- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Alemsin kaptanvallahi cinayet sebebi kolik bebe birde buyuk bebe önce arkadaşlarını sonra eşini pıçakla kız biz sana bakarız yedigimizi içtigimizi göndeririz
derya bi yavaş gel canım ya
hiç canınızın kıyemtini bilmiyorsunuz ama ögreneceksiniz bende öyleydim yapmasaydın oldu hiçte yapmıom ortak butun işler
hoba killoluyuz diye işe mi girmiycezolmaz canım bizimki yemekten ama birde hastalıktan olanlar var bu ön yargıyı kıralım guvenelim
valla kimisinde öyle göz varki
ilk gbeliğim merdivenkerden iniyorum herşey yolunda
çaycı abla gördü valla ayfer hiç gebe gibi değilsin fıldır fıldırsın kızım az agırdan al naz yap dedi
akşam kanamam oldu 1 hafta içinde düştü
olmaz öyle şey metabolizman uyur uyursa ölür ölürse kilo vereemez aksine canın tatlı abur cubur ister
ee zate silmişsin camları ne camı tekrar
kesinlikle yogur içine chia keten tohumu al kat hem doyurur hemde aç kalmazsın sen ikiz emziriyorsun bide
sevalllllbebegim yagsız sossuz olması sana bi taba yemem hakkı vermıyor en az 8yk bi tabak oda eder 4 dlm ekmek 20dk spor cezası yaz kendine öpüldün canım
hımm akşama bayıldım
canım en olmadı yogurt sutle shake yap onlar uyurken hazırla dolabunda bulunsun acil durumlarda ögün niyetine içersin tarifler var youtubeda
Çok güzel bir menü olmuş, afiyet olsunevet kızlar menum
sabah(9:30)
zencefilli su
1 dlm ekmek
1 yumurta
1 köz biber
1dlm kaşar
1 domates
öğle(12:30)
90gr döner eti
1dlm ekmek
sögüş salata
1 bardak ayran
ara(14:30)
1 kupa sütlü türk kahvesi
5 badem
2 kuru erik biraz yabanmersini
akşam(17:30)
3yk kabak
3 yk kurufasulye
1 kase yogurt
ara(19:00)
1 parmak sütle granul kahve
su:3 lt
spor: 45dk plates+ödevler
Allah yardımcın olsun.Benim de 3.ayında kolik bir kızım var.Biri de 5.5 yaşında şükürBugünkü ilk menümü yazıyorum
Sabah 10:30da
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 adet zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
3 bardak çay çok az şekerli
Öğleden sonra 2 buçuk gibi
1 fincan az şekerli türk kahvesi
1 küçük çikolata
Akşam
Henüz bişey yiyemedim
Fırında olan şeye, iki kaşık mantıya neden kafa sallıyon cnm.emziriyorsun sonucdaBende menumu yazayim.
Kahvalti, 1 koz biber, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek
Ara, 5 hurma , 1 bardak sütle nescafe
OÖğlen, 1 koz biber, 1/2 kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak meyve suyu
Aksam, 3 firin köfte , 1/2 firin patates, 2 kasik manti
Su; 2 lt ama 2.5 lt olur
Spor; 30 dk yürüyüş ( ptt'ye gidip gelirken yolu uzattim) odevleride yapicam yatmadan. Yapinca yazarim
Valla ben ben hiç kullanmıyorum şeker 12 yıldır. Kullanan var mı bizim kızlardan bilmiyorum amaŞeker tamamen yasak mı yoksaa
Ben de çayda ve kahvede kullanmıyorumValla ben ben hiç kullanmıyorum şeker 12 yıldır. Kullanan var mı bizim kızlardan bilmiyorum ama
Bu yorgunlukla nası spor yapcam diyodum Teşekkürler kaptancımvallahi cinayet sebebi kolik bebe birde buyuk bebe önce arkadaşlarını sonra eşini pıçakla kız biz sana bakarız yedigimizi içtigimizi göndeririz
derya bi yavaş gel canım ya
hiç canınızın kıyemtini bilmiyorsunuz ama ögreneceksiniz bende öyleydim yapmasaydın oldu hiçte yapmıom ortak butun işler
hoba killoluyuz diye işe mi girmiycezolmaz canım bizimki yemekten ama birde hastalıktan olanlar var bu ön yargıyı kıralım guvenelim
valla kimisinde öyle göz varki
ilk gbeliğim merdivenkerden iniyorum herşey yolunda
çaycı abla gördü valla ayfer hiç gebe gibi değilsin fıldır fıldırsın kızım az agırdan al naz yap dedi
akşam kanamam oldu 1 hafta içinde düştü
olmaz öyle şey metabolizman uyur uyursa ölür ölürse kilo vereemez aksine canın tatlı abur cubur ister
