Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar internetim 2de1de kesiliyor Neden Bilmiyorum

Sabah
1 dilim Ekmek
Taze mozarella 1 cay kasigi zeytinyagi
Feslegen
1 domates
Cay

Oglen
7 tane yaprak sarmasi
4 kasik yogurt

Ara
Karpuz ve bogurtlen

Aksam
1 bardak sut

Bugun plaja gittik
Baya Spor oldu
1 saat yuzdum , yarim saat voleybol oynadim
1-2 saatte yurumusumdur

Yarin pazartesi ,
Bu hafta egzersizi Cok artiracagim
breeze3535 nin dedigi Jilliana baktim
Evden cikmadan basliyacagim

@yolcukardelen yarından itibaren listedesin kaptanın emri ile bildiririm cano öpüldün
Tamam canım, anlaştık ödevleri çocuğu uyutunca yapacağım,bugün dans var kimse girmeden müziksiz nasıl dans edeceğim bilmiyorum valla malum kv deyim, diyet yapıyorum demedim
Ooo bak sen rekabete bayilirim hakeden kazansin o zaman canim
Hımm hadi bakalım hodri meydan tatlım
Aaa çok ilginç gerçekten canim
Hb evet canm taze anneyim 3 aylık ikizlerim var emziriyorum o yüzden belki sıkı diyet yapamam ama bu kilolarla dayanamıyorum acil vermeliyim
Diyet yapmasan da seker ve unu çıkar beslenmenden yoğurda ayrana ağırlık ver, iki kuzucunmla hen verirsin sütun de azalmadan e mi?
@Erigim bu hafta en cok ben kilo vermezsem adim cansu degil
Kim tutar seni cansu, arkandayım✩✩
Slm kizlar
Hepinizi tebrik ederim bu hafta dereceler cok guzel
tesekkur ederiz canim

Slm kızlar bugün disardaydim Antalya inanılmaz sıcak dağlara çıktık . İnternet çekmiyor tabi. Ay nasıl korktum bana kızdinız diye.az önce geldim eve bütün msjlari okudum ama bana kızan yok :)) acayip yoruldum azıcık dinleneyim bildirimlere devam edicem.

Sürekli takip etmeye çalışıyorum ,her fırsatta okuyorum , beğenip alıntılıyorum ama son sayfaya gelemiyorum bi turlu, sonuna kadar okumadan da yazmiyayim diyorumama gözüm sizde hep bu hafta da birinci olalım kızlar inşallah, sporlar çok iyi.başaracağız,guveniyorum sizlere:-*:-*★✩♡★✩♡

Müziksiz olmaz tabi sen onun yerine 25 ×2 mekik çekiver cano kabulüm

Ailecek gittim cnm piknik fln dağa tirmandim ama sporu bırakmadım bugün de harikayim yediklerimin kalorisini hesapladim hepsini yazıcam 1500 u asmadim ama harikayim ben yaa:))

Evett kızlar bugün neler yaptım

7.15- 9.15 yürüyüş

10.00 kahvaltı
Domates, salatalık ,yeşil biber, 4 zeytin , 1/2 simit ,1/2 yumurta ile 2 dilim sucuk ,1 kayısı ,1 kupa siyah çay (603 kalori)

14.00-14.30 yürüyüş

15.30 ızgara kırmızı et ,domates ,salatalık ,maydanoz ,köz kirmizi biber, köz patlıcan ,Köz patates, 4 dilim ekmek (475 kalori)

16.30-17.00 dağa tırmanış

17.30 latte ( 191 kalori)

18.00 köz mısır (59 kalori)

20.00 15 beyaz üzüm (45 kalori)

Su: 4 lt

Spor: totalde 3.5 saat

Alınan kalori ; 1373

Yakılan kalori : 1080

Günaydın kızlar.
Bir saat önce kızımla uyandık.halen kahvaltı yapamadım.ev yapımı elma sirkemi içtim, su içtim.

Yeni üye:01.08.16
Başlangıç:66,9
Hedef:63

Mekik hariç ödevleri yaparım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…