Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah zihin açıklığı versin canım hadi inşallah güzel gecer

Kızlar regl oldum tartıda artı yok sukur ama odemini atmak için iki gün ananas ağırlıklı beslenecegim
Kahvaltı:1yumurta 2dlm ananas
Ara:1dlm ananas
Öğle:ton balıklı salata
Ara:ananas
Akşam:8yk taze fasulye salata
Ara:ananas

Bugün ki menü bu su:3lt hazırladım elma tarçın limonlu spor suankosu bandındayim kuzey uyanana kadar devam

Mrb aramıza yeni katıldım 65 kiloyum daha acemiyim kahvaltimi yazayım yorum bekliyorum
Sabah aç karna 2 bardak su ictim

1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
2 bardak su
Şimdi kalktim sofradan
Çok mu yedim acaba???

@Erigim iyyim balim bende diyette sayilirim kiz bende korumakda zor ama zayiflik çohh hoştirr
hostirr ama bana ne hiii

çok değil yanlış patates meyve suyu boş karbonhidrat onun yerine iki dlm tam buğday ekmeği yesen süper olurdu meyve suyu hazırda asla ve asla kendi siktigin arada olabilir

Kaptan yardimcilari olaraktan hep fit olup kaptanlari kiskandiricizz

Ben de karaman kızlar, ermenekliym.sen?konyada görev yapıyorum simdi de
O kadar iyi anlıyorum ki senievime geldim dun,yarin da kv ye geçeceğiz.son iki hafta,sonra evime dönünce baslayacagim inşallah diyete.tabi simdi de dikkat edeceğim
Yeşilçay li maden sulu karışımı deneyen oldu mu?yarın başlayalim mi faydası oluyorsa gercekten
Canım kesinlikle faydasını görürsün ama 15 gün de 5 kilo da gitmiyor tabi ki
Regl oldum sanırım yani büyük ihtimalle oldum galiba akşam devam ederse netlesir
Haşhaşa,alemsin canım yaben de oldum bugn
Canım su daha sola eğilme hareketinden yap.bi de oturup dizlerinin arasına yastık koyup sağa sola don arkana.plank da çok iyi.başlamıştım yarim kaldı benimkiler hep10kilo olmasa da vermelisin ama sanki yağlar bitmemiş,önce onlar iyice azaltıp kas yap olmaz mi?
Karın ve mide bölgesi aşırı çirkin
Üst bedeni inceltmem lazım kızlar sizce.

Canim mekik çek. Bende de göbekve bel bbölgesi sorunu vvar gecen sene sauna korse takip mekik cekmistim göbek baya baya gitmişti. SŞimdide baslicam korsemi bulabilirsem hamilelikte nereye kaldirdiysam :))
Sauna korse minasıl bişi ki o
İnsan hayal ettiği müddetçe yasar,ne güzel gerçek oldu hayallerin

Merakla bekliyoruz
meyve suyu hazırsa içme kesinlikle derim.patates yerine de yumurta olsa iyi olurmuş.gayet güzel tatlım,hosgeldin

grubun yarışı Konyalı

@yolcukardelen beğenerek geliyordu alıntı yapıyordu tatilde bile bizi birakmiyordu
kaptanım iki gündür okuyamadım bi suru sayfa olmuş,sabah başladım okuyup alıntılamaya,anca bittiarada mehmet akif le oynayınca tabimaşallah çok güzel gidiyorsunuz,takimimiz en canlı zamanların dan birini yaşıyor ne guzelbenim de izmir faslı bitti,dun eve geldim,komşudaydık aksam da.yarin kv gideceğim,onlarda ısrar kültürü olmadığı için zorlanmayacağım inşallah sadece tartı yok,gelince bildirimle girerim inşallah eksilerle listeye
kimyager1508 R RoseAnge bakalım kim gogusleyecek ipi,elimde tuzsuz çekirdekle mahalledeki yasli teyzeler misali bekliyorum heyecanla

o zaman tadını çıkar tatilin kendini çok yıpratmadan bende eylülde dönüş yapmayı düşünüyorum bi kaç kilo daha verip 57 58 olup spora yüklenmek istiyorum

çok şükür canım insanlar yolda görsek tanıyamazdık diyorlar yıllırca tombiş görmeye alışmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…