Ah kelin ilacı olsa kendine...önerisi olan varsa bana da lütfenkızlar agustos 20 ye kadar sıfır kaçamakla 5 kg vermek istiyorum önerileriniz var mı
Slm kızlar 10 kilo ve üstü kilo verenlere soruyorum kilo verildikten sonra göğüslerde küçülme oldu mu ?
İnşallah olur ben kilo alınca sanırım biraz irilestiler ve hiç memnun değilim bu durumdan
Evet kesinlikle küçülüyor :)Slm kızlar 10 kilo ve üstü kilo verenlere soruyorum kilo verildikten sonra göğüslerde küçülme oldu mu ?
İnşallah olur ben kilo alınca sanırım biraz irilestiler ve hiç memnun değilim bu durumdan
Ah kelin ilacı olsa kendine...önerisi olan varsa bana da lütfen
Düne 2 saat yürüyüş yazıcam değil mi.Canım ben hafta sonu dinleneyim dedim zaten halsizim biraz
Pazartesi ne yapayım ver benim ödevi mi
Kuculuyor canimSlm kızlar 10 kilo ve üstü kilo verenlere soruyorum kilo verildikten sonra göğüslerde küçülme oldu mu ?
belki şaşırır metabolizma eksi bile cikarsinValla yedim ki sorma
Eşim bile şaşırdı
Nerdeyse 5 aydır o kadar az yiyordum ki
Artık bu hafta hareket ederim bol bol
kacamaksiz 20gun canım gel takil pesimeAh kelin ilacı olsa kendine...önerisi olan varsa bana da lütfen
Takıldım gitti :)Kuculuyor canim
belki şaşırır metabolizma eksi bile cikarsin
kacamaksiz 20gun canım gel takil pesime
Peki cnm tesekkurler:))Göğüs çalışmazsan göğüs sarkabilir
Üst Kol ve göğüs ve sırt egzersizi yap yoksa kötü gözükür
Ayy inşallah cnm kuculsun valla:))Evet kesinlikle küçülüyor :)
Küçülür de RoseAnge dediği gibi spor yapmazsan sarkma tehlikesi varPeki cnm tesekkurler:))
Ayy inşallah cnm kuculsun valla:))
95 beden küçük gelir oldu sarkiklik mevcutKüçülür de RoseAnge dediği gibi spor yapmazsan sarkma tehlikesi var
Düne 2 saat yürüyüş yazıcam değil mi.
Canım sen pazartesi vercek olduğum ödevle devam et hastasın şimdi yüklenmeyeyim hemen
95 beden küçük gelir oldu sarkiklik mevcutgöğüs için hareketler yapiyorum
Evlimisin çocuk var mı bilmiyorum ama vücudun en çok deforme olan yeri göğüsler emzirirken dolu dolu bırakınca Sönmüş balon gibi oluyor bunabide kilo alıp verme eklenince daha fena oluyor95 beden küçük gelir oldu sarkiklik mevcutgöğüs için hareketler yapiyorum
Cnm ben daha bekarim işin kötüsü de bu . EvleniP hamile kaldıktan sonra ne olcak bu göğüslerEvlimisin çocuk var mı bilmiyorum ama vücudun en çok deforme olan yeri göğüsler emzirirken dolu dolu bırakınca Sönmüş balon gibi oluyor bunabide kilo alıp verme eklenince daha fena oluyor
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet peynir domates salatalık 8 zeytin 2 çatal reçel çay
Akşam 2 dilim ekmek ton balıklı salata kahve
Su hala içmekteyim
Evet spor şart işte bol bol yarım mekik çek veya pilates topunu sık bırak yap normal az yumşak bi topta olurCnm ben daha bekarim işin kötüsü de bu . EvleniP hamile kaldıktan sonra ne olcak bu göğüsler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?