Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tsk ederim, sanırım emzirdigim için yedim
canım sonuçta faydalı bişey yemişsin yolcukardelen haklı ama bence bu emziren ler için geçerli değil ben emzirirken sert diyetler yapılmasına karşıyım aslında heleki doğumun ilk ayından kızlar çoğunuz emziklisiniz kızmayın bana lütfen

Bravo kankito

Offf kızlar çok sıkıldım herkes uyudu mu bende yatırmama rağmen 2 saattir uyumayan oğlumla uğraşıyorum gece ve uyumak günün en kötü kısmıymış neden uyuyomuşuz falan filan ay bunaldım

Yarın sporun acısını ciksrirsin bugun off olur günde atıştırma tarzında olmus
Bu yorgunlukla nası spor yapcam diyodum Teşekkürler kaptancım

Dondurma yemedim su ictim Aferin bana dimi...
Supersin camim yildonumuzun kutlu olsun bu arada
Offf kızlar çok sıkıldım herkes uyudu mu bende yatırmama rağmen 2 saattir uyumayan oğlumla uğraşıyorum gece ve uyumak günün en kötü kısmıymış neden uyuyomuşuz falan filan ay bunaldım
hahaa, minik ergen

Yarın sporun acısını ciksrirsin bugun off olur günde atıştırma tarzında olmus

Supersin camim yildonumuzun kutlu olsun bu arada
hahaa, minik ergen
Ya bizde aynen öyle diyoruz daha neler görcen Ayfer bi bilsen triplerden trip beğen kapı çarpmalar yalnız kalmak istiyorum demeler iştahım kapandı demeler ay neler neler çok tatlı kııız sevcem ama bunları yaparken yüz bulmasını diye ciddi takılıyom

Canim haftasonu esime carsambaya kadar yemek yapiyorum
Bugun yaprak sarmasi Cacik ve mantarli et sote yedi
Kendim yemiyorum ama ona yapiyorum :)
yani yoksa adam 40kg kalmisti

Buradaki az şekerli derken şair ne demek istemiş
Canım bir küp şeker 20cal 3bardak çay bi kup şekerden olsa 60cal bir elmada 60 cal sradsda kahve var şekeri ilk başta birakamazsin en azından sabah bi bardak cayda kal ve aralarda kahve çay yerine ayran dene grupta şeker kullanan yok canim bildiğim kadarıyla yani çay ve kahvede
Güzel menu
Üstelik iki tane kolik bebek düşünsene neler çektim hangisini avutacağını bilemiyosun.perişan bir haldeydim yeni yeni düzeliyorum

Şeker tamamen yasak mı yoksaa
Allah kolaylık versin canım en azindsn ablsn geliyormuş

Aboo erken başlıyor yeni nesil bide bunun 14-18yas arasını Dusununce tirstim

Tsk ederim, sanırım emzirdigim için yedim
Canim benim tabi ki ben sadece seçenek sundum,canın çektiyse ye elbette zaten iki tane ama açlık bastırmak için sut daha etkili hele ki tarçınla olunca
Bu dönemi nasıl atlatırsın ergenlikTe öyle geçiyomuş inatlaşmaya girmeden hallediyoruz bakalım 14 de bizi ne bekliyor
sen önden öğren biz arkadan uygulayalım artik canım

Yarın sporun acısını ciksrirsin bugun off olur günde atıştırma tarzında olmus.
Kötü değil dimi kaptanim pek kalorisi yok. Spor yapamadım diye yemek bile yemedim :)))
kötü değil dimi kaptanim. Spor yapamadım diye yemek bile yemedim korkudan:))

Canim benim tabi ki ben sadece seçenek sundum,canın çektiyse ye elbette zaten iki tane ama açlık bastırmak için sut daha etkili hele ki tarçınla olunca
sen önden öğren biz arkadan uygulayalım artik canım
Her çocuk kendine özel yaşadıkça öğreniliyo veletler zor kız şimdiki halini arıyorsun günler geçtikçe :))

Bu dönemi nasıl atlatırsın ergenlikTe öyle geçiyomuş inatlaşmaya girmeden hallediyoruz bakalım 14 de bizi ne bekliyor
Dur senden ders slalim simdiden başlıyorlar malum bizimkide iki yas ergenliginin girisinde
3k ne bilmiyorum
Ebru şallı karin kalça kol plates
Yarın salı çarşamba sabahı tartılıp gidiyom ama seni mi kırcam sabahta tartılırım:)
yarin salı mi brbim kafa gitti

Dur senden ders slalim simdiden başlıyorlar malum bizimkide iki yas ergenliginin girisinde

Ebru şallı karin kalça kol plates
yarin salı mi brbim kafa gitti
Faydalanın benden 2 yaş herşeye ben ben deyipte bizi çıldırttıkları dönem ağlama nöbetleri vs ağladı diye asla istediğini yapmayın bunu kullanma yaşındalar markette bişey istediğinde bir tane bişey alma hakları olduğunu söyleyin 2. Yi istediğinde seçim yapmasını isteyin çok işe yarıyor ona özel yemek pişirmeyin zira 4 veya 5. De yemeyi yiyorlar vede tadına bakma kuralı koyabilirsiniz şimdilik aklıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…