduğum zamanlarda bile vardı toto basen zaten takıntı olmuştu o kiloda vurdum duvara totoyu vurdum duvara şimdi vursam maşallah komşular kacisir sokağa döküldür deprem oluyor diye

Arada oluyor ama bu ayida bi atlatsak geçer büyük ölçüde inş. Ayferin tavsiyesiyle aci elma yagi aldık bugündeonu denemeye baslicam.
Demiii :)) bebis biraz daha buyusun yuruslere badlicam inş
canım sende bol bol rezene çayı iç hatta bebişe de emzirmeden önce 1-2 çay kaşığı verebilirsin rahatlatır
kız mefkurem ben de konyalı sayılırım hatta karamanın bir ilçesi memleketim şu an ankarada olsam da hemşeri de çıktık bacım
Benim en merak ettiğim doğumdan sonra ayak no su büyüyor mu
Çok merak ediyorum
Var mı değişiklik sende ?
ilk doğumda benim 1 numara büyüdü 2. de değişmedi ama ilk hamileliğimde 30 kg almıştım 2. de 20 kg
Denedim bacım 43kg olduğum zamanlarda bile vardı toto basen zaten takıntı olmuştu o kiloda vurdum duvara totoyu vurdum duvara şimdi vursam maşallah komşular kacisir sokağa döküldür deprem oluyor diye
zamanında bende vurdum ama işe yaramadı o kadar squatta yaptım ama yok banamısın demedi eriğim yahuuu

Selamlar canlar güzel bi hafta diliyorum herkese

R RoseAnge
Geçmiş olsun tatlım Sen kötü üşütmüşün demekki

toplight
Birazdaha konuşsak akraba çıkacaz nerdeyse tatlım bende karamanda büyüdüm

Ben hayata erken başlayıp erken yoruldum cnm Boşver seninki daha iyi
Bende torun bakıyom şimdi

@Erigim
Ayfer patlıcanları tost makinesindede yapabilirsin cnm

Kaçamaksız günler geçirip cuma da eksileri görürsünüz inşallah

bir dahaki ne öyle deneyim canım tavada çok uzun sürdü çünkü

kesinlikle canım kendi düzenin gibi olmuyor burda bnmde elimden geleni yapıyorum..ilk zamanlar kafaya çok taktım daha kötü oldu bocaladım şimdi biraz abartsam kendimi yerden yere vurmuyorum diger günler toparlayarak geçiştiriyorum bir ay kaldı zaten tatili zehir etmeyelim eve gidince yine yaparız artık napalım.
seninde 57 kiloydu en son gördüğüm yerde geçen haftalarda hedefe az kalmış sende verirsin hemen onu

Korumak daha önemli haftanın iki-3 günü yediysen 3-4gun dikkat edip spora yüklenirsen almazsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…