- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Biz de genellikle tatlı tatlı rakip takımları yiyoruz canım benim(hatta Topraaamkonyaliydin de mi?), diğer tatlılar dokunup biliyon mu 10. Takim in haftaya cuma menüsüne sizin seker mi seker,tatlı mi tatlı,ballı mi ballı takimi yazıyorum hemen
kizlaaaarrr cuma menüde tatlı var o güne kadar ac dolaşalım
Boyuna isot mu mekik öncesi mi??t9 hatası yoksa bilmediğim bi puf nokta mi var?
Ben de ödevleri elimden geldiğince saklı gizli yapmaya calisacagim
Ohh misss♡♡insan hemen nasıl rahatlı yor değil mi,gez gezebildigin kadar, kv ile görümceye de nispet olsun
Paylaştım şekerim de ama o çörek beni ne hale getirdiTmm oldu yaparim...herkez dünki menüsünu paylastimi paylasmayanlar lütfen öglen 14 ye kadar paylassinlar listeyi yayinlamam gerekbu ara birinci olmusuz tebrikler kizlar süpersiniz...
Benim menüm:
Ilk ögün: 12 gibi domatesli sucuk 2 dilim ekmek
Aksam: dönerin 2/3
Yaklasik 23 gibi: 1,5 dilim amasya çöregigece 2gibi yattim
Su:2litre
Spor:yok
Tamam canım sen zorlamadan yapmaya çalış önemli olan motive ve adepte olmanBen çokggeç gördüğümiiçinyapamadim
hımm ısot ıyı geliyor sıcak tutuyor boynuBiz de genellikle tatlı tatlı rakip takımları yiyoruz canım benim(hatta Topraaamkonyaliydin de mi?), diğer tatlılar dokunup biliyon mu 10. Takim in haftaya cuma menüsüne sizin seker mi seker,tatlı mi tatlı,ballı mi ballı takimi yazıyorum hemen
Ohh misss♡♡insan hemen nasıl rahatlı yor değil mi,gez gezebildigin kadar, kv ile görümceye de nispet olsun
Kızlar sporda neyi kaç tane yapıyordu o?bulamadım yazan sayfayı. Hepsini olmasa da saklı gizli yapabildiğim kadarını yapayım ben de
ekle bunu listeye @Ses35 iki günde birde yuruyormuş dahaneİyi yapmissin canım ekleme,takimi yavaşlamayayım:-( eşitlik olmasa yine yaz diyecektim ama her iki takim eşit,hic bozulmasın.ben yürüyüş yapıyorum iki güne bir. Bi de ödev yapmaya çalışacağım saklı gizlineyi kaç tane yapıyorduk?
Tmm oldu yaparim...herkez dünki menüsünu paylastimi paylasmayanlar lütfen öglen 14 ye kadar paylassinlar listeyi yayinlamam gerekbu ara birinci olmusuz tebrikler kizlar süpersiniz...
Benim menüm:
Ilk ögün: 12 gibi domatesli sucuk 2 dilim ekmek
Aksam: dönerin 2/3
Yaklasik 23 gibi: 1,5 dilim amasya çöregigece 2gibi yattim
Su:2litre
Spor:yok
kızlar agustos 20 ye kadar sıfır kaçamakla 5 kg vermek istiyorum önerileriniz var mı
Aksamı yoğurt sebze ile geciriyim diyorum ogleyi sağlam yiyorum zatenKacamak olmazsa verirsin bence sporla beraber
Boynunu ısıt demis cnmBiz de genellikle tatlı tatlı rakip takımları yiyoruz canım benim(hatta Topraaamkonyaliydin de mi?), diğer tatlılar dokunup biliyon mu 10. Takim in haftaya cuma menüsüne sizin seker mi seker,tatlı mi tatlı,ballı mi ballı takimi yazıyorum hemen
Aksamı yoğurt sebze ile geciriyim diyorum ogleyi sağlam yiyorum zaten
Allah seni naptin öyle harbi odul olnus karnını eritcen kuzu onlar direk yağa dönmesini sakın haaKizlar Ben geldim asiri yorgundum
Hastalikta biraz Iyi gibiyim
Sadece biraz oksuruk kaldi
Ama Spor yapmaya halim yok daha
Pazartesi baslarim
Dunku menum
Sabah
1 bardak kahve
Oglen
Light peynir marul
Aksam
Kocaman bir hamburger
8 tane patates kizartmasi
2 bardak light cola
Tursu
Ustune de 2 top dondurma
Aksam yemegini disarida yedim
Odul gibi oldu
Sanki butun haftanin acisi cikti
Nasil aclik hissettim restauranta gidince :) artik bir daha kacamak falan yapmam
Yemekten sonra 2 saat kadar yurudum
kızlar agustos 20 ye kadar sıfır kaçamakla 5 kg vermek istiyorum önerileriniz var mı
spor ne zaman vakit bulursam canim malum bebek var evdesabahlarikalkar kalkmaz sporunu yap...hangi ögünde cok istahli oluyorsan öncesinde 1 tutam dereotu cigneyerek tüket...gün icinde suyuna limon SIK öyle ic. Garanti verirsin
Sen nasil topraksin hain domdomiz de genellikle tatlı tatlı rakip takımları yiyoruz canım benim(hatta Topraaamkonyaliydin de mi?), diğer tatlılar dokunup biliyon mu 10. Takim in haftaya cuma menüsüne sizin seker mi seker,tatlı mi tatlı,ballı mi ballı takimi yazıyorum hemen
kizlaaaarrr cuma menüde tatlı var o güne kadar ac dolaş
sifir kacamak ve sporla verebilirsin tatlimkızlar agustos 20 ye kadar sıfır kaçamakla 5 kg vermek istiyorum önerileriniz var mı
Tamamdır kaptan yazdım gitti
Allah seni naptin öyle harbi odul olnus karnını eritcen kuzu onlar direk yağa dönmesini sakın haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?