canım sonuçta faydalı bişey yemişsin yolcukardelen haklı ama bence bu emziren ler için geçerli değil ben emzirirken sert diyetler yapılmasına karşıyım aslında heleki doğumun ilk ayından kızlar çoğunuz emziklisiniz kızmayın bana lütfenTsk ederim, sanırım emzirdigim için yedim
Bravo kankito1AgustOS PAZARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
@cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
@kimyager1508 :30 dk yürüyüş+ödevler
@makbulecelik34 :ödevler yapıldı
@Ses35 :20 dk ceza yürüyüş+ödevler
@yolcukardelen :ödevler yapıldı+ 45 dk tempolu yürüyüş
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :
@Erigim :45dk plates+odevler
@RoseAnge :28 dk jillian
@baldamlasxixmelis :30 dk yürüyüş+ödevler
Ödevler:25×2 yatar durumda tek tek bacakları karna çekme+25×2 mekik+50×2 ayakta belden sağ sol yana eğilme
Yarın sporun acısını ciksrirsin bugun off olur günde atıştırma tarzında olmusKızlar ben bugun ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum
Sabah domates salatalık koz biber peynir 4 zeytin yumurta 1 kayısı yarım simit ve çay
Ara 1 incir
Öğlen yarım simit 1 erik 10 üzüm
Ara kefir ve incir
Aksam marul salatası içine islattigim 2 kaşık ince bulguru karıştırıp yedim
2 lt su
Spor yok ev işleri beni bitirdi bugün Antalya'nın sıcağı bi taraftan terden sırılsıklam oldum zaten is yaparken
Bu yorgunlukla nası spor yapcam diyodum Teşekkürler kaptancım
Supersin camim yildonumuzun kutlu olsun bu aradaDondurma yemedim su ictim Aferin bana dimi...
hahaa,Offf kızlar çok sıkıldım herkes uyudu mu bende yatırmama rağmen 2 saattir uyumayan oğlumla uğraşıyorum gece ve uyumak günün en kötü kısmıymış neden uyuyomuşuz falan filan ay bunaldım
Ya bizde aynen öyle diyoruz daha neler görcen Ayfer bi bilsen triplerden trip beğen kapı çarpmalar yalnız kalmak istiyorum demeler iştahım kapandı demeler ay neler neler çok tatlı kııız sevcem ama bunları yaparken yüz bulmasını diye ciddi takılıyomYarın sporun acısını ciksrirsin bugun off olur günde atıştırma tarzında olmus
Supersin camim yildonumuzun kutlu olsun bu arada
hahaa,minik ergen
yani yoksa adam 40kg kalmistiCanim haftasonu esime carsambaya kadar yemek yapiyorum
Bugun yaprak sarmasi Cacik ve mantarli et sote yedi
Kendim yemiyorum ama ona yapiyorum :)
Buradaki az şekerli derken şair ne demek istemişBugünkü ilk menümü yazıyorum
Sabah 10:30da
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 adet zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
3 bardak çay çok az şekerli
Öğleden sonra 2 buçuk gibi
1 fincan az şekerli türk kahvesi
1 küçük çikolata
Akşam
Henüz bişey yiyemedim
Güzel menuBende menumu yazayim.
