Evet canım hafalık 140 dk spor ve günlük ödevler var canım yapılacak 1 saatini yazayım ödevlerini yapınca haber ver :)Anam spor yarısı mi var.1 saati geçti yürüdüm bugün
GuzeGuzel menu kısırı abartmadiysanSelam kızlar çok yoğunum gelemedim. Sabah 2 dilim kepek ekmekli peynirli kahvaltı
Öğlen salata ve yine 2 dilim ekmek
Aksam kısır ayran
Yürüyüş yaptım şu içtim aaa CIS olarak 2 kare çikolata var sadece
Anam spor yarısı mi var.1 saati geçti yürüdüm bugün
sağol tatlım birinci biz ikinci sizsiniz görüyor gibiyim cumayiHimmm duydumki bu hafta yarisiyomusuz kizlarSporada fena asılmışınız
Herkeze basarilar diliyorum iyi veren kazansin FISTIKLAR
Günaydın kızlar kacamaksiz bir pazar olsun hem takım içi hem 9.takimla yaristayiz unutmuyoruz
Hissederler zatenDuru'yla kahvalti yapinca pek kaçamak olmuyor hatta yediğinden bile bisey anlamıyorum:))
Ooo bak sen rekabete bayilirim hakeden kazansin o zaman canimGuzeGuzel menu kısırı abartmadiysan
sağol tatlım birinci biz ikinci sizsiniz görüyor gibiyim cumayi
Hem eski hem yeni üye geldi.....
Düzenli yiyemiyorum ama elimden geldiği kadar düzenli olmaya çalışacağım kızlar. Haftada yarim kg vermek istiyorum.malum emzirdigim için fazlası sıkıntı.ilk hedef hamile kaldığım kg ya inmek.daha sonra da 58 inş.spor olarak bu ay sadece yürüyüş.ödevleri de mekik harici yaparım.doktor 3 ay mekik, plates ve şınav yok dedi
Yarın tartılıp yazarım kaptan
Hamile kaldığım kg 63 cnmOoo sahalara donuyon yaniiii :))) ilk hedefin kaç?
Tamam canım senden max beklenti yok kuzucugun zaten yoruyor seni bizimle ol biraz dikkat et yeterHem eski hem yeni üye geldi.....
Düzenli yiyemiyorum ama elimden geldiği kadar düzenli olmaya çalışacağım kızlar. Haftada yarim kg vermek istiyorum.malum emzirdigim için fazlası sıkıntı.ilk hedef hamile kaldığım kg ya inmek.daha sonra da 58 inş.spor olarak bu ay sadece yürüyüş.ödevleri de mekik harici yaparım.doktor 3 ay mekik, plates ve şınav yok dedi
Yarın tartılıp yazarım kaptan
SanaSanads canimSelam kızlar herkese güzel bi pazar olsun
evettttt :)Ooo bak sen rekabete bayilirim hakeden kazansin o zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?