Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar 10 kilo ve üstü kilo verenlere soruyorum kilo verildikten sonra göğüslerde küçülme oldu mu ?
İnşallah olur ben kilo alınca sanırım biraz irilestiler ve hiç memnun değilim bu durumdan

Göğüs çalışmazsan göğüs sarkabilir
Üst Kol ve göğüs ve sırt egzersizi yap yoksa kötü gözükür

Slm kızlar 10 kilo ve üstü kilo verenlere soruyorum kilo verildikten sonra göğüslerde küçülme oldu mu ?
İnşallah olur ben kilo alınca sanırım biraz irilestiler ve hiç memnun değilim bu durumdan
Kuculuyor canim
Valla yedim ki sorma
Eşim bile şaşırdı
Nerdeyse 5 aydır o kadar az yiyordum ki
Artık bu hafta hareket ederim bol bol
belki şaşırır metabolizma eksi bile cikarsin

Ah kelin ilacı olsa kendine...önerisi olan varsa bana da lütfen
kacamaksiz 20gun canım gel takil pesime

Düne 2 saat yürüyüş yazıcam değil mi.
Canım sen pazartesi vercek olduğum ödevle devam et hastasın şimdi yüklenmeyeyim hemen

Tamam canim o Zaman pazartesinden baslarim spora

95 beden küçük gelir oldu sarkiklik mevcut göğüs için hareketler yapiyorum

Canim gogus icin sirt ve yan gogus haréketleri de yap faydasi Var

95 beden küçük gelir oldu sarkiklik mevcut göğüs için hareketler yapiyorum
Evlimisin çocuk var mı bilmiyorum ama vücudun en çok deforme olan yeri göğüsler emzirirken dolu dolu bırakınca Sönmüş balon gibi oluyor bunabide kilo alıp verme eklenince daha fena oluyor

Evlimisin çocuk var mı bilmiyorum ama vücudun en çok deforme olan yeri göğüsler emzirirken dolu dolu bırakınca Sönmüş balon gibi oluyor bunabide kilo alıp verme eklenince daha fena oluyor
Cnm ben daha bekarim işin kötüsü de bu . EvleniP hamile kaldıktan sonra ne olcak bu göğüsler(

Cnm ben daha bekarim işin kötüsü de bu . EvleniP hamile kaldıktan sonra ne olcak bu göğüsler(
Evet spor şart işte bol bol yarım mekik çek veya pilates topunu sık bırak yap normal az yumşak bi topta olur
Ama işte şimdi olmasa bebekten sonra illa oluyo sıkma canını elinden geleni yap napalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…