ee zate silmişsin camları ne camı tekrar
kesinlikle yogur içine chia keten tohumu al kat hem doyurur hemde aç kalmazsın sen ikiz emziriyorsun bide
sevalllllbebegim yagsız sossuz olması sana bi taba yemem hakkı vermıyor en az 8yk bi tabak oda eder 4 dlm ekmek 20dk spor cezası yaz kendine öpüldün canım
hımm akşama bayıldım
canım en olmadı yogurt sutle shake yap onlar uyurken hazırla dolabunda bulunsun acil durumlarda ögün niyetine içersin tarifler var youtubeda
Ay çok fena bilmem mi akşam 8- 11 canıma okurduÇok fena koliklerdi 3 ayımızı yeni doldurduk şükür bi kaç gündür biri düzeldi ama birinde haala devam ediyor maalesef
Sen bugün simit diyeti yapmışsın canım kh ağırlıklı olmuş ödevleri yap en azından:)Kızlar ben bugun ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum
Sabah domates salatalık koz biber peynir 4 zeytin yumurta 1 kayısı yarım simit ve çay
Ara 1 incir
Öğlen yarım simit 1 erik 10 üzüm
Ara kefir ve incir
Aksam marul salatası içine islattigim 2 kaşık ince bulguru karıştırıp yedim
2 lt su
Spor yok ev işleri beni bitirdi bugün Antalya'nın sıcağı bi taraftan terden sırılsıklam oldum zaten is yaparken
Diyette şeker tabi yasak ama sağlık için iyi değil zaten ben çay kahvede yıllardır kullanmıyorum ama ne yalan söyleyim tatlıyı çok seviyorum arada süt tatlısı dondurmayla şeker alıyorum ama içeceklerimë koymuyorumŞeker tamamen yasak mı yoksaa
Tatlım tarçınlı sut iç akşamları dayanamadığında,erik de olsa yeme,kilo aldı az ama daha uzun zaman alır vermen3 ana ögünden önce 1/2 çb evde yapılmış elma sirkesi
09:30 2d ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Nane çayı
3 yağlı siyah zeytin
Domates, salatalık, mayd
Haşlanmış yumurta
11:30 sade türk kahvesi
12:10 5 fındık
5 badem
1 çb light süt
14:10 salata
Biraz yufka
3k yoğurt
1 orta boy patlıcan karnıyarık
16:10 humana
17:10 3 tane hurma
1çb light süt
19:00 1 kase taze fasulye
3k yoğurt
Biraz yufka
21:40 1/2 elma
22:45 2 mürdüm eriği (elim ayağım titremeye başlamıştı)
3lt su
Hic mi canın istemiyo,tadına bakmıyor musun hic??Canim haftasonu esime carsambaya kadar yemek yapiyorum
Bugun yaprak sarmasi Cacik ve mantarli et sote yedi
Kendim yemiyorum ama ona yapiyorum :)
Motor hali iyi bilirim canım,benim ki iki yaşında hala aynıyım,is yaptırmıyor bana,kendisi yapmak istiyor sürekliCanim Esimev islerinde destek oluyor hakkini yiyemem. Ben camasir asarsam o topluyor. Ben ggündüz süpürge acamadiysam aksam o acar. Utuler zaten ona ait. Sadece mutfakta çokbeceriksizdir hic girmez. h.sonunda evde temizlikle geçirmek istemiyorum. Esimle birlikte vakit ggeçirmek istiyorum. Eee temizlik olmayincada olmuyor gelen giden oluyor içim rahat etmiyor. Bi hisimla kalkistim ttemizliğe. Ama gorsen bi cabuk cabuk yapiyorum ki Duru uyanana kadar ne yapsam kardir diye ayy motor takmislardi sanki çok komiktim :))
Kaçamak yapma ama yapacaksan 4ten sonra hic yapma canım, koy dolaba yarin kahvaltıda ya da sonrasında yiyeceğim de.hem isteğini bastırırsın hem de iradeni kuvvetlendirirsinKahvaltı
1 yumurta peynir salatalık 2 zeytin
Ara şeftali süt
Aksam 1 kepce domates çorbası çok az tadımlık poğaça yoğurt 4 sarma
Pasta yaparken dayanamadım çeyrek muz birazcıkta damla çikolata
Şimdi de dışarı çıktık bakalım dondurma yemiycem dersem ayıp olur mu eşime..
kesinlikle,alkislarsanaDondurma yemedim su ictim Aferin bana dimi...
Tsk ederim, sanırım emzirdigim için yedimTatlım tarçınlı sut iç akşamları dayanamadığında,erik de olsa yeme,kilo aldı az ama daha uzun zaman alır vermen
AferiiiinDondurma yemedim su ictim Aferin bana dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?