- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Waoww yakılan kalori superrEvett kızlar bugün neler yaptım
7.15- 9.15 yürüyüş
10.00 kahvaltı
Domates, salatalık ,yeşil biber, 4 zeytin , 1/2 simit ,1/2 yumurta ile 2 dilim sucuk ,1 kayısı ,1 kupa siyah çay (603 kalori)
14.00-14.30 yürüyüş
15.30 ızgara kırmızı et ,domates ,salatalık ,maydanoz ,köz kirmizi biber, köz patlıcan ,Köz patates, 4 dilim ekmek (475 kalori)
16.30-17.00 dağa tırmanış
17.30 latte ( 191 kalori)
18.00 köz mısır (59 kalori)
20.00 15 beyaz üzüm (45 kalori)
Su: 4 lt
Spor: totalde 3.5 saat
Alınan kalori ; 1373
Yakılan kalori : 1080
Kötü enerji verme kendine birbirimize destek olarak gidecek bu kilolar başka yolu yok
Hadi maşallah..... bende şimdi kahvaltimi yapıyorum sonra biraz tempolu yürüyüş yapicam insallah bizim ufaklık izin veririse
Ben evdeyim 8 yılın sonunda hamileliğin riskli olduğu icjn bıraktım 2014 hazirandan beri evdeyim oğlum memeden kesilene kadar da evde olcam sanırımKızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
ohh ohh maşaAy o çok etkili ya.ben de yapmıştım bir ara.bi ay sonra belki başlarım ben de
Evet, ben de 57olacağım.hep birlikte vereceğiz fazlalıkları
Maşallah sana ben de ekim de 8 yıllık evli olacağım inş
Ben de evdeyim iki çocukla,lisans mezunu biri olarak ikinci ünv okuyorum iki dersim kaldı.hafta sonu sınavım var.
Masaallah sabah sabah mi yaptin helal sana :))
Senin vücut baya şaşırmıştırSabah saati 6.30 a kurmustum
Sicaktan 6da uyandim Ben de firsat bu firsat dedim
Vucut Sasirsin diye ama Cok Zorlandim
Leslie yap canım hem yürüyüş hem daha kolayÇok.merak ettim jillian indirdim yook anam yoook yapamam belim sakat zaten zorlayamam..... Maşallahdiyorum sana..
Kolay gelsin canımKızlar pilatesimi yapıp geliyorum hazır oğlum uyudu
Spor bizim için bi iş değil alışkanlık canım napalım yapmadan olmuyor size de tavsiye ederizGünaydınnnn sevgili rakip takımcım
Bende Bizim kızlara dediydim, siz yatın 10.takım çoktan sporlarını yapmıştır diye..
Gerçekten de öyleymiş
Anacım o kadar yormayın kendinizi başka işinizmi yok
Fazla spor şişlik yapar, şu birkaç gün kaslarınızı dinlendirin
Ben de 1 çocuk var ev hanımıyım canımKızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
Sporlarını yap yazıcam bakiyorum canımKötü enerji verme kendine birbirimize destek olarak gidecek bu kilolar başka yolu yok
Hadi maşallah..... bende şimdi kahvaltimi yapıyorum sonra biraz tempolu yürüyüş yapicam insallah bizim ufaklık izin veririse
Oh miss ben temizlikteyim şimdilikKızlar 45dk plates sonrası ben pert bacaklarim tutuyor resmen öğle yemeğini yedim
Senide bekleriz :)Oh miss ben temizlikteyim şimdilik
Gelcem gelcem hele şu işleri bitireyim:)Senide bekleriz :)
Kesinlikle canım başarıcaz ben ilk doğumumdan sonra 10kg vermiştim bu defa biraz daha uzun zaman alır belki ama vericem kararlıyımOlmaz diye birşey yok cnm yapanlar nasıl yapıyo? ? Bizde başarıcaz allahın izni ile ve tabiki sağlam bir irade ile. Ben de 155 boy 81.3 kiloyum yaş 28 bekar im. 28 temmuzda katıldım arkadaşlara. İnanılmaz motiveyim. Ve cok memnunum buradan inşallah kızlarda benden memnundur:) ha bu arada benim ilk hedef 65 sonrasında 55 kuzenim 4.5 ayda 80 den 59 a düştü. Kiiiz bizim neyimiz eksik ??????:)) basiricazzz inaniyoruuummm. Sonrada yaptım oldu dicez. Hahahaha
Bende 2,5 yıldır evliyim ve evlendiğimden bu yana ev hanımıyım 3 aydırda anneyim şükürler olsunKızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İnşallah canım kesinlikle hep beraber daha kolay olacakHayırlı olsun canım zorlu bi süreç ama başaracaksın inşallah burda olduğun sürece motiven artacak bazen hatada yapıcaksın ama burda toparlıcaz :)
Olur tabi bencede en azından ilk hedefime ulaşınca daha çok motive olurumMyprincesses bak hedefini önce 75 yapalım sonra aşağı çekeriz o kolay böylece yolu uzun değil kademeli gorursun ilk hedefin bu olsun ne dersin
Ben kızımı sallıyorum ayaktaKızlar nerdesiniz ben de yemek işine girdim ay bitimiyo bu işler
Yok canım sayılmıyo o hareket daha çok annenin canına okuyo :)Ben kızımı sallıyorum ayakta
spordan sayılır mı
Humana içmek istiyorum ama kalkamıyorum
Eşim evde diye seviniyordum.arkadaşlarıyla sözleşmiş gitti
Kızlar nerdesiniz ben de yemek işine girdim ay bitimiyo bu işler
bende 28 yaşında bekar im eylülde 29 olucam :))iki üniversite mezunuyum bende 1. Kamu yönetimi. 2. Pazarlama ve dış ticaret. kpss ye hazirlaniyordum kasimda işten çıktım o zmandan beri çalışmıyorum dershane süresince 7 ayda 10 kilo fln aldım . Sınavdan 1 hafta sonra ramazan başladı. Sonra köye gittik geldik fln derkeeeen gelirgelmez spor a başladım. Çalışmayı zatifladiktan sonra düşünüyorum bu kilo ile mülakata giremem özgüven sifir.Kızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?