Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrik ederim çok iyi yapmışsın en azından ağzına atarakta psikolojikmen yemiş gibi olmuşsundur

Kolik çok zor canım ya,allah kolaylık versin.süpürge sesi,sac kurutma m. Sesi fayda etmiyor mu hic?
Canim isterse yiyorum tabi kuzum ,
Yaprak sarmasi yedim mesela yaptigimiz gun
Bením canim pek yemek istemiyor zaten
Pasta dondurma istiyor :)
Pasta yarıyor sana canım ye ye ama arada ye
Kesinlikle katiliyorum
Selam Kizlar Ben ancak gelebildim :)) bugun uyumusum. Kalkinca kiximi yika uyut kqhvalti falan derken bu saat oldu.
Hoşgeldin canim
ii şeyy iii
Esin korunsa???

Kızlar baktım ama göremedim bugünün listesini ve odevlerini

Tebrik ederim seni kaptan

Eski komşumuz gelecek çaya dünkü yaptığım pasta poğaça Komşum fırına patates atmış borek sarma aman allahım bunu nasıl atlatacam dün pastayla dondurmayı yemedim ama bu nasıl olacak yardim edin kizlar...

Kızlar 5 günde 5 kilo diyeti diye birşey okudum gayet doyurucu geldi gerçekten insan bu diyetle kilo verebilir mi???

Ben olsam komşumun yaptığından yerdim çok az.Allah kolaylık versin

Sen önden birşeyler ye canim AC olmaki iradene sahip cikabilesin

cansutr nerelerdesin annenler gitti daha çok girecektin hani pastaya ceza verdik diyemi küstün gel gel küsme

ay çok tatlışsın canım

senin hamilelik şüphen mi var canım durumun tam nedir? benim de 1 haftaya belli olcak hamile miyim değil miyim. ama ben istiyorum ilk olcak benim :)

bir de ria ne canım?

neden yemedin kız aaa aşk olsun ağzına kadar atmışsın küsmüştür sana probis

cansutr canım bak annenlere gitmişsin umarım bol bol pasta börek yiyorsundur anneni küstürme sonra

ye canım ye can boğazdan gelir hapur hupur götür ohh afiyet olsun

selam kızlar R RoseAnge tatlım birinciliğin sırrını buraya yazmıştın ama birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına ptesiye kadar yazmalıydın gerçi etap raporu yeni çıktı ama tatlım takımın uyarı almaması için oraya da yazman gerekiyor

Kolik çok zor canım ya,allah kolaylık versin.süpürge sesi,sac kurutma m. Sesi fayda etmiyor mu hic?

Pasta yarıyor sana canım ye ye ama arada ye

Kesinlikle katiliyorum

Hoşgeldin canim
ii şeyy iii
Esin korunsa???
Hahaah ona güvenmiyorum ilk gebelik o korunurken olmuştu şimdi bide ikinciyide yapalım birlikte büyüler düşüncesi var ama mecbur o koruncak cunku ilac yan etki yaptiysa ignede yaparmis
Kızlar baktım ama göremedim bugünün listesini ve odevlerini
Ses35 valiz hazırlıyordu kesin ben yaparım birazdan
Tebrik ederim seni kaptan

Aboo sen ona ikram et onun getirdiginden birazcık ye abartma
Kızlar 5 günde 5 kilo diyeti diye birşey okudum gayet doyurucu geldi gerçekten insan bu diyetle kilo verebilir mi???
cixs olmaz sen emziriyorsun bunlar geçici diyetler

yok canım regl yeni bitti ria spiral alet diye duymussundur belki
Allah gönlüne göre versin canım benim

Tebrikler canım
Sizin erken bitmiş sendromlar iyi:)
E öteki hareketleri aletsiz mi yapıyorsun yoksa yapmıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…