Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Waoww yakılan kalori superr
Kötü enerji verme kendine birbirimize destek olarak gidecek bu kilolar başka yolu yok

Hadi maşallah..... bende şimdi kahvaltimi yapıyorum sonra biraz tempolu yürüyüş yapicam insallah bizim ufaklık izin veririse

Kızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
Ben evdeyim 8 yılın sonunda hamileliğin riskli olduğu icjn bıraktım 2014 hazirandan beri evdeyim oğlum memeden kesilene kadar da evde olcam sanırım
ohh ohh maşa

Çok.merak ettim jillian indirdim yook anam yoook yapamam belim sakat zaten zorlayamam..... Maşallah diyorum sana..
Leslie yap canım hem yürüyüş hem daha kolay
Kızlar pilatesimi yapıp geliyorum hazır oğlum uyudu
Kolay gelsin canım
Spor bizim için bi iş değil alışkanlık canım napalım yapmadan olmuyor size de tavsiye ederiz
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
Ben de 1 çocuk var ev hanımıyım canım
Kötü enerji verme kendine birbirimize destek olarak gidecek bu kilolar başka yolu yok

Hadi maşallah..... bende şimdi kahvaltimi yapıyorum sonra biraz tempolu yürüyüş yapicam insallah bizim ufaklık izin veririse
Sporlarını yap yazıcam bakiyorum canım

31temmUZ PAZAR
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ödevler
@yolcukardelen :ödevler yapıldı

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :150 dk yürüyüş+30 dk tırmanma
@Erigim :30 dk +60yürüyüş+ödevler
R RoseAnge :60 dk yürüyüş+60dk yüzme+30 dk voleybol
iradelihatunhuma :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:10 dk dans +50 defa sopalı belhareketi+25 sağ 25 sol bacağı geriye kaldırma[/QUOTE]

Kesinlikle canım başarıcaz ben ilk doğumumdan sonra 10kg vermiştim bu defa biraz daha uzun zaman alır belki ama vericem kararlıyım

Bende 2,5 yıldır evliyim ve evlendiğimden bu yana ev hanımıyım 3 aydırda anneyim şükürler olsun

Ben kızımı sallıyorum ayakta
spordan sayılır mı
Humana içmek istiyorum ama kalkamıyorum
Eşim evde diye seviniyordum.arkadaşlarıyla sözleşmiş gitti
Yok canım sayılmıyo o hareket daha çok annenin canına okuyo :)
Ah şu erkekler ne zaman işimize yarıcaklar ortadan kayboluyorlar:))

Bende evi supurdum halilari kaldirdim tozu aldim kapilari sildim tam yerleri silecektim ki kizim uyandu. Sonrada ptt'ye gittik geldik. Simdi uyursa inş. Yerleri silip halilari serip yemek hazirlucam. Oyyy çok yorudum.
Kızlar nerdesiniz ben de yemek işine girdim ay bitimiyo bu işler

bende 28 yaşında bekar im eylülde 29 olucam :))iki üniversite mezunuyum bende 1. Kamu yönetimi. 2. Pazarlama ve dış ticaret. kpss ye hazirlaniyordum kasimda işten çıktım o zmandan beri çalışmıyorum dershane süresince 7 ayda 10 kilo fln aldım . Sınavdan 1 hafta sonra ramazan başladı. Sonra köye gittik geldik fln derkeeeen gelirgelmez spor a başladım. Çalışmayı zatifladiktan sonra düşünüyorum bu kilo ile mülakata giremem özgüven sifir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…