Çok.merak ettim jillian indirdim yook anam yoook yapamam belim sakat zaten zorlayamam..... MaşallahKizlar gunaydin
28 dk Jillian i Ise gitmeden yaptim
Elektrik carpmis gibiyim :)
Harikasiiinnn!!!!Kizlar gunaydin
Olmaz diye birşey yok cnm yapanlar nasıl yapıyo? ? Bizde başarıcaz allahın izni ile ve tabiki sağlam bir irade ile. Ben de 155 boy 81.3 kiloyum yaş 28 bekar im. 28 temmuzda katıldım arkadaşlara. İnanılmaz motiveyim. Ve cok memnunum buradan inşallah kızlarda benden memnundur:) ha bu arada benim ilk hedef 65 sonrasında 55 kuzenim 4.5 ayda 80 den 59 a düştü. Kiiiz bizim neyimiz eksik ??????:)) basiricazzz inaniyoruuummm. Sonrada yaptım oldu dicez. HahahahaGünaydın kızlar bugün diyetime start veriyorum bu sabahki kilom 82.9 hedefim 55 çok zor olacak benim için ama başaracağım inanıyorum. Ay başına denk gelmeside iyi oldu benim için.hadi bismillah diyelim
Gunayddiiinm afiyet şeker olsun yağ değil kas olsun :))Gunaydinlar herkeseee
Bende kizimi uyuttum kahvalti ediyorum.
Günaydın canım , aman dikkat et, yeni yeni iyilesiyorsun,başka spor yap istersen, Jillian zorlayabilirKizlar gunaydin
Kötü enerji verme kendine birbirimize destek olarak gidecek bu kilolar başka yolu yokGünaydın kızlar bugün diyetime start veriyorum bu sabahki kilom 82.9 hedefim 55 çok zor olacak benim için ama başaracağım inanıyorum. Ay başına denk gelmeside iyi oldu benim için.hadi bismillah diyelim
Hadi maşallah..... bende şimdi kahvaltimi yapıyorum sonra biraz tempolu yürüyüş yapicam insallah bizim ufaklık izin veririseKızlar pilatesimi yapıp geliyorum hazır oğlum uyudu
Ay o çok etkili ya.ben de yapmıştım bir ara.bi ay sonra belki başlarım ben deKizlar gunaydin
Evet, ben de 57olacağım.hep birlikte vereceğiz fazlalıklarıOlmaz diye birşey yok cnm yapanlar nasıl yapıyo? ? Bizde başarıcaz allahın izni ile ve tabiki sağlam bir irade ile. Ben de 155 boy 81.3 kiloyum yaş 28 bekar im. 28 temmuzda katıldım arkadaşlara. İnanılmaz motiveyim. Ve cok memnunum buradan inşallah kızlarda benden memnundur:) ha bu arada benim ilk hedef 65 sonrasında 55 kuzenim 4.5 ayda 80 den 59 a düştü. Kiiiz bizim neyimiz eksik ??????:)) basiricazzz inaniyoruuummm. Sonrada yaptım oldu dicez. Hahahaha
Maşallah sana ben de ekim de 8 yıllık evli olacağım inşKızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
Günaydın kızlar bugün diyetime start veriyorum bu sabahki kilom 82.9 hedefim 55 çok zor olacak benim için ama başaracağım inanıyorum. Ay başına denk gelmeside iyi oldu benim için.hadi bismillah diyelim
Olmaz diye birşey yok cnm yapanlar nasıl yapıyo? ? Bizde başarıcaz allahın izni ile ve tabiki sağlam bir irade ile. Ben de 155 boy 81.3 kiloyum yaş 28 bekar im. 28 temmuzda katıldım arkadaşlara. İnanılmaz motiveyim. Ve cok memnunum buradan inşallah kızlarda benden memnundur:) ha bu arada benim ilk hedef 65 sonrasında 55 kuzenim 4.5 ayda 80 den 59 a düştü. Kiiiz bizim neyimiz eksik ??????:)) basiricazzz inaniyoruuummm. Sonrada yaptım oldu dicez. Hahahaha
Gunayddiiinm afiyet şeker olsun yağ değil kas olsun :))
Kızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
Kizlar gunaydin
Hayırlı olsun canım zorlu bi süreç ama başaracaksın inşallah burda olduğun sürece motiven artacak bazen hatada yapıcaksın ama burda toparlıcaz :)Günaydın kızlar bugün diyetime start veriyorum bu sabahki kilom 82.9 hedefim 55 çok zor olacak benim için ama başaracağım inanıyorum. Ay başına denk gelmeside iyi oldu benim için.hadi bismillah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?