Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta yüzdem - cikti maalesef ama Haftaya hic sansiniz yok üzgünüm

@Ses35 döndüğüne gore sporda değişiklik yapalım mesela odev olsun basit şeyler böylece herkes azcikta olsa yapmış olur günün odevini ver fazlasını yapan kendine iyilik eder eksiğini yapan önemli bir mazeret yoksa ufak cezalar alır
Örneğin : bugünün idevi 20squat 10mekik 50saga sola eğilme gibi

Eki Görüntüle 1863875 buseb canım burdan yapıyorum imza ayarlarını tıklayınca bualttaki sayfa aciliyor

benim bildigim sadece pro üyeler imza kullanabiliyor eskiden kilo cizelgesi her üyede oluyordu ama degisti sanirim buseb

hımm olabilri canım

çok teşekkürler ama ben de öyle bir kısım yok. sanırım cansu nun dediği gibi sadece pro üyelere özel. keşke eskisi gibi herkes kullanabilse bu özelliği :) çok teşekkürler eriğim ilgilendiğin için

1.liğinizi tebrik ederim kızlar :)

Ben 1 saat yürüdüm 1 saat aerobik yaptım şimdi de ödevlerimi yaptım saat 9 da da yarım saat lastik ve dumbel calisacagim

Jillian oyle canim hic bitmeyecek gibi geliyor
evet valla 45dk lesliedeki terle 10dk jlliandaki ter aynı
platesde düşünüyorum onunda ilk 3kda baya zorlandım[/QUOTE]
Oyle canim ben leslie yaptim pek sevmedim
Evet 3k zorluyor baska videolar yapabilirsin basta

Valla bu hafta hiç umudum yoktu EceZ mezun olunca ama Rose hasta olunca işler değişti keşke sağlıklı bir kilo verimi olsaydı
Sizin yüzde de süper canım bu hafta yarisalim mi
Bizde teşekkür ederiz cnm

Tabiki neden olmasın yarışalım farkli bi heyecan. Olur
Bu hafta yüzdem - cikti maalesef ama Haftaya hic sansiniz yok üzgünüm
O belli olmaz bebek

Sagol canim benim ne demek
Bizde teşekkür ederiz cnm

Tabiki neden olmasın yarışalım farkli bi heyecan. Olur

O belli olmaz bebek
ohooo duydunuz kızlar zilin sesini 9.takimla yetişiyoruz bu hafta dişli rakipler ona gore

Takımıma destek olmak için elimden geleni yapicam...

cansutr senin yazıyı okurken makbulecelik34 aklıma geldi günü vardı bugün acaba ne yiyor
Canım güne gittim sabahtan birşey yemeye vaktim olmadı
1 kase herse ikram etmişti onu yedim
1 borek
Yarım mercimek köftesi
1 dilim kek oglusumla yedik
Yoğurtlu sarımsaklı semizotu
Akşamda
2 patlıcan 1 biber dolması bol yoğurt yedim yemiyecektim ama oğlum gece doymuyor surekli emmek istiyor evede şimdi geldim aç kalmamak ve yemek faslı erken bitsin diye

Spor odevini insallah yarın kendimi iyi hissedersem yaparım basım ağrıyo elim kolum tutmuyordu şimdi eşim okudu nazar değmiş dedi biraz iyi geldi

Slm kızlar bugün neler yaptım ;
10.00 kahvaltı
Domates, salatalık,yeşil biber,4 zeytin,avuç içi kadar su böreği,bir kupa siyah çay.

13.30 ara
Yoğurt karışımı: 1 sb yoğurt,zencefil,zerdecal,keten tohumu

14.00-15.00 yürüyüş

15.15 5 adet kiraz

15.45 lahana yemegi: 4 yaprak lahana,8 kiraz domates,1 soğan, 1 havuç, 1 yemek kaşığı zeytin yağı ,1 yemek kaşığı bulgur,1.5 şu bardağı su

17.30 kiraz sapı mısır Püskülü çayı

18.00-19.00 spor: aerobik tarzı

20.00 1 kepçe Semiz otu yemeği , 1 kepçe cacık, 1 incir

21.00-21.30 dambıl ve lastik ile egzersiz

22.00 kiraz sapı mısır Püskülü cayi

Gün boyu 3 lt su

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin 1 çatal reçel domates salatalık
Ara 1 küçük salkım üzüm az çerez
Akşam 1 kase patates salatası 1 kase cacık
Su 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…