Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar bugün kadın doğum kontrolü var bitjnce gelcem
Noldu sonuç iyimi benimde gitmem lazım artık dönünce
Kızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı ))
Bende 35 kızlar de gitsin yani kendi adıma nolcak

ilk kez duydum benim eşim korunuyor ben ne hap ne spiral zaten 11 aylık evliyiz. benim kullanmamı istemiyor :)

buseb annemler tr ye gittim Kardesimle tek kaliyoruz evde

ay çok tırstım heeeeeeeeee

tatlışımmm şaka bir yana bol kilo vermeler olsun oohh ohhh bu gazla bol kalori yakıyoruz süper

Sizin işiniz yokmu kuzum bizimle uğraşıyosunuz biz kilo vermekle meşgulüz kusura bakmayın

hayırlı cumalar o zaman bakcez cuma günü işinizeeeeeeeeee

Bizde de o yöntem var iş eşine düşüyor 11 senede 1 düşük 1 çocuk oldu olursa bende senin gibi dicem:)bu arada çok geçmiş olsun

Takımıma ihanet edemem az yedim tabiki

Sabah 1 yumurta peynir salatalık
Öğlen 3 küçük dilim borek toplasan avuç içi kadar 1 sarma 2 kaşık kısır 2 dilim fırında patates
50 sopalı hareket
25 bacak arkaya kaldırma sağ sol
50 karın kaslarını sıkarak öne eğilme

Bakalım akşam ne olacak umarım çorbayla kapatirim.

Bana pek öyle gelmedi ama neyse ben bu gecelik inanmış gibi yapayım :)
Inan Tatlım Inan
Yok Canım Ugrasmiyoruz. O kadar birincilik boş yere gelmedi bize
merhaba tatlım çok eminsin kendinden cuma günü görüşelim bakalım
kim kimi yiyecek cuma ya görürüz dertlenmeyin sizdeeeeee demi kız CurukElma ooohh
oo busem sende mi geldin iadei ziyarete. Şunun şurasında 3 gün kaldı gorucez bakalım
Kizlar Ben bu hafta gene az yiyorum
Sporda yapiyorum @Ses35 canim odevleri yaptim
Dun de bugunde
Ama bu hafta tartida durum un pek parlak degil
Cuma ya ora la +500 cikiyorum su an
Tatlım vücudun kendini toparlamaya calisiyordur. Eğer yemekten kesersen Allah korusun daha ciddi zararlara sebep olur. Inş en kısa sürede toparlarsin. 9. Takımdan sevgiler

evet hilalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…