Bende istiyorum :))tamam canım olur birbirimiz sayesinde daha da gayretli oluruz
Hadi inşallahtamam canım olur birbirimiz sayesinde daha da gayretli oluruz
20.dkda halıyı oturuyor jillian banaevet canım zorluyor epey bende ilk sıkıldım ama yaptıktan sonraki o rahatlama hissi çok hoşuma gidiyordu
[/QUOTE][/QUOTE]***10. TAKIM 476.ETAP***
RoseAnge (63.9/60.7/3.2/%5.01)
Erigim(72,9/72.6/0.3/%0.41)
cansutr(77.2/84.7/+7.5/%-0.27)441.etapta bildiriniz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 36ya Bölündü
ses35 (70.9///%) 2.kez bildirimde bulunmadi
kimyager1508(70.9/69.0/1.9/%2.68)
10.takım ortalaması:%1.566
iradelihatunhuma(97,8/98.2/+0.4/%-0.41) yeni üye giriş tar:19/07/16 giriş kg:100,2 hedf:85
makbulecelik34(66.2/65.3/0.9/%1.36)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(81.3/81.3/0/%0) yeni üye giriş tar:28/07/16 girs kilosu:81.3 hedef kilo:65
hosbulduk cnm basin saolsun
Sizde sağolun kızlar@Ses35 canim hoşgeldin. Basiniz sağolsun
Sende Sağol cano özledim kanki izin almışsın çok yeme sakın hıııııı :)Boyumuz ve yaşımız ayni,hoşgeldin. Çok güzel.bi giriş yapmissin ama devamını getir bi çok arkadaş ceeee deyip gidiyorlar ama kilolarıyla.burda kal ve bizimle zayıfla@Erigim bunu slogan mı yapsak
Hayırdır inşallah,niye kaptanım?
Ani kilo artışı ya da azalışı etkili olur ama yine de gitmekte fayda var canım,geçmiş olsun.bazen aynı pencereden bakamıyoruz ama annedir nihayetinde öyle düm dük deme sen yine de
Oy maşallah size,sağlıkla kucağına alasın inşallahsağlık ocagına kaydını yaptırdın mı bu haftalarda aşı olman lazım.26ya kadar vakti vardı sanırım ama:--)
Amiiinnn
-4olacak bu gidişle canım,desene az daha:-(
Basın sağolsun canım,aramızda olma na sevindim.diskalifiye de olmamışsın,çok sevindim♡♡
yaa niye öyle yaptı ki çok sinirlendim,insan o kadar emek veriyor
Eski nicki mi aldın pek anlamadım ama hayırlı olsunHadi canım birşeyler de yiyebilsen daha kolay toparlayacaksin
Kusurumu olur bazı şeylerin tatlım hayat bu
O nasıl bir sistemdir ya
Sagol canim eski nickimi desifre olmuştum baya zaman geçti unutmuşlardır
sayfanın. Girişine yazalım canım
Benim kontrol amaçlı ria kaydı sanırım
Yads bbrn öyle kuruntu içindeyim
İki söylenti var bi reglken kontrol diye bir değilken hangisini yapsam bilmiyorum
Sende Sağol tatlımSecicem insallah bol bol şekersiz çay içerim artik...
@Ses35 başın sağolsun...
Maşallah Allah analı babalı büyütsün cnm..
Ooo çok kilo vermiştim hastalık seni çok vurmuş geçmiş olsun tekrar yeni kilon hayırlı olsun
Sağol canım vefat eden dedem canım anananem de toparlanır inşallah biranöncebaşınız sağolsun canım dedenede allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?