Teşekkürler canım kızlar çok kötüyüm evi de belediye gelse kapatır yani bana bi kaç gün daha izin verirmisinizkimyager1508 , @Erigim @Ses35 bildirimde bulundu bende hesaplayip ekledim sonra grsz ara ara girmeye calisirim.
canım kaptan gelince yardımcı olacaktır. her zaman burada olamıyormerhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ederim. buse ben 9. takımdayım ama listeye girmiyorum hamile olma durumum olduğu için. @Erigim sana bir sorum olacaktı. kilo çizelgesi eklemişsin yazışmalarının altında çıkıyor. bende yapmak istiyorum. nasıl yapılacağını siteyi biliyorum ama profilimde nereye kopyalayacağımı bilmiyorum linkini ayarlar kısmında. bana yardımcı olur musun? :)
canım kaptan gelince yardımcı olacaktır. her zaman burada olamıyor
sağ ol canım cevabın için :)
çok güzel bir şey çizelge çok motive ediyor. gözünün önünde oluyor sürekli hedefe kalan kilo. herkese tavsiye ederim :)
merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ederim. buse ben 9. takımdayım ama listeye girmiyorum hamile olma durumum olduğu için. @Erigim sana bir sorum olacaktı. kilo çizelgesi eklemişsin yazışmalarının altında çıkıyor. bende yapmak istiyorum. nasıl yapılacağını siteyi biliyorum ama profilimde nereye kopyalayacağımı bilmiyorum linkini ayarlar kısmında. bana yardımcı olur musun? :)
Canım tickerfactordan yaptıktan sonra bb kodu imza ayarlarının el altındaki yazi kurucusuna bekliyorsunsesimi duyuramadım sanırım :) başarılar kızlar
5. ve 14. takım kardes takımımız ama tüm takımlar kardes takımKızlar bizim kardes takimimiz var mı ??? Diğer takımlara msj yazmamiz mi gerekiyo???
Teşekkürler cnmm:)5. ve 14. takım kardes takımımız ama tüm takımlar kardes takım
öyle bi zorunluluk yok ama istersen uğrayabilirsin tabiki
afiyet olsun canımHer yedigimi saati ile yazıyorum gün sonunda bildiricem :))
Bu arada yaptığım yemeği sarımsaklı yoğurt ile tuketiyorum . Güzel olmuş :)))
Sağol kaptanım...afiyet olsun canım
Canım tickerfactordan yaptıktan sonra bb kodu imza ayarlarının el altındaki yazi kurucusuna bekliyorsun
Benim çocuk uyandı onunla uğraşıyordum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?