Günaydın canım doğaldır çünkü hastalıkla gidenin bi kısmı gelir kilonu revize ediyor muyuz şuan hedefi tutturdun
canım ac. Sc bekleme kaç cc ictiysen dus dune gore belki olur zaten emziriyorsun sen
teşekkür ederim canımDaha Iyi gibiyim Canim
Sagol sordugun icin
Sana da Gecmis olsun
Nasil atlattin Sen
Oo tam donanımlı son migren bende de var çekilir dert degimKızlar bu sabah uyanıp yürüyüş yapamadim. Migrenim var. Ama evde yapıcam inşallah.
Koşu bantı, plates topu, plates lastiği,3 kg lık dambıl ,Twister ,power Twister ve masaj aleti var bende.
Sabah sporumu telafi edicem .
1 saat yürüyüş 1 saat plates düşünüyorum. .
Evet cnm hastalığın hepsi kötü . Sağlık sihatimizi kaybetmeyelim insaallahOo tam donanımlı son migren bende de var çekilir dert degim
Amin canımEvet cnm hastalığın hepsi kötü . Sağlık sihatimizi kaybetmeyelim insaallah
Günaydın canımÇıtır kızlar gu aydın,bol ekşili bi gün Olsun insallah
Hadivsen donunce baslayalimcanım bende ilk başladıgımda hedefe ulaşmamıştım birden şiştim gibi hissettim yapınca kaslanmaya başladım ama bir yandanda toparladı beni hatta bazı arkadaşlara foto atmıştım farkı ..jillian hergün yapcaksınız diyor ama ben şimdi onujn yerine haftanın 3 günü pilates 3 günü jillian düşünüyorum ilk başta çünlü pilates çok güzel inceltiyor ama jillianda yağ azaltıyor kesinlikle
bilmem istersen etmeyelim zayıfladığını kadar zayıflama istediğinde tmm yeter dediğinde korumaya geçersiniz mezun olup zaten şuan hak kazandinRevize edelim
Kac yapalim? Bilemedim simdi
Dediğim tetanozdu canım.ben son anda öğrenmiştim aşıyı ve kayıt yaptırmam gerektiğini de ondan dedimCok tesekkur ederim canim, darisi tum isteyenlere
Ne asisi acaba canim, ben Turkiye'de yasamiyorum, hamilelik boyunca da eger bir sorun yoksa tetanoz ya da grip asisindan baska bir sey yapmiyorlar.
Dusunup haber verdigin icin tesekkurler
Jillian çok fena ya,halıya yapışmıştım ben ilk yaptığımda.acayip çalıştırıyor ama bi yat ni kalk sıkıyordu benibenimde en büyük sıkıntı oralarda canım evime geçince güzelce araştırma yapayım sonra beraber başlayalım canım ama jillian egzersizleri çok faydalı olmuştu bnm için
değil mi ya bizden kısasını görmedim daha:-(HB cnm çok teşekkürler . Kaçmak yooookkk :)))) sizinleyim. Ay bu arada benimle aynı boyda olmana çok sevindim :) herkes bizden uzun maşallah :))))
Annem geldi dün. Maalesef getirdiği yöresel şeylerden hemde akşam yeyince emeklerimi çöpe attım. 98.2 oldum
Tatlım böyle durumlarda tartı sonuna ertelenen,dun yiyeceğine bugün yerdin.hem emeğin boşa gitmez hem de nefsin körlenirdi:-(Annem geldi dün. Maalesef getirdiği yöresel şeylerden hemde akşam yeyince emeklerimi çöpe attım. 98.2 oldum
senin için kötü olmuşAnnem geldi dün. Maalesef getirdiği yöresel şeylerden hemde akşam yeyince emeklerimi çöpe attım. 98.2 oldum
Hadivsen donunce baslayalim
bilmem istersen etmeyelim zayıfladığını kadar zayıflama istediğinde tmm yeter dediğinde korumaya geçersiniz mezun olup zaten şuan hak kazandin
Dediğim tetanozdu canım.ben son anda öğrenmiştim aşıyı ve kayıt yaptırmam gerektiğini de ondan dedimyurt dışında nasıl olur bilmiyorum ama
Jillian çok fena ya,halıya yapışmıştım ben ilk yaptığımda.acayip çalıştırıyor ama bi yat ni kalk sıkıyordu beni
değil mi ya bizden kısasını görmedim daha:-(
[/QUOTE]***10. TAKIM 476.ETAP***
RoseAnge (63.9/60.7/3.2/%5.01)
Erigim(72,9/72.6/0.3/%0.41)
cansutr(77.2/84.7/+7.5/%-0.27)441.etapta bildiriniz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 36ya Bölündü
ses35 (70.9///%) .475.etapta bildirimde bulunmadi yuzdesi ikiye bolundu
kimyager1508(70.9/69.0/1.9/%2.68)
10.takım ortalaması:%
iradelihatunhuma(97,8/98.2/+0.4/%-0.41) yeni üye giriş tar:19/07/16 giriş kg:100,2 hedf:85
makbulecelik34(66.2/65.3/0.9/%1.36)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(81.3/81.3/0/%0) yeni üye giriş tar:28/07/16 girs kilosu:81.3 hedef kilo:65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?