Eki Görüntüle 1863875buseb canım burdan yapıyorum imza ayarlarını tıklayınca bualttaki sayfa aciliyor
benim bildigim sadece pro üyeler imza kullanabiliyor eskiden kilo cizelgesi her üyede oluyordu ama degisti sanirimbuseb
hımm olabilri canım
Ben 1 saat yürüdüm 1 saat aerobik yaptım şimdi de ödevlerimi yaptım saat 9 da da yarım saat lastik ve dumbel calisacagim1.takim YILDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :
@Erigim :
R RoseAnge :
iradelihatunhuma :
Kızlar bugün herkes yaptığı sporların yazsın
AYRICA
ÖDEV OLARAK:25 Mekik,10×2 yarım şinav,25×2 yatar pozisyonda sağ ve sol bacak kaldırma
Kızlar haftalık 140 dk spor bekliyorum sizden
Herkese kolay gelsin:)
evet valla 45dk lesliedeki terle 10dk jlliandaki ter aynıJillian oyle canim hic bitmeyecek gibi geliyor
Canim jillian egzersizlerini bi arastir istersen karin agirrlikli olana bi bakYa Ben Leslie yapmak istemiyorum artik
Canim sıkılıyor uzun sürdüğü için
Şöyle 20 dk da işe yarayacak bir şey yok mu yağ yakacak
Bizde teşekkür ederiz cnmValla bu hafta hiç umudum yoktu EceZ mezun olunca ama Rose hasta olunca işler değişti keşke sağlıklı bir kilo verimi olsaydı
Sizin yüzde de süper canım bu hafta yarisalim mi
O belli olmaz bebekBu hafta yüzdem - cikti maalesef ama Haftaya hic sansiniz yok üzgünüm
Sagol canim benim ne demekçok teşekkürler ama ben de öyle bir kısım yok. sanırım cansu nun dediği gibi sadece pro üyelere özel. keşke eskisi gibi herkes kullanabilse bu özelliği :) çok teşekkürler eriğim ilgilendiğin için
1.liğinizi tebrik ederim kızlar :)
ohooo duydunuz kızlar zilin sesini 9.takimla yetişiyoruz bu hafta dişli rakipler ona goreBizde teşekkür ederiz cnm
Tabiki neden olmasın yarışalım farkli bi heyecan. Olur
O belli olmaz bebek
Bana 30 dambıl+ lastik ekleyebilirsiniz :)1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüş +60 dk aerobik ödevler yapıldı.
@Erigim :40dk yuruyus+odevler yapildi
R RoseAnge :
iradelihatunhuma :
1.takim pitirlar
cansutr
kimyager1508
makbulecelik34
@Ses35
2.takim kitirlar
Enise07
@Erigim
R RoseAnge
iradelihatunhuma
Bu hafta iki takım yaptım bakalım hangi takım birinci olacak
Canım güne gittim sabahtan birşey yemeye vaktim olmadı
Canım ödev dışındakileri dk olarak yazarsan daha iyi olurBana 30 dambıl+ lastik ekleyebilirsiniz :)
Cnm bugün yaptığıma 60 dk yürüyüş 90 dk aerobik diyelim o zmanCanım ödev dışındakileri dk olarak yazarsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?