Çocukta bakarız diyette yaparız hatta spor bile yaparız hatta ve hatta sizi de yeneriz canım siz hiç bizim için dertlenmeyin :)Selam kizlar
Bakıyorum sırayla bizim gruptasiniz çok meraklı gördüm sizi
Menulerde neler vardı. Yormayın sakın tatlım kendinizi evde çocuk filan vardır diyetle filan kim uğraşacak şimdi
Ooo tatlım hadi bakalım bi cuma gelsin deÇocukta bakarız diyette yaparız hatta spor bile yaparız hatta ve hatta sizi de yeneriz canım siz hiç bizim için dertlenmeyin :)
Gelsin de öyle konuşayım diyosun temkinlisin sevdim bu tavrı ne olur nolmaz dimi ama :)Ooo tatlım hadi bakalım bi cuma gelsin de
Tabikide hayır canım biz kendimizden eminiz size de cevabi sonuç gösterir nasıl olsaGelsin de öyle konuşayım diyosun temkinlisin sevdim bu tavrı ne olur nolmaz dimi ama :)
Bana pek öyle gelmedi ama neyse ben bu gecelik inanmış gibi yapayım :)Tabikide hayır canım biz kendimizden eminiz size de cevabi sonuç gösterir nasıl olsa
Ben de emzirdigim için çok katı yapmıyorum zaten cnm.Eşim de kızıyor hatta derdin ne yeni doğum yaptın sayılır diyorcanım sonuçta faydalı bişey yemişsin yolcukardelen haklı ama bence bu emziren ler için geçerli değil ben emzirirken sert diyetler yapılmasına karşıyım aslında heleki doğumun ilk ayından kızlar çoğunuz emziklisiniz kızmayın bana lütfen
Tabi ki seçenek sunacaksınız cnm.Benim kız kolik olduğu için süt içmiyordum, bugün içtim ve garibim doğru düzgün uyumadı.bundan olabilirCanim benim tabi ki ben sadece seçenek sundum,canın çektiyse ye elbette zaten iki tane ama açlık bastırmak için sut daha etkili hele ki tarçınla olunca
sen önden öğren biz arkadan uygulayalım artik canım
İste biz çocuklarla uğraşırken bi bakıyoruz aksam olmuş,amaaan kim yiyecek bu saatte diyoruzSelam kizlar
Bakıyorum sırayla bizim gruptasiniz çok meraklı gördüm sizi
Menulerde neler vardı. Yormayın sakın tatlım kendinizi evde çocuk filan vardır diyetle filan kim uğraşacak şimdi
kaç aylıktı canım seninki?okumuştum ama hatırlayamadım.eğer küçükse sut içme gaz yapar kesinlikle.kalsiyum için de aklıma başka bi şey gelmiyor ama denemediysen bi de ayran deneBen de emzirdigim için çok katı yapmıyorum zaten cnm.Eşim de kızıyor hatta derdin ne yeni doğum yaptın sayılır diyor
Tabi ki seçenek sunacaksınız cnm.Benim kız kolik olduğu için süt içmiyordum, bugün içtim ve garibim doğru düzgün uyumadı.bundan olabilir
Kalsiyumu süt ve yoğurt yerine neyden alabilirim
3.aydayız cnmİste biz çocuklarla uğraşırken bi bakıyoruz aksam olmuş,amaaan kim yiyecek bu saatte diyoruzama bakıyorum da siz bizi geçmek için baya uğraşıyorsunuz
kaç aylıktı canım seninki?okumuştum ama hatırlayamadım.eğer küçükse sut içme gaz yapar kesinlikle.kalsiyum için de aklıma başka bi şey gelmiyor ama denemediysen bi de ayran dene
Yarın sporun acısını ciksrirsin bugun off olur günde atıştırma tarzında olmus
Supersin camim yildonumuzun kutlu olsun bu arada
hahaa,minik ergen
Günaydın inşalllah canmGünaydın kizlarr , güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı gün olsun inşallah ....
kötü değil dimi kaptanim. Spor yapamadım diye yemek bile yemedim korkudan:))
kendini yere atmalar yalandan bağlamalar bi ars kafayı bilerek yere duvara vuruyordu o bitti sukurFaydalanın benden 2 yaş herşeye ben ben deyipte bizi çıldırttıkları dönem ağlama nöbetleri vs ağladı diye asla istediğini yapmayın bunu kullanma yaşındalar markette bişey istediğinde bir tane bişey alma hakları olduğunu söyleyin 2. Yi istediğinde seçim yapmasını isteyin çok işe yarıyor ona özel yemek pişirmeyin zira 4 veya 5. De yemeyi yiyorlar vede tadına bakma kuralı koyabilirsiniz şimdilik aklıma gelenler
Yok canim büyük top küçük top dumple lastik çember ip minder var bende@Erigim 3 k ya baktım o aletlerin hepsi var mı sende
Peynir ye bi dilim ara öğünde peynir vermişti diyetisyen mesela yada laktozsuz süt dene belki o etkilemezBen de emzirdigim için çok katı yapmıyorum zaten cnm.Eşim de kızıyor hatta derdin ne yeni doğum yaptın sayılır diyor
Tabi ki seçenek sunacaksınız cnm.Benim kız kolik olduğu için süt içmiyordum, bugün içtim ve garibim doğru düzgün uyumadı.bundan olabilir
Kalsiyumu süt ve yoğurt yerine neyden alabilirim
Günaydın canımGünaydın kizlarr , güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı gün olsun inşallah ....
günaydın canımGünaydın inşalllah canm
Günaydın cnmGünaydın kızlar bugün kadın doğum kontrolü var bitjnce gelcem
Denerim kaptanSAGLİKLİ YE birşey olmaz canim bir gün mola olur
kendini yere atmalar yalandan bağlamalar bi ars kafayı bilerek yere duvara vuruyordu o bitti sukur
Yok canim büyük top küçük top dumple lastik çember ip minder var bende
Peynir ye bi dilim ara öğünde peynir vermişti diyetisyen mesela yada laktozsuz süt dene belki o etkilemez
Günaydın canım
günaydın canım
Benim açımdan olmaz cnm.32 yaşında 2prenses annesiyim şükürKızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı))
Allah(cc) yardımcın olsun inş.ben de şimdi uyuttum şükür, buraya bakıp yatmayı düşünüyorum.büyük kızım ikide bi dürtmezse tabiBen hâlâ kahvaltı yapamadım kızlar ağlayıp duruyor sallayorum şu an ablam da gelmedi yoldaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?