- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
kesinlikle kuculuyor canim benimki cok sıkintiliydi kuculduSlm kızlar 10 kilo ve üstü kilo verenlere soruyorum kilo verildikten sonra göğüslerde küçülme oldu mu ?
İnşallah olur ben kilo alınca sanırım biraz irilestiler ve hiç memnun değilim bu durumdan
Tamm sabah tartılırım hedefim 55Myprincesses canım yarin sabah tartil kilo bildir birde kac kg hedefin
Hoşgeldin canımTamm sabah tartılırım hedefim 55
Tamam canım, anlaştık@yolcukardelen yarından itibaren listedesin kaptanın emri ile bildiririm cano öpüldün
Hımm hadi bakalım hodri meydan tatlımOoo bak sen rekabete bayilirim hakeden kazansin o zaman canim
Aaa çok ilginç gerçekten canimTünaydin kizlardünki yediklerim:
Sabah: 1 kayisi yunurta, 1 kucuk salatalik, 1 tutam dereotu
Aksam: 1 kase corba, 1kücük dilim pasta
Aksam üsťü: kardesim abur cubur yerken direncim kirildiama nasil oldu bende bilmiyorum vücüdum kabul etmedi migdem bulandi ve kusdum. Bir arkadasimdan Aidin salihin kitabini ödünc almistim..sonrasinda kusmayla alakali bölümü okudum ve cok ilginc. Eki Görüntüle 1864548
Diyet yapmasan da seker ve unu çıkar beslenmenden yoğurda ayrana ağırlık ver, iki kuzucunmla hen verirsin sütun de azalmadan e mi?Hb evet canm taze anneyim 3 aylık ikizlerim var emziriyorum o yüzden belki sıkı diyet yapamam ama bu kilolarla dayanamıyorum acil vermeliyim
Kim tutar seni cansu, arkandayım
tesekkur ederiz canimSlm kizlar
Hepinizi tebrik ederim bu hafta dereceler cok guzel
Müziksiz olmaz tabi sen onun yerine 25 ×2 mekik çekiver cano kabulümTamam canım, anlaştıködevleri çocuğu uyutunca yapacağım,bugün dans var kimse girmeden müziksiz nasıl dans edeceğim bilmiyorum valla malum kv deyim, diyet yapıyorum demedim
Hımm hadi bakalım hodri meydan tatlım♡
Aaa çok ilginç gerçekten canim
Diyet yapmasan da seker ve unu çıkar beslenmenden yoğurda ayrana ağırlık ver, iki kuzucunmla hen verirsin sütun de azalmadan e mi?
Kim tutar seni cansu, arkandayım✩✩
tesekkur ederiz canim
Ailecek gittim cnm piknik fln dağa tirmandim ama sporu bırakmadım bugün de harikayim yediklerimin kalorisini hesapladim hepsini yazıcam 1500 u asmadim ama harikayim ben yaa:))Kızlar alıntılar uctu ve cok uykum var malum 4saat ancak uyudum dun beni mazur gorun. Yarin tek tek ilgilencem
Enise07 ne dağı kiz yuruyus için mi iradelihatunhuma ve makbulecelik34 hanımlar günde bir msj yazıyorsunuz hiçbir takim bunu kabul etmez günlük min 5 msj
canım ben de squat yapmıştım 25 taneMüziksiz olmaz tabi sen onun yerine 25 ×2 mekik çekiver cano kabulüm
Mekik hariç ödevleri yaparım cnm1 AĞUSTOS PAZARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :
@Erigim :
R RoseAnge :
iradelihatunhuma :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:25×2 yatar durumda tek tek bacakları karna çekme+25×2 mekik+50×2 ayakta belden sağ sol yana eğilme
Odevimi yaptım canim1 AĞUSTOS PAZARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :
@Erigim :
R RoseAnge :
iradelihatunhuma :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:25×2 yatar durumda tek tek bacakları karna çekme+25×2 mekik+50×2 ayakta belden sağ sol yana eğilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?