Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

31 TEMMUZ PAZAR
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 : 1 saat yuruyus + ödevler yapildi
makbulecelik34 :
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ödevler
@yolcukardelen :ödevler yapıldı

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :150 dk yürüyüş+30 dk tırmanma
@Erigim :30 dk yürüyüş+ödevler
R RoseAnge :60 dk yürüyüş+60dk yüzme+30 dk voleybol
iradelihatunhuma :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:10 dk dans +50 defa sopalı belhareketi+25 sağ 25 sol bacağı geriye kaldırma

Günaydın kızlar bugün diyetime start veriyorum bu sabahki kilom 82.9 hedefim 55 çok zor olacak benim için ama başaracağım inanıyorum. Ay başına denk gelmeside iyi oldu benim için.hadi bismillah diyelim
Olmaz diye birşey yok cnm yapanlar nasıl yapıyo? ? Bizde başarıcaz allahın izni ile ve tabiki sağlam bir irade ile. Ben de 155 boy 81.3 kiloyum yaş 28 bekar im. 28 temmuzda katıldım arkadaşlara. İnanılmaz motiveyim. Ve cok memnunum buradan inşallah kızlarda benden memnundur:) ha bu arada benim ilk hedef 65 sonrasında 55 kuzenim 4.5 ayda 80 den 59 a düştü. Kiiiz bizim neyimiz eksik ??????:)) basiricazzz inaniyoruuummm. Sonrada yaptım oldu dicez. Hahahaha

Günaydınnnn sevgili rakip takımcım
Bende Bizim kızlara dediydim, siz yatın 10.takım çoktan sporlarını yapmıştır diye..
Gerçekten de öyleymiş
Anacım o kadar yormayın kendinizi başka işinizmi yok
Fazla spor şişlik yapar, şu birkaç gün kaslarınızı dinlendirin

Günaydın kızlar bugün diyetime start veriyorum bu sabahki kilom 82.9 hedefim 55 çok zor olacak benim için ama başaracağım inanıyorum. Ay başına denk gelmeside iyi oldu benim için.hadi bismillah diyelim
Kötü enerji verme kendine birbirimize destek olarak gidecek bu kilolar başka yolu yok

Kızlar pilatesimi yapıp geliyorum hazır oğlum uyudu
Hadi maşallah..... bende şimdi kahvaltimi yapıyorum sonra biraz tempolu yürüyüş yapicam insallah bizim ufaklık izin veririse

Kızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...

Kizlar gunaydin
28 dk Jillian i Ise gitmeden yaptim
Elektrik carpmis gibiyim :)
Ay o çok etkili ya.ben de yapmıştım bir ara.bi ay sonra belki başlarım ben de

Evet, ben de 57olacağım.hep birlikte vereceğiz fazlalıkları

İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
Maşallah sana ben de ekim de 8 yıllık evli olacağım inş
Ben de evdeyim iki çocukla,lisans mezunu biri olarak ikinci ünv okuyorum iki dersim kaldı.hafta sonu sınavım var.

Harikasiniz Kizlar. Hep beraber vericez bu kilolari ve çıtır olucaz :))

Sagoll tatlimmm :))
Gunayddiiinm afiyet şeker olsun yağ değil kas olsun :))

Canim bende ocak ayindan bberi evdeyim. Okuldan mezun olduğumdan beri araliksiz 8.5 yyil calistim. Ancak kizin 3-4 yasina gelince ise tekrar baslarim . Yuksek kimyagerim adim Derya. 40 günlük anneyim :)) eylülde evleneli 6 yil bitecek. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :)))

Hayırlı olsun canım zorlu bi süreç ama başaracaksın inşallah burda olduğun sürece motiven artacak bazen hatada yapıcaksın ama burda toparlıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…