Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam Kizlar dun giremedim. Eşiminis yerinde elektrikler kkesilmiş erken geldi bizde disari cciktik dolastik biraz ohhh çok iyi geldi :)) bugünde anneanneye gidicez :)) gezmelere basladik

Selam Kizlar dun giremedim. Eşiminis yerinde elektrikler kkesilmiş erken geldi bizde disari cciktik dolastik biraz ohhh çok iyi geldi :)) bugünde anneanneye gidicez :)) gezmelere basladik

@Ses35 dün o kadar telas vardiki bizim evde üstüne ise gittim sonra bizimkiler gitti bende kanepede yigildim kaldim ama bugün taabiki sporumu yapicam

Biz de genellikle tatlı tatlı rakip takımları yiyoruz canım benim(hatta Topraaamkonyaliydin de mi?), diğer tatlılar dokunup biliyon mu10. Takim in haftaya cuma menüsüne sizin seker mi seker,tatlı mi tatlı,ballı mi ballı takimi yazıyorum hemen
kizlaaaarrr cuma menüde tatlı var o güne kadar ac dolaşalım
miktarlar cok değil canım hepsini birden yapmada ara ara yap ama boyun bölgesi isot özellikle mekikden once
Boyuna isot mu mekik öncesi mi??t9 hatası yoksa bilmediğim bi puf nokta mi var?
Ben de ödevleri elimden geldiğince saklı gizli yapmaya calisacagim
Ohh misss♡♡insan hemen nasıl rahatlı yor değil mi,gez gezebildigin kadar, kv ile görümceye de nispet olsun

Kızlar sporda neyi kaç tane yapıyordu o?bulamadım yazan sayfayı. Hepsini olmasa da saklı gizli yapabildiğim kadarını yapayım ben de

@yolcukardelen kanki seni spora eklemedim orda pek yapamıyorsun diye ama istersen ekleyebilirim
İyi yapmissin canım ekleme,takimi yavaşlamayayım:-( eşitlik olmasa yine yaz diyecektim ama her iki takim eşit,hic bozulmasın.ben yürüyüş yapıyorum iki güne bir. Bi de ödev yapmaya çalışacağım saklı gizli neyi kaç tane yapıyorduk?

Hahayt canım başlangıçta isot bitiş de 1 kaşık bal ay çok güldüm

Ozaman dünkü ödevleri de yap canım bugün olur mu
Tmm oldu yaparim...herkez dünki menüsünu paylastimi paylasmayanlar lütfen öglen 14 ye kadar paylassinlar listeyi yayinlamam gerek bu ara birinci olmusuz tebrikler kizlar süpersiniz...

Benim menüm:
Ilk ögün: 12 gibi domatesli sucuk 2 dilim ekmek

Aksam: dönerin 2/3

Yaklasik 23 gibi: 1,5 dilim amasya çöregi gece 2gibi yattim

Su:2litre
Spor:yok

OOlsun hayatım istiyosan eklerim :)
Dünkü 25 Mekik,10×2 yarım şinav,25×2 yatar pozisyonda sağ ve sol bacak kaldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…