Cnm patatesi keşke akşam yemeseydin onun haricinde iyiMenüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin 1 çatal reçel domates salatalık
Ara 1 küçük salkım üzüm az çerez
Akşam 1 kase patates salatası 1 kase cacık
Su 3 litre
herse ne oluyor ki acabaTakımıma destek olmak için elimden geleni yapicam...
Canım güne gittim sabahtan birşey yemeye vaktim olmadı
1 kase herse ikram etmişti onu yedim
1 borek
Yarım mercimek köftesi
1 dilim kek oglusumla yedik
Yoğurtlu sarımsaklı semizotu
Akşamda
2 patlıcan 1 biber dolması bol yoğurt yedim yemiyecektim ama oğlum gece doymuyor surekli emmek istiyor evede şimdi geldim aç kalmamak ve yemek faslı erken bitsin diye
Spor odevini insallah yarın kendimi iyi hissedersem yaparım basım ağrıyo elim kolum tutmuyordu şimdi eşim okudu nazar değmiş dedi biraz iyi geldi
süperrrr menüde spordaSlm kızlar bugün neler yaptım ;
10.00 kahvaltı
Domates, salatalık,yeşil biber,4 zeytin,avuç içi kadar su böreği,bir kupa siyah çay.
13.30 ara
Yoğurt karışımı: 1 sb yoğurt,zencefil,zerdecal,keten tohumu
14.00-15.00 yürüyüş
15.15 5 adet kiraz
15.45 lahana yemegi: 4 yaprak lahana,8 kiraz domates,1 soğan, 1 havuç, 1 yemek kaşığı zeytin yağı ,1 yemek kaşığı bulgur,1.5 şu bardağı su
17.30 kiraz sapı mısır Püskülü çayı
18.00-19.00 spor: aerobik tarzı
20.00 1 kepçe Semiz otu yemeği , 1 kepçe cacık, 1 incir
21.00-21.30 dambıl ve lastik ile egzersiz
22.00 kiraz sapı mısır Püskülü cayi
Gün boyu 3 lt su
nedir bu patates çılgınlıgı makbuleden mi bulaştıMenüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin 1 çatal reçel domates salatalık
Ara 1 küçük salkım üzüm az çerez
Akşam 1 kase patates salatası 1 kase cacık
Su 3 litre
Ya az yedim aslında evde bişey yok eşimde isteyince yaptım yapmışken de yedim alışveriş yapcam yarın şöyle güzel bi taze fasulye misssCnm patatesi keşke akşam yemeseydin onun haricinde iyi
Aa makbule de mi yemiş mazeretim var am kaptanişko yarın güzel menü yapcam sana sözherse ne oluyor ki acaba
neyse akşam az yemişsin ama dedigin ki salata filanda ekleyebilirdin sütsüz kalmasınn paşa
süperrrr menüde sporda
nedir bu patates çılgınlıgı makbuleden mi bulaştı
tmm canım biliyorumAa makbule de mi yemiş mazeretim var am kaptanişko yarın güzel menü yapcam sana söz
hadi yat dinlenKızlar ben ilaç alıp yatıyorum bi baş ağrısı musallat oldu yatmadan geçmicek galiba haydi hayırlı geceler
Kızlar tebrik ederim,dilersiniz:-*:-* bi de takimi kapatacaktikkızlar değişiklik olmazsa eger listelerde bu hafat takımlar arası 1.yiz
bireyseldede Rose birinci kimyager 3. şuan için
Çaktırmaaaa, ben deeebende 1 var 2 ve uc sonra benim için birinde sol arkadaki kızın yaptıklarını yapıyorum laf aramızda
Kim tutar seniBu hafta yüzdem - cikti maalesef ama Haftaya hic sansiniz yok üzgünüm
çiğ çiğ yiyelim 9.takimi, hem daha vitaminli hem kalorisi az olur kizlarSagol canim benim ne demek
ohooo duydunuz kızlar zilin sesini 9.takimla yetişiyoruz bu hafta dişli rakipler ona gore
Heee heeee sen öyle zannet şekercimçiğ çiğ yiyelim 9.takimi, hem daha vitaminli hem kalorisi az olur kizlar
1.takim YILDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :
@Erigim :
R RoseAnge :
iradelihatunhuma :
Kızlar bugün herkes yaptığı sporların yazsın
AYRICA
ÖDEV OLARAK:25 Mekik,10×2 yarım şinav,25×2 yatar pozisyonda sağ ve sol bacak kaldırma
Kızlar haftalık 140 dk spor bekliyorum sizden
Herkese kolay gelsin:)
Ne yapalim ruhu çökmüştü takimin bak nasıl canlandı
hihi yiyelinde bi hafta yediğimiz ancak eritelim kanmayin kızlar bunların takımın çoğu citirHeee heeee sen öyle zannet şekercim
Bizim içimiz dışımız şeker kızzz ballı lokma tatlılarıyız bizhiç tavsiye etmem
Yalnız bi tüyo vereyim biz haftasonları canımız ne isterse yiyoruz diyet yapmıyoruz
Isterseniz sizde öyle yapın
miktarlar cok değil canım hepsini birden yapmada ara ara yap ama boyun bölgesi isot özellikle mekikden once
Sağlıklı yaşam gibisi yok dimiSlm kızlar Günaydın sabah 1.5 saat yürüyüşümü yaptım güzelce ter attım dusumu aldın kahvaltimi yaptım Ohhh çok şükür valla)
Siz nerelerdesiniz
Kesinlikle cnmSağlıklı yaşam gibisi yok dimi
Ay maşallah maşallah ne çok iş yapmışsınBen 7de uyandım oğlum odaya güneş vurduğu icin yer değiştiriyor onu diğer odaya aldım
Kahvaltı mi yaptım yemeklerimi yaptım evi derledim topladım
Oğlumu doyurdum ara ogunumu yaptım oğlum uykuya yazincada sporumu yaparim
Bugün böyle oldu bende şaşırdım oğlum izin verdiKesinlikle cnm
Ay maşallah maşallah ne çok iş yapmışsın
miktarlar cok değil canım hepsini birden yapmada ara ara yap ama boyun bölgesi isot özellikle mekikden once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?