Kahvalti, 1 koz biber, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek
Ara, 5 hurma , 1 bardak sütle nescafe
OÖğlen, 1 koz biber, 1/2 kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak meyve suyu
Aksam, 3 firin köfte , 1/2 firin patates, 2 kasik manti
Su; 2 lt ama 2.5 lt olur
Spor; 30 dk yürüyüş ( ptt'ye gidip gelirken yolu uzattim) odevleride yapicam yatmadan. Yapinca yazarim
Üstelik iki tane kolik bebek düşünsene neler çektim hangisini avutacağını bilemiyosun.perişan bir haldeydimyeni yeni düzeliyorum
Allah kolaylık versin canım en azindsn ablsn geliyormuşŞeker tamamen yasak mı yoksaa
Aboo erken başlıyor yeni nesil bide bunun 14-18yas arasını Dusununce tirstimYa bizde aynen öyle diyoruz daha neler görcen Ayfer bi bilsen triplerden trip beğen kapı çarpmalar yalnız kalmak istiyorum demeler iştahım kapandı demeler ay neler neler çok tatlı kııız sevcem ama bunları yaparken yüz bulmasını diye ciddi takılıyom
Biden yüklendinse ondan olmuşturKızlar akşamda dışarı çıktık yuruduk ama sayılmaz öyle ağır bir tempo değildi o değilde bu kadar leslie koşu bandı bi plates yetmezmiş yaww merdivenleri inemedim daysk yemis gibi bacaklar karın
Aslında 3k değildi normal programıydı ama bolgesel olduğu için etkili oluyor bundan sonra haftada uç gün plates diğer günler yuruyusBiden yüklendinse ondan olmuştur
Bu dönemi nasıl atlatırsın ergenlikTe öyle geçiyomuş inatlaşmaya girmeden hallediyoruz bakalım 14 de bizi ne bekliyorAboo erken başlıyor yeni nesil bide bunun 14-18yas arasını Dusununce tirstim
3k ne bilmiyorumAslında 3k değildi normal programıydı ama bolgesel olduğu için etkili oluyor bundan sonra haftada uç gün plates diğer günler yuruyus
Yarın salı çarşamba sabahı tartılıp gidiyom ama seni mi kırcam sabahta tartılırım:)@Ses35 canım sen yarın tartılmayı unutma canım
Canim benim tabi ki ben sadece seçenek sundum,canın çektiyse ye elbette zaten iki tane ama açlık bastırmak için sut daha etkili hele ki tarçınla oluncaTsk ederim, sanırım emzirdigim için yedim
sen önden öğren biz arkadan uygulayalım artik canımBu dönemi nasıl atlatırsın ergenlikTe öyle geçiyomuş inatlaşmaya girmeden hallediyoruz bakalım 14 de bizi ne bekliyor
kötü değil dimi kaptanim. Spor yapamadım diye yemek bile yemedim korkudan:))Yarın sporun acısını ciksrirsin bugun off olur günde atıştırma tarzında olmus.
Kötü değil dimi kaptanim pek kalorisi yok. Spor yapamadım diye yemek bile yemedim :)))
Her çocuk kendine özel yaşadıkça öğreniliyo veletler zor kız şimdiki halini arıyorsun günler geçtikçe :))Canim benim tabi ki ben sadece seçenek sundum,canın çektiyse ye elbette zaten iki tane ama açlık bastırmak için sut daha etkili hele ki tarçınla olunca
sen önden öğren biz arkadan uygulayalım artik canım
Dur senden ders slalim simdiden başlıyorlar malum bizimkide iki yas ergenliginin girisindeBu dönemi nasıl atlatırsın ergenlikTe öyle geçiyomuş inatlaşmaya girmeden hallediyoruz bakalım 14 de bizi ne bekliyor
Ebru şallı karin kalça kol plates3k ne bilmiyorum
yarin salı mi brbim kafa gittiYarın salı çarşamba sabahı tartılıp gidiyom ama seni mi kırcam sabahta tartılırım:)
Faydalanın benden 2 yaş herşeye ben ben deyipte bizi çıldırttıkları dönem ağlama nöbetleri vs ağladı diye asla istediğini yapmayın bunu kullanma yaşındalar markette bişey istediğinde bir tane bişey alma hakları olduğunu söyleyin 2. Yi istediğinde seçim yapmasını isteyin çok işe yarıyor ona özel yemek pişirmeyin zira 4 veya 5. De yemeyi yiyorlar vede tadına bakma kuralı koyabilirsiniz şimdilik aklıma gelenlerDur senden ders slalim simdiden başlıyorlar malum bizimkide iki yas ergenliginin girisinde
Ebru şallı karin kalça kol plates
yarin salı mi brbim kafa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?