Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çocukta bakarız diyette yaparız hatta spor bile yaparız hatta ve hatta sizi de yeneriz canım siz hiç bizim için dertlenmeyin :)

Gelsin de öyle konuşayım diyosun temkinlisin sevdim bu tavrı ne olur nolmaz dimi ama :)

Bana pek öyle gelmedi ama neyse ben bu gecelik inanmış gibi yapayım :)

merhaba tatlım çok eminsin kendinden cuma günü görüşelim bakalım
kim kimi yiyecek cuma ya görürüz dertlenmeyin sizdeeeeee demi kız @erdemhilal ooohh

Canim isterse yiyorum tabi kuzum ,
Yaprak sarmasi yedim mesela yaptigimiz gun
Bením canim pek yemek istemiyor zaten
Pasta dondurma istiyor :)

Kizlar Ben bu hafta gene az yiyorum
Sporda yapiyorum @Ses35 canim odevleri yaptim
Dun de bugunde
Ama bu hafta tartida durum un pek parlak degil
Cuma ya ora la +500 cikiyorum su an

Dun de bugunde

canım şuan da bir rakip olarak değil insani olarak bir uyarı da bulunmak isterim yarış her şey değil.
eğer az yeyip spor yaparsan malesef kaslarını eritirsin canım. az yediğin için vücut yağları yakmaz kendini korumaya alır. dengelemeye çalış lütfen. geçen hafta da hastaymışsın yazık sağlığına zeval gelsin istemem

Kızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı ))
Bende 29 yaşındayım cnm

Ben hâlâ kahvaltı yapamadım kızlar ağlayıp duruyor sallayorum şu an ablam da gelmedi yoldaymış
Bende 12 yaptım cnm benim ufaklikta surekli mizmizlaniyo...

Ben çok az şeker kullanıyorum çay kahvede yarım küp şeker atıyorum çay zaten çok fazla içmiyorum kahvede günde bir fincan ama tabi tamamen bırakacam inşallah

Kızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı ))
30 yaşındayım canım bi oglumm var 18 aylık
Ben hâlâ kahvaltı yapamadım kızlar ağlayıp duruyor sallayorum şu an ablam da gelmedi yoldaymış
oy canım bide tek yumurtamı onların ikisi birden aglar susar arkadalımın çift tam tersi biri aglarken öbürü sakın
Denerim kaptan

Benim açımdan olmaz cnm.32 yaşında 2prenses annesiyim şükür
Bende 33 yaşında iki prenses annesiyim :)
ohh ohh takımda erkek bebek boldu bu sene kız senesi maşallah

merhaba tatlım çok eminsin kendinden cuma günü görüşelim bakalım
kim kimi yiyecek cuma ya görürüz dertlenmeyin sizdeeeeee demi kız @erdemhilal ooohh
ay biz o kadar çıtır değiliz çıtır olmak için ugraşıyoruz yiyemezsiniz bogazınızdan geçemeyiz midenizde erimeyiz hele ben kocam seni yesem midemdede konuşursun diyor düşün nasıl başetcen yersen
Canim isterse yiyorum tabi kuzum ,
Yaprak sarmasi yedim mesela yaptigimiz gun
Bením canim pek yemek istemiyor zaten
Pasta dondurma istiyor :)
waowww o canına benden slm söyle
Dun de bugunde
canım hastaydın kilo kaybın hızlıydı ve buseb nin dediği gibi sporda yapıyorsun vucut koruyor bence menulerini artır ve spordan önce mutlaka 1 çay bardagı sut 4 badem ve sonrasındada aynısını tüket kaslarımız değil yaglarımız erisin sen cumaya kadar toparlarsın skıntı degil canım
Bende 29 yaşındayım cnm

Bende 12 yaptım cnm benim ufaklikta surekli mizmizlaniyo...

Selam Kizlar Ben ancak gelebildim :)) bugun uyumusum. Kalkinca kiximi yika uyut kqhvalti falan derken bu saat oldu.

yaş ortalamaları aynı ve grup kreş gibi

kızlar riadan kurtuldum ne biçim bir vucudum var çok dagal canım yabancı hiçbirşeyi kabul etmiyor tahmin ettigim gibi aşagı dogru kaymış o yuzden bacagımı kadlırınca batma yapıyormuş leslie bacımla arama girdi pis ria

ama şimdide hamile kalma korkusu zamanında dua ile ararken simdi kok nankörüz evet
3 aylık iğne sordum bugun gittigim de dahil üç drda önermedi bir iki yıllık menopaza sebep oluyormuş yok yok giremem menepoza oglun 18 aylık yeeterli ek gıdayı alıyordur aylık igne düşün tekrar ria aynı şekilde kayar bazı rahimler istemez dedi
ama aylık iğnede ne olur onu sormayı unuttum
ilk evlendigimizd e3 gun dogum kontrol hapı kullandım üçüncü gün acildeydik bilincimi kaybetmiştim
sanırım ebeem dedem yöntemiyle devam olursa kardeşi olmuş olur ne edeyim canım

biraz önce probisi agzımda yakaladım dur bakıyım nereye gidiyorsun dedim
kızlar ara ögunu atlayınca malum ınusılun de var benim bunye şoka girdi eve geldim kuzeyı uyuttum çay koydum bi baktım masanın üstünde probis nasıl güzel kokuyor onun o muzlu aroması beni benden aldı ohh bi güzel aldım elime ve attım agzıma ama ısırmadım durrr dedim ne yapıyorsun emeklerini boşamı harcıycan kızlara ne dıycen
agzımdan çıkardım ısırmadan çok igrencimkusura bakmayın
neyse yerine 3 dilim muz 7-8 badem 2 kuru erik aldım çayımın yanına tmam belki calori olarak eş değere geldi ama en azından saglıklı şekilde atlattım bu krizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…