- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Bende 33 yaşında iki prenses annesiyim :)Kızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı))
Amin canım inşallahAllah(cc) yardımcın olsun inş.ben de şimdi uyuttum şükür, buraya bakıp yatmayı düşünüyorum.büyük kızım ikide bi dürtmezse tabi
Çocukta bakarız diyette yaparız hatta spor bile yaparız hatta ve hatta sizi de yeneriz canım siz hiç bizim için dertlenmeyin :)
Gelsin de öyle konuşayım diyosun temkinlisin sevdim bu tavrı ne olur nolmaz dimi ama :)
Bana pek öyle gelmedi ama neyse ben bu gecelik inanmış gibi yapayım :)
Hic mi canın istemiyo,tadına bakmıyor musun hic??
Motor hali iyi bilirim canım,benim ki iki yaşında hala aynıyım,is yaptırmıyor bana,kendisi yapmak istiyor sürekli
Kaçamak yapma ama yapacaksan 4ten sonra hic yapma canım, koy dolaba yarin kahvaltıda ya da sonrasında yiyeceğim de.hem isteğini bastırırsın hem de iradeni kuvvetlendirirsin
kesinlikle,alkislarsana
Canim isterse yiyorum tabi kuzum ,
Yaprak sarmasi yedim mesela yaptigimiz gun
Bením canim pek yemek istemiyor zaten
Pasta dondurma istiyor :)
Kizlar Ben bu hafta gene az yiyorum
Sporda yapiyorum @Ses35 canim odevleri yaptim
Dun de bugunde
Ama bu hafta tartida durum un pek parlak degil
Cuma ya ora la +500 cikiyorum su an
Bende 29 yaşındayım cnmKızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı))
Bende 12 yaptım cnm benim ufaklikta surekli mizmizlaniyo...Ben hâlâ kahvaltı yapamadım kızlar ağlayıp duruyor sallayorum şu an ablam da gelmedi yoldaymış
Ben çok az şeker kullanıyorum çay kahvede yarım küp şeker atıyorum çay zaten çok fazla içmiyorum kahvede günde bir fincan ama tabi tamamen bırakacam inşallahDiyette şeker tabi yasak ama sağlık için iyi değil zaten ben çay kahvede yıllardır kullanmıyorum ama ne yalan söyleyim tatlıyı çok seviyorum arada süt tatlısı dondurmayla şeker alıyorum ama içeceklerimë koymuyorum
Ben çok az şeker kullanıyorum çay kahvede yarım küp şeker atıyorum çay zaten çok fazla içmiyorum kahvede günde bir fincan ama tabi tamamen bırakacam inşallah
Hergün akşam 6 dan 9 buçuğa kadar aralıksız ağlarlardı ikisi bir taraftan ne yaparsak yapalım susturamazdık çok şükür atlattık o günleriAy çok fena bilmem mi akşam 8- 11 canıma okurdu
30 yaşındayım canım bi oglumm var 18 aylıkKızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı))
oy canım bide tek yumurtamı onların ikisi birden aglar susar arkadalımın çift tam tersi biri aglarken öbürü sakınBen hâlâ kahvaltı yapamadım kızlar ağlayıp duruyor sallayorum şu an ablam da gelmedi yoldaymış
Denerim kaptan
Benim açımdan olmaz cnm.32 yaşında 2prenses annesiyim şükür
ohh ohh takımda erkek bebek boldu bu sene kız senesi maşallahBende 33 yaşında iki prenses annesiyim :)
ay biz o kadar çıtır değiliz çıtır olmak için ugraşıyoruz yiyemezsiniz bogazınızdan geçemeyiz midenizde erimeyiz hele ben kocam seni yesem midemdede konuşursun diyor düşün nasıl başetcen yersenmerhaba tatlım çok eminsin kendinden cuma günü görüşelim bakalım
kim kimi yiyecek cuma ya görürüz dertlenmeyin sizdeeeeeedemi kız @erdemhilal ooohh
waowww o canına benden slm söyleCanim isterse yiyorum tabi kuzum ,
Yaprak sarmasi yedim mesela yaptigimiz gun
Bením canim pek yemek istemiyor zaten
Pasta dondurma istiyor :)
canım hastaydın kilo kaybın hızlıydı veKizlar Ben bu hafta gene az yiyorum
Sporda yapiyorum @Ses35 canim odevleri yaptim
Dun de bugunde
Ama bu hafta tartida durum un pek parlak degil
Cuma ya ora la +500 cikiyorum su an
Bende 29 yaşındayım cnm
Bende 12 yaptım cnm benim ufaklikta surekli mizmizlaniyo...
Selam Kizlar Ben ancak gelebildim :)) bugun uyumusum. Kalkinca kiximi yika uyut kqhvalti falan derken bu saat oldu.
Aynen aslında daha önce aynen öyle yapıyordum ama hamilelikte kahveyi bırakınca ve şimdi tekrar başlayınca demk biraz alışkanlıkta değişiklik oldu ama yine öyle yapcamBirak birak canim onun yerine 1 kare bitter ye hem daha saglikli
canım kahvenin yanıında gunkurusu yada hurma ye inan istemezsiz şekerAynen aslında daha önce aynen öyle yapıyordum ama hamilelikte kahveyi bırakınca ve şimdi tekrar başlayınca demk biraz alışkanlıkta değişiklik oldu ama yine öyle yapcam
Çift yumurta Allah'tan biri ağlayınca biri dinliyor o susunca diğeri başlıyoroy canım bide tek yumurtamı onların ikisi birden aglar susar arkadalımın çift tam tersi biri aglarken öbürü sakın
Bak bu da iyi fikirmiş aslındacanım kahvenin yanıında gunkurusu yada hurma ye inan istemezsiz şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?