- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kiz yeyip içip yatmayın haaayok cnm ne küsmesievin keyfini cikartiyorum taabiiki isleride var ihmal etmemeye caliscam...Güzel bir hafta dilerim kizlar
İlk başta bizde oyleydik işte o korunurken hamile kaldım çocuktan sonra yönetimi ele aldimilk kez duydum benim eşim korunuyor ben ne hap ne spiral zaten 11 aylık evliyiz. benim kullanmamı istemiyor :)
ay çok tırstım heeeeeeeeee
tatlışımmm şaka bir yana bol kilo vermeler olsun oohh ohhh bu gazla bol kalori yakıyoruz süper
hayırlı cumalar o zaman bakcez cuma günü işinizeeeeeeeeee
benimde 5senede bi dusuk bi çocuk buda zar zor durdu zaten 4-5 ay yaptığım halde kanamayla geçti aslında kolay kalmıyorum ama işte emerken rizkina girmek istemiyorumBizde de o yöntem var iş eşine düşüyor 11 senede 1 düşük 1 çocuk oldu olursa bende senin gibi dicem:)bu arada çok geçmiş olsun
YouTube da var beyaz tv8deki programlarından bir çokO hangisi plates bende yapmak istiyorum
Aferin cekirgeTakımıma ihanet edemem az yedim tabiki
çorba salata yada çorba sebze yemegi olabilirSabah 1 yumurta peynir salatalık
Öğlen 3 küçük dilim borek toplasan avuç içi kadar 1 sarma 2 kaşık kısır 2 dilim fırında patates
50 sopalı hareket
25 bacak arkaya kaldırma sağ sol
50 karın kaslarını sıkarak öne eğilme
Bakalım akşam ne olacak umarım çorbayla kapatirim.
İade i ziyaret mi her fırsatta burdasınız ayol fanlarımız çoğalıyor her geçen gün :))Inan Tatlım Inan
Yok Canım Ugrasmiyoruz. O kadar birincilik boş yere gelmedi bize
oo busem sende mi geldin iadei ziyarete. Şunun şurasında 3 gün kaldı gorucez bakalım
Tatlım vücudun kendini toparlamaya calisiyordur. Eğer yemekten kesersen Allah korusun daha ciddi zararlara sebep olur. Inş en kısa sürede toparlarsin. 9. Takımdan sevgiler
Bende aynıyım ona güveniyorum birazda çok ilaç kullandım bebek tutsun diye ama allah bilir artık olursada napