- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tebrik ederim çok iyi yapmışsın en azından ağzına atarakta psikolojikmen yemiş gibi olmuşsundur
biraz önce probisi agzımda yakaladımdur bakıyım nereye gidiyorsun dedim
kızlar ara ögunu atlayınca malum ınusılun de var benim bunye şoka girdi eve geldim kuzeyı uyuttum çay koydum bi baktım masanın üstünde probis nasıl güzel kokuyor onun o muzlu aroması beni benden aldı ohh bi güzel aldım elime ve attım agzıma ama ısırmadım durrr dedim ne yapıyorsunemeklerini boşamı harcıycan kızlara ne dıycen
agzımdan çıkardım ısırmadan çok igrencimkusura bakmayın
neyse yerine 3 dilim muz 7-8 badem 2 kuru erik aldım çayımın yanına tmam belki calori olarak eş değere geldi ama en azından saglıklı şekilde atlattım bu krizi
Himm o açıdan bakmamistim:)Tebrik ederim çok iyi yapmışsın en azından ağzına atarakta psikolojikmen yemiş gibi olmuşsundur
Kolik çok zor canım ya,allah kolaylık versin.süpürge sesi,sac kurutma m. Sesi fayda etmiyor mu hic?3.aydayız cnm
Üstelik kolik bir bebek.saati gelince yandım, salla dur.2 saat oldu uyanalı ve sallıyorum ayakta.az önce yatırdım, kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdim hemen ağladı.Bir de ağlarken "anneee" demez mi.gel de kahvaltı düşün
Pasta yarıyor sana canım ye ye ama arada yeCanim isterse yiyorum tabi kuzum ,
Yaprak sarmasi yedim mesela yaptigimiz gun
Bením canim pek yemek istemiyor zaten
Pasta dondurma istiyor :)
Kesinlikle katiliyorumcanım şuan da bir rakip olarak değil insani olarak bir uyarı da bulunmak isterim yarış her şey değil.
eğer az yeyip spor yaparsan malesef kaslarını eritirsin canım. az yediğin için vücut yağları yakmaz kendini korumaya alır. dengelemeye çalış lütfen. geçen hafta da hastaymışsın yazık sağlığına zeval gelsin istemem
Hoşgeldin canimSelam Kizlar Ben ancak gelebildim :)) bugun uyumusum. Kalkinca kiximi yika uyut kqhvalti falan derken bu saat oldu.
ii şeyy iiikızlar riadan kurtuldum ne biçim bir vucudum var çok dagal canım yabancı hiçbirşeyi kabul etmiyor tahmin ettigim gibi aşagı dogru kaymış o yuzden bacagımı kadlırınca batma yapıyormuş leslie bacımla arama girdi pis ria
ama şimdide hamile kalma korkusu zamanında dua ile ararken simdi kok nankörüz evet
3 aylık iğne sordum bugun gittigim de dahil üç drda önermedi bir iki yıllık menopaza sebep oluyormuş yok yok giremem menepoza oglun 18 aylık yeeterli ek gıdayı alıyordur aylık igne düşün tekrar ria aynı şekilde kayar bazı rahimler istemez dedi
ama aylık iğnede ne olur onu sormayı unuttum
ilk evlendigimizd e3 gun dogum kontrol hapı kullandım üçüncü gün acildeydik bilincimi kaybetmiştim
sanırım ebeem dedem yöntemiyle devam olursa kardeşi olmuş olur ne edeyim canım
Tebrik ederim seni kaptan
kızlar ara ögunu atlayınca malum ınusılun de var benim bunye şoka girdi eve geldim kuzeyı uyuttum çay koydum bi baktım masanın üstünde probis nasıl güzel kokuyor onun o muzlu aroması beni benden aldı ohh bi güzel aldım elime ve attım agzıma ama ısırmadım durrr dedim ne yapıyorsunemeklerini boşamı harcıycan kızlara ne dıycen
neyse yerine 3 dilim muz 7-8 badem 2 kuru erik aldım çayımın yanına tmam belki calori olarak eş değere geldi ama en azından saglıklı şekilde atlattım bu krizi
Ben de görmedimKızlar baktım ama göremedim bugünün listesini ve odevlerini
O zaman yakında geçer inşallah diyeyim kuzum, kolik olmasa bile zor ki kolikle ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorrum@yolcukardelen annee karnındaki sesi dinletiyorum.Biraz sakinliyor.kriz tutunca hic bir şey fayda etmiyor çok az bi süre allahtan
Ben olsam komşumun yaptığından yerdim çok az.Allah kolaylık versinEski komşumuz gelecek çaya dünkü yaptığım pasta poğaça Komşum fırına patates atmış borek sarma aman allahım bunu nasıl atlatacam dün pastayla dondurmayı yemedim ama bu nasıl olacak yardim edin kizlar...
Eski komşumuz gelecek çaya dünkü yaptığım pasta poğaça Komşum fırına patates atmış borek sarma aman allahım bunu nasıl atlatacam dün pastayla dondurmayı yemedim ama bu nasıl olacak yardim edin kizlar...
