- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Tamam varım ve çok kar ar lıyımSelam canim. Aslında yanlis yere yazmissin ama eğer kararliyim, kurallara uyarim, aktif katilim saglarim ve 1. Sayfadaki kuralları kabul edersen simdiden hoşgeldin diyelim :))
Çarşamba günü@Ses35 tmm cnm sen köye ne zaman gideceksin
Hb evet canm taze anneyim 3 aylık ikizlerim var emziriyorum o yüzden belki sıkı diyet yapamam ama bu kilolarla dayanamıyorum acil vermeliyimHg canım sende yeni annesin sanırım bu takım anneleri çekiyor kesin bi çekim gücü var derya yardımcı olmuş dilersen bizimle devam edebilirsin
Çarşamba tartil sabahtan canım o zaman yada salıÇarşamba günü
ohh maşallah maşallah ikiz annemizde olduHb evet canm taze anneyim 3 aylık ikizlerim var emziriyorum o yüzden belki sıkı diyet yapamam ama bu kilolarla dayanamıyorum acil vermeliyim
Çarşamba tartılcam da haftaya yokum kaptancım nasıl yapcaz izne ayrılamıyomuyum dahaÇarşamba tartil sabahtan canım o zaman yada salı
ohh maşallah maşallah ikiz annemizde oldu
40 i çıkmayan bile var aramızda yanılmıyorsam seninle grupta 6 emziren ettik
Ayrilacaksin ama bildirim yapcaz ya sen çarşamba tartil cuma listeye bildircezÇarşamba tartılcam da haftaya yokum kaptancım nasıl yapcaz izne ayrılamıyomuyum daha
Tamam canımAyrilacaksin ama bildirim yapcaz ya sen çarşamba tartil cuma listeye bildircez
Bizde ayran günü yapalım
Senin boy 1.70e yakındı sanırım.şu an bile iyisindir.benim boy kısa olunca....Tmm canim. Benim ilk hedef 66 sonraki hedef 63. 63'te idealim ben galiba :)) en azindan bende mutlu oluyorum :))
İnş veririz cnm.Sen de emzirdigin için az ve öz veriyorsun sanırımBenim boyda 158 bende 52 de çok iyiyim ama iki senedir min 61oldum
aa aşkolsun eriğim kızma cansu ya biz de pasta yiyoz pro günü falan yok afiyet olsun size de
icelim guzelleselim :)Tamam canım
Bizde ayran günü yapalım
inusilun direnci var canım bide bende çok yavaş gidiyor ama 20gun sıfır kaçamakla 5kg hedefin varSenin boy 1.70e yakındı sanırım.şu an bile iyisindir.benim boy kısa olunca....
İnş veririz cnm.Sen de emzirdigin için az ve öz veriyorsun sanırım
Allah gönlüne göre versin cnmcansutr
icelim guzelleselim :)
inusilun direnci var canım bide bende çok yavaş gidiyor ama 20gun sıfır kaçamakla 5kg hedefin var
Tam 30dk musade ediyor her seferinde kuzey bantin sesimi rahatsız ediyor anlamadım leslie yapsam sorun yok uyanmiyo ama lesliede yapamıyorum salı riayi cikarttircam daha rahat olurum leslie yaparken resmen battığını hissediyorum
Senin boy 1.70e yakındı sanırım.şu an bile iyisindir.benim boy kısa olunca....
İnş veririz cnm.Sen de emzirdigin için az ve öz veriyorsun sanırım
Tamam varım ve çok kar ar lıyım
Hb evet canm taze anneyim 3 aylık ikizlerim var emziriyorum o yüzden belki sıkı diyet yapamam ama bu kilolarla dayanamıyorum acil vermeliyim
Eee, 70 e yakın işte cnm.şükret valla, sen 63 olduğunda benim de 48 olmam (aboooo) gerek ki aynı incelikte olalım.Senin ria kaydi sanirim
Yok canim nerdeee 1.65 benim boyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?