Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlar
Bakıyorum sırayla bizim gruptasiniz çok meraklı gördüm sizi
Menulerde neler vardı. Yormayın sakın tatlım kendinizi evde çocuk filan vardır diyetle filan kim uğraşacak şimdi
Çocukta bakarız diyette yaparız hatta spor bile yaparız hatta ve hatta sizi de yeneriz canım siz hiç bizim için dertlenmeyin :)

Ben de emzirdigim için çok katı yapmıyorum zaten cnm.Eşim de kızıyor hatta derdin ne yeni doğum yaptın sayılır diyor

Canim benim tabi ki ben sadece seçenek sundum,canın çektiyse ye elbette zaten iki tane ama açlık bastırmak için sut daha etkili hele ki tarçınla olunca
sen önden öğren biz arkadan uygulayalım artik canım
Tabi ki seçenek sunacaksınız cnm.Benim kız kolik olduğu için süt içmiyordum, bugün içtim ve garibim doğru düzgün uyumadı.bundan olabilir
Kalsiyumu süt ve yoğurt yerine neyden alabilirim

Selam kizlar
Bakıyorum sırayla bizim gruptasiniz çok meraklı gördüm sizi
Menulerde neler vardı. Yormayın sakın tatlım kendinizi evde çocuk filan vardır diyetle filan kim uğraşacak şimdi
İste biz çocuklarla uğraşırken bi bakıyoruz aksam olmuş,amaaan kim yiyecek bu saatte diyoruz ama bakıyorum da siz bizi geçmek için baya uğraşıyorsunuz
kaç aylıktı canım seninki?okumuştum ama hatırlayamadım.eğer küçükse sut içme gaz yapar kesinlikle.kalsiyum için de aklıma başka bi şey gelmiyor ama denemediysen bi de ayran dene

3.aydayız cnm
Üstelik kolik bir bebek.saati gelince yandım, salla dur.2 saat oldu uyanalı ve sallıyorum ayakta.az önce yatırdım, kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdim hemen ağladı.Bir de ağlarken "anneee" demez mi.gel de kahvaltı düşün

kötü değil dimi kaptanim. Spor yapamadım diye yemek bile yemedim korkudan:))
SAGLİKLİ YE birşey olmaz canim bir gün mola olur
kendini yere atmalar yalandan bağlamalar bi ars kafayı bilerek yere duvara vuruyordu o bitti sukur

@Erigim 3 k ya baktım o aletlerin hepsi var mı sende
Yok canim büyük top küçük top dumple lastik çember ip minder var bende
Peynir ye bi dilim ara öğünde peynir vermişti diyetisyen mesela yada laktozsuz süt dene belki o etkilemez
Günaydın kizlarr , güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı gün olsun inşallah ....
Günaydın canım
Günaydın inşalllah canm
günaydın canım

Denerim kaptan

Kızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı ))
Benim açımdan olmaz cnm.32 yaşında 2prenses annesiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…