30 yaşındayım canım bi oglumm var 18 aylık
oy canım bide tek yumurtamı onların ikisi birden aglar susar arkadalımın çift tam tersi biri aglarken öbürü sakın
ohh ohh takımda erkek bebek boldu bu sene kız senesi maşallah
ay biz o kadar çıtır değiliz çıtır olmak için ugraşıyoruz yiyemezsiniz bogazınızdan geçemeyiz midenizde erimeyiz hele ben kocam seni yesem midemdede konuşursun diyor düşün nasıl başetcen yersen
waowww o canına benden slm söyle
canım hastaydın kilo kaybın hızlıydı vebuseb nin dediği gibi sporda yapıyorsun vucut koruyor bence menulerini artır ve spordan önce mutlaka 1 çay bardagı sut 4 badem ve sonrasındada aynısını tüket kaslarımız değil yaglarımız erisin sen cumaya kadar toparlarsın skıntı degil canım
yaş ortalamaları aynı ve grup kreş gibi
kızlar riadan kurtuldum ne biçim bir vucudum var çok dagal canım yabancı hiçbirşeyi kabul etmiyor tahmin ettigim gibi aşagı dogru kaymış o yuzden bacagımı kadlırınca batma yapıyormuş leslie bacımla arama girdi pis ria
ama şimdide hamile kalma korkusu zamanında dua ile ararken simdi kok nankörüz evet
3 aylık iğne sordum bugun gittigim de dahil üç drda önermedi bir iki yıllık menopaza sebep oluyormuş yok yok giremem menepoza oglun 18 aylık yeeterli ek gıdayı alıyordur aylık igne düşün tekrar ria aynı şekilde kayar bazı rahimler istemez dedi
ama aylık iğnede ne olur onu sormayı unuttum
ilk evlendigimizd e3 gun dogum kontrol hapı kullandım üçüncü gün acildeydik bilincimi kaybetmiştim
sanırım ebeem dedem yöntemiyle devam olursa kardeşi olmuş olur ne edeyim canım
cansutr nerelerdesin annenler gitti daha çok girecektin hani pastaya ceza verdik diyemi küstün gel gel küsme
Eski komşumuz gelecek çaya dünkü yaptığım pasta poğaça Komşum fırına patates atmış borek sarma aman allahım bunu nasıl atlatacam dün pastayla dondurmayı yemedim ama bu nasıl olacak yardim edin kizlar...
Birinin tamamen geçti şükür canım diğerininde az kaldıKolik çok zor canım ya,allah kolaylık versin.süpürge sesi,sac kurutma m. Sesi fayda etmiyor mu hic?
HahaahKolik çok zor canım ya,allah kolaylık versin.süpürge sesi,sac kurutma m. Sesi fayda etmiyor mu hic?
Pasta yarıyor sana canım ye ye ama arada ye
Kesinlikle katiliyorum
Hoşgeldin canim
ii şeyy iii
Esin korunsa???
Ses35 valiz hazırlıyordu kesin ben yaparım birazdanKızlar baktım ama göremedim bugünün listesini ve odevlerini
Tebrik ederim seni kaptan
Aboo sen ona ikram et onun getirdiginden birazcık ye abartmaEski komşumuz gelecek çaya dünkü yaptığım pasta poğaça Komşum fırına patates atmış borek sarma aman allahım bunu nasıl atlatacam dün pastayla dondurmayı yemedim ama bu nasıl olacak yardim edin kizlar...
cixs olmaz sen emziriyorsun bunlar geçici diyetlerKızlar 5 günde 5 kilo diyeti diye birşey okudum gayet doyurucu geldi gerçekten insan bu diyetle kilo verebilir mi???
yok canım regl yeni bitti ria spiral alet diye duymussundur belkiay çok tatlışsın canım
senin hamilelik şüphen mi var canım durumun tam nedir? benim de 1 haftaya belli olcak hamile miyim değil miyim. ama ben istiyorum ilk olcak benim :)
bir de ria ne canım?
neden yemedin kız aaa aşk olsun ağzına kadar atmışsın küsmüştür sana probis
cansutr canım bak annenlere gitmişsin umarım bol bol pasta börek yiyorsundur anneni küstürme sonra
ye canım ye can boğazdan gelir hapur hupur götür ohh afiyet olsun
Tebrikler canım476. Etap birincisi R RoseAnge tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Sizin erken bitmiş sendromlar iyi:)SAGLİKLİ YE birşey olmaz canim bir gün mola olur
kendini yere atmalar yalandan bağlamalar bi ars kafayı bilerek yere duvara vuruyordu o bitti sukur
Yok canim büyük top küçük top dumple lastik çember ip minder var bende
Peynir ye bi dilim ara öğünde peynir vermişti diyetisyen mesela yada laktozsuz süt dene belki o etkilemez
Günaydın canım
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?