Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende evi supurdum halilari kaldirdim tozu aldim kapilari sildim tam yerleri silecektim ki kizim uyandu. Sonrada ptt'ye gittik geldik. Simdi uyursa inş. Yerleri silip halilari serip yemek hazirlucam. Oyyy çok yorudum.
Bugün hafta başı temizlik günü :)) bende komple mutfağı temizledim dolapları indirdim Aspiratör duvarlar süpürge vilada ay acayip yoruldum hiç halim kalmadı daha yemek yapıcam (( buzdolabini yarın boşaltıp temizlicem artik

Bende yarin mutfak dolaplarini silmek istiyorum.
Bugün hafta başı temizlik günü :)) bende komple mutfağı temizledim dolapları indirdim Aspiratör duvarlar süpürge vilada ay acayip yoruldum hiç hakim kalmadı daha yemek yapıcam ((

Kızlar kimler çalışıyor kimler evde benim gibi...
İlk kendimden bahsedeyim 2 çocuğum var tam 6 yıldır evliyim 6 yıldır calismiyorum ev hanımı oldum yani...
Allah bağışlasın kuzucuklarını. Ben de hem çalışıp hem emziren annelerdenim tatlım , bi oğlum var iki yaşını dolduracak tam bir ay sonraöğretmenim, simdi de izindeyim ama yakında döneceğim takıma
Kızlar nerdesiniz ben de yemek işine girdim ay bitimiyo bu işler
Yaparken kokusuyla doyarsın yemezsin tatlım
Bende evi supurdum halilari kaldirdim tozu aldim kapilari sildim tam yerleri silecektim ki kizim uyandu. Sonrada ptt'ye gittik geldik. Simdi uyursa inş. Yerleri silip halilari serip yemek hazirlucam. Oyyy çok yorudum.
canım yavaş,dur sakin.bu kadr yorma kendini daha yeni doğum yaptın

Canim yaaa doğumyaptigimdan beri ddoğru düzgün temizlik yapamadim. Sadece süpürüp ggeçtim. 15 ggündür yerleri silmedim ccamlarda acilinca hep toz oluyor. Hergun birşeyler yapsam bu hafta tamamlarim. Tabi kizim izin verirse :))

Bi sure yine süpür sil canım,hali agir olur.sana dokunmasa bile gören nazar falan eder aman diyeyim.

Canim dis ticarette ne ogretiliyor? Ihracatla ilgili seyler mi?

Yok canım sayılmıyo o hareket daha çok annenin canına okuyo :)
Ah şu erkekler ne zaman işimize yarıcaklar ortadan kayboluyorlar:))
Gelsin bi, atacağım üstüne emzirme dışında almayacağım

Maşallah cnm, normal doğumun faydaları.
Arkadaşların da dediği gibi çok yorma kendini, nazar değer

Kızlar ben bugün sabah kahvaltısından sonra bişey yıyemedım fırsatım olmadı.şu saatten sonrada yemem herhalde

Kızlar ben bugün sabah kahvaltısından sonra bişey yıyemedım fırsatım olmadı.şu saatten sonrada yemem herhalde
Bence yemeyi bırakman için erken.vücudu bu kadar aç bırakmak olmaz.kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama yatmadan iki saat öncesine kadar yiyebilirsin

Aynen normal doğumun faydaları. Ben hic yatmadim. Hemaroit dişinda hic zorlanmadim çok şükür. Halilarida disari atmadim zaten evin un içindeydi. Perdelerde kapali kimsecikler görmüyor. Ama cam dilerken gorecekler :)) gerçi ben doğumyyaptıktan 3 hafta sonra camlari silmistim :))
Bi sure yine süpür sil canım,hali agir olur.sana dokunmasa bile gören nazar falan eder aman diyeyim.

Gelsin bi, atacağım üstüne emzirme dışında almayacağım

Maşallah cnm, normal doğumun faydaları.
Arkadaşların da dediği gibi çok yorma kendini, nazar değer

Bence yemeyi bırakman için erken.vücudu bu kadar aç bırakmak olmaz.kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama yatmadan iki saat öncesine kadar yiyebilirsin

Yok canim saat daha erken yememezlik yapma. Öğünlerini ye. Kendini AC birakirsan vücut savunmaya geçer. Bu sefer yediğim kilo olarak geri döner.
Erken yatıyorum çocuklar uyuyunca bende uyuyorum çünkü gece çok uyanıyorlar sabhta erken uyanıyorlar o yüzden bende her fırsatta uyumaya çalışıyorum. Kahvaltıyıda geç yaptım belki yoğurt falan yerim ama

Çorba iç salata ye, yyoğurt ye canim. Hem deemziriyosun s en kuvvetsiz kalma

Menüm
Sabah tahıl gevreği süt
Ara 10 fındık biraz kabak çekirdeği 1 fincan kahve
Akşam 1 tabak yağsız sozsuz makarna 2 kaşık yoğurt
Su 3 litre

Bugunun menusu

Sabah
Peynirli tost
Sutlu kahve

Ara 1 bardak cevizli soya sutu
1 yesil elma

2 dilim light peynir
1 cay kasigi dogal bal

Aksam

5 cilek
Donmus kirmizi meyve
5-6 dilim feslegen
1 bardak cevizli sut
1 tatli kasigi light fistik ezmesi
Blenderda cekip iciyorum

Ayy yine bisey yok menüde
Esin ne yiyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…