- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Zorlama canım yapabildiğin yapabildiğin kadar yap taze anne zamanla attırırsın
Oh maaşallah ne güzel işler bitmişBen 7de uyandım oğlum odaya güneş vurduğu icin yer değiştiriyor onu diğer odaya aldım
Kahvaltı mi yaptım yemeklerimi yaptım evi derledim topladım
Oğlumu doyurdum ara ogunumu yaptım oğlum uykuya yazincada sporumu yaparim
İyi gezmeler canımSelam Kizlar dun giremedim. Eşiminis yerinde elektrikler kkesilmiş erken geldi bizde disari cciktik dolastik biraz ohhh çok iyi geldi :)) bugünde anneanneye gidicez :)) gezmelere basladik
Ozaman dünkü ödevleri de yap canım bugün olur mu28 TEMMUZ CUMA
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :sporsuz son gündü dün.
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :80 dk yürüyüş +ödevler yapıldı
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüş +90 dk aerobik +ödevler yapıldı.
@Erigim :40dk yuruyus+odevler yapildi
R RoseAnge :rahatsız
iradelihatunhuma :
Dünkü Durum bu kızlar
Biz de genellikle tatlı tatlı rakip takımları yiyoruz canım benim(hatta TopraaamHeee heeee sen öyle zannet şekercim
Bizim içimiz dışımız şeker kızzz ballı lokma tatlılarıyız bizhiç tavsiye etmem
Yalnız bi tüyo vereyim biz haftasonları canımız ne isterse yiyoruz diyet yapmıyoruz
Isterseniz sizde öyle yapın
Boyuna isot mu mekik öncesi mi??t9 hatası yoksa bilmediğim bi puf nokta mi var?miktarlar cok değil canım hepsini birden yapmada ara ara yap ama boyun bölgesi isot özellikle mekikden once
Ohh misss♡♡insan hemen nasıl rahatlı yor değil mi,gez gezebildigin kadar, kv ile görümceye de nispet olsunSelam Kizlar dun giremedim. Eşiminis yerinde elektrikler kkesilmiş erken geldi bizde disari cciktik dolastik biraz ohhh çok iyi geldi :)) bugünde anneanneye gidicez :)) gezmelere basladik
Tamam canım olur tabi arada ben zaten haftada 140 dk doldurmanızı istiyorum fazlası size kalmış :)@Ses35 dün o kadar telas vardiki bizim evde üstüne ise gittim sonra bizimkiler gitti bende kanepede yigildim kaldimama bugün taabiki sporumu yapicam
İyi yapmissin canım ekleme,takimi yavaşlamayayım:-( eşitlik olmasa yine yaz diyecektim ama her iki takim eşit,hic bozulmasın.ben yürüyüş yapıyorum iki güne bir. Bi de ödev yapmaya çalışacağım saklı gizli@yolcukardelen kanki seni spora eklemedim orda pek yapamıyorsun diye ama istersen ekleyebilirim
Hahayt canım başlangıçta isot bitiş de 1 kaşık bal ay çok güldümBiz de genellikle tatlı tatlı rakip takımları yiyoruz canım benim(hatta Topraaamkonyaliydin de mi?), diğer tatlılar dokunup biliyon mu 10. Takim in haftaya cuma menüsüne sizin seker mi seker,tatlı mi tatlı,ballı mi ballı takimi yazıyorum hemen
kizlaaaarrr cuma menüde tatlı var o güne kadar ac dolaşalım
Boyuna isot mu mekik öncesi mi??t9 hatası yoksa bilmediğim bi puf nokta mi var?
Ben de ödevleri elimden geldiğince saklı gizli yapmaya calisacagim
Ohh misss♡♡insan hemen nasıl rahatlı yor değil mi,gez gezebildigin kadar, kv ile görümceye de nispet olsun
Tmm oldu yaparim...herkez dünki menüsünu paylastimi paylasmayanlar lütfen öglen 14 ye kadar paylassinlar listeyi yayinlamam gerekOzaman dünkü ödevleri de yap canım bugün olur mu
OOlsun hayatım istiyosan eklerim :)İyi yapmissin canım ekleme,takimi yavaşlamayayım:-( eşitlik olmasa yine yaz diyecektim ama her iki takim eşit,hic bozulmasın.ben yürüyüş yapıyorum iki güne bir. Bi de ödev yapmaya çalışacağım saklı gizlineyi kaç tane yapıyorduk?
28 TEMMUZ CUMA
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :80 dk yürüyüş +ödevler yapıldı
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüş +90 dk aerobik +ödevler yapıldı.
@Erigim :40dk yuruyus+odevler yapildi
R RoseAnge :rahatsız
iradelihatunhuma :
Dünkü Durum bu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?