- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Hamile kaldığım kg 63 cnm
Hoşgeldin canım seni listeye ekliyorum ozaman.yapabildiğin kadar yaparsınHem eski hem yeni üye geldi.....
Düzenli yiyemiyorum ama elimden geldiği kadar düzenli olmaya çalışacağım kızlar. Haftada yarim kg vermek istiyorum.malum emzirdigim için fazlası sıkıntı.ilk hedef hamile kaldığım kg ya inmek.daha sonra da 58 inş.spor olarak bu ay sadece yürüyüş.ödevleri de mekik harici yaparım.doktor 3 ay mekik, plates ve şınav yok dedi
Yarın tartılıp yazarım kaptan
Kuzucuklarim cnm,inan ki buyuk kızım küçükten daha çok yoruyorTamam canım senden max beklenti yok kuzucugun zaten yoruyor seni bizimle ol biraz dikkat et yeter
SanaSanads canim
evettttt :)
Çok bile cnm.ilk etapta 58 olsun da, belli 55 de olurum. benim boy burdaki herkesten kısadır.1,50 yim ve boyuma göre 42 kg olmam gerekmiş.ben kendimi 55 de hoş buluyordum.2 çocuk doğurup 55 olursam ne alaa.buraya takıldıgım sürece birbirimize destek olarak vereceğiz inşBende 63 olmak istiyorum 63'le hamule kaldim bende boyun kacti? 58 az değil mi?
Eşim yarın evde ve yarın kg bildirimi yapıp buralardayim inş düzenli bir şekildeHoşgeldin canım seni listeye ekliyorum ozaman.yapabildiğin kadar yaparsın
Kuzucuklarim cnm,inan ki buyuk kızım küçükten daha çok yoruyor
Çok bile cnm.ilk etapta 58 olsun da, belli 55 de olurum. benim boy burdaki herkesten kısadır.1,50 yim ve boyuma göre 42 kg olmam gerekmiş.ben kendimi 55 de hoş buluyordum.2 çocuk doğurup 55 olursam ne alaa.buraya takıldıgım sürece birbirimize destek olarak vereceğiz inş
Eşim yarın evde ve yarın kg bildirimi yapıp buralardayim inş düzenli bir şekilde
Slm kızlar bende kilo vermek istiyorum 83 kgmım hangi takıma katılabirim acaba
Hg canım sende yeni annesin sanırım bu takım anneleri çekiyor kesin bi çekim gücü var derya yardımcı olmuş dilersen bizimle devam edebilirsinSlm kızlar bende kilo vermek istiyorum 83 kgmım hangi takıma katılabirim acaba
İlgi bekliyor tabi eve rakip geldi ne kadar sevsede senin canını çıkaracakKuzucuklarim cnm,inan ki buyuk kızım küçükten daha çok yoruyor
Çok bile cnm.ilk etapta 58 olsun da, belli 55 de olurum. benim boy burdaki herkesten kısadır.1,50 yim ve boyuma göre 42 kg olmam gerekmiş.ben kendimi 55 de hoş buluyordum.2 çocuk doğurup 55 olursam ne alaa.buraya takıldıgım sürece birbirimize destek olarak vereceğiz inş
Eşim yarın evde ve yarın kg bildirimi yapıp buralardayim inş düzenli bir şekilde
Cansu biliyoruz pasta önceki gün corek valla cezana ceza 60dk daha yaz @Ses35Tünaydin kizlardünki yediklerim:
Sabah: 1 kayisi yunurta, 1 kucuk salatalik, 1 tutam dereotu
Aksam: 1 kase corba, 1kücük dilim pasta
Aksam üsťü: kardesim abur cubur yerken direncim kirildiama nasil oldu bende bilmiyorum vücüdum kabul etmedi migdem bulandi ve kusdum. Bir arkadasimdan Aidin salihin kitabini ödünc almistim..sonrasinda kusmayla alakali bölümü okudum ve cok ilginc. Eki Görüntüle 1864548
Cansu biliyoruz pasta önceki gün corek valla cezana ceza 60dk daha yaz @Ses35
Menü
Sabah
1yumurta ile yumurta salatası
1.5 köz biber
2dlm ekmek
1dlm peynir
Ara
1parmak sutle granül kahve
Öğle.
1/2 dlm ekmek
3yk yoğurt 3yk kabak
6yk kurufasulye
Ara
Türk kahvesi 2kuru erik
Spor öncesi
3badem 1cb süt
Kızlar akşam ne yesem ki
benim liste cansunun cezalarıyla dolacak bu gidişleCansu biliyoruz pasta önceki gün corek valla cezana ceza 60dk daha yaz @Ses35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?