Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar nerdesiniz ben de yemek işine girdim ay bitimiyo bu işler

Ben kızımı sallıyorum ayakta
spordan sayılır mı
Humana içmek istiyorum ama kalkamıyorum
Eşim evde diye seviniyordum.arkadaşlarıyla sözleşmiş gitti
vallahi cinayet sebebi kolik bebe birde buyuk bebe önce arkadaşlarını sonra eşini pıçakla kız biz sana bakarız yedigimizi içtigimizi göndeririz
Bende evi supurdum halilari kaldirdim tozu aldim kapilari sildim tam yerleri silecektim ki kizim uyandu. Sonrada ptt'ye gittik geldik. Simdi uyursa inş. Yerleri silip halilari serip yemek hazirlucam. Oyyy çok yorudum.
derya bi yavaş gel canım ya
hiç canınızın kıyemtini bilmiyorsunuz ama ögreneceksiniz bende öyleydim yapmasaydın oldu hiçte yapmıom ortak butun işler
hoba killoluyuz diye işe mi girmiycez olmaz canım bizimki yemekten ama birde hastalıktan olanlar var bu ön yargıyı kıralım guvenelim

Bi sure yine süpür sil canım,hali agir olur.sana dokunmasa bile gören nazar falan eder aman diyeyim.
Gelsin bi, atacağım üstüne emzirme dışında almayacağım

Maşallah cnm, normal doğumun faydaları.
Arkadaşların da dediği gibi çok yorma kendini, nazar değer
valla kimisinde öyle göz varki
ilk gbeliğim merdivenkerden iniyorum herşey yolunda
çaycı abla gördü valla ayfer hiç gebe gibi değilsin fıldır fıldırsın kızım az agırdan al naz yap dedi
akşam kanamam oldu 1 hafta içinde düştü
Kızlar ben bugün sabah kahvaltısından sonra bişey yıyemedım fırsatım olmadı.şu saatten sonrada yemem herhalde
olmaz öyle şey metabolizman uyur uyursa ölür ölürse kilo vereemez aksine canın tatlı abur cubur ister
ee zate silmişsin camları ne camı tekrar
kesinlikle yogur içine chia keten tohumu al kat hem doyurur hemde aç kalmazsın sen ikiz emziriyorsun bide
Menüm
Sabah tahıl gevreği süt
Ara 10 fındık biraz kabak çekirdeği 1 fincan kahve
Akşam 1 tabak yağsız sozsuz makarna 2 kaşık yoğurt
Su 3 litre
sevalllll bebegim yagsız sossuz olması sana bi taba yemem hakkı vermıyor en az 8yk bi tabak oda eder 4 dlm ekmek 20dk spor cezası yaz kendine öpüldün canım

hımm akşama bayıldım
Haklısın emzirdikçe acıkmaya başladım ama çocuklar mutfağa geçmeme izin vermiyorlar nasıl olcak bilemedim bu saatler hep çok huysuz oluyolar taa ki 9 10 A kadar
canım en olmadı yogurt sutle shake yap onlar uyurken hazırla dolabunda bulunsun acil durumlarda ögün niyetine içersin tarifler var youtubeda

ben geldim makbulecelik34 bugun ki katılımın güzel canım hep böyle ol
iradelihatunhuma canım geçmiştede 3-4 kere uyardım katılımın çok düşük bu şekilde takım olamayız
ama sanıyorum sen geçmişidde okumadıgn için görmüyorsun üzgünüm deneme süren başarısız 16 gundur aramızdasın ama 31msj yazmışsın sadece
paylaşım alanına tekrar yazarak yeni bir takıma katılabilirsin

evet kızlar menum

sabah(9:30)
zencefilli su
1 dlm ekmek
1 yumurta
1 köz biber
1dlm kaşar
1 domates

öğle(12:30)
90gr döner eti
1dlm ekmek
sögüş salata
1 bardak ayran

ara(14:30)
1 kupa sütlü türk kahvesi
5 badem
2 kuru erik biraz yabanmersini

akşam(17:30)
3yk kabak
3 yk kurufasulye
1 kase yogurt

ara(19:00)
1 parmak sütle granul kahve

su:3 lt
spor: 45dk plates+ödevler

hay maşallah sana ama bak arama bu günleri. Kv yaninda onlar bilir,nazardan kork. @Erigim çok üzüldüm ,iste insan bi maşallah der me bileyim bi okur.anlamıyorum bu insanları,nazari değen kendini bilir,bi okusa:-(

Bugünkü ilk menümü yazıyorum

Sabah 10:30da
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 adet zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
3 bardak çay çok az şekerli

Öğleden sonra 2 buçuk gibi
1 fincan az şekerli türk kahvesi
1 küçük çikolata

Akşam
Henüz bişey yiyemedim

Şekerleri yazarken korkmadin mi Bacım.. o şekerler olmasa daha iyi olacak azı çoğu yok.. ne demiş üstad Karatay : şeker zehirdir!!! :) :) :) :) :)

Canim Esimev islerinde destek oluyor hakkini yiyemem. Ben camasir asarsam o topluyor. Ben ggündüz süpürge acamadiysam aksam o acar. Utuler zaten ona ait. Sadece mutfakta çokbeceriksizdir hic girmez. h.sonunda evde temizlikle geçirmek istemiyorum. Esimle birlikte vakit ggeçirmek istiyorum. Eee temizlik olmayincada olmuyor gelen giden oluyor içim rahat etmiyor. Bi hisimla kalkistim ttemizliğe. Ama gorsen bi cabuk cabuk yapiyorum ki Duru uyanana kadar ne yapsam kardir diye ayy motor takmislardi sanki çok komiktim :))

Bende menumu yazayim.

Kahvalti, 1 koz biber, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek

Ara, 5 hurma , 1 bardak sütle nescafe

OÖğlen, 1 koz biber, 1/2 kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak meyve suyu

Aksam, 3 firin köfte , 1/2 firin patates, 2 kasik manti

Su; 2 lt ama 2.5 lt olur

Spor; 30 dk yürüyüş ( ptt'ye gidip gelirken yolu uzattim) odevleride yapicam yatmadan. Yapinca yazarim

Canim kahvati hariç bisey yememissin kiii olmaz boyle ikizlere bakmaktan yorgun dusersin. Hasta olursun allah korusun. Peki ikizlere tek mi bakiyorsun yardimci olan var mi yaninda

Canim kahvati hariç bisey yememissin kiii olmaz boyle ikizlere bakmaktan yorgun dusersin. Hasta olursun allah korusun. Peki ikizlere tek mi bakiyorsun yardimci olan var mi yaninda
Genellikle tek bakıyorum maalesef saat 11 gibi ablam geliyor 6 gibi gidiyor eşim geliyor ama bazen geç gelebiliyor mesela bugün 8 de geldi 2 saat tek baktım sabahta eşim 8, 9 gibi gidio ablam gelene kadar yine tek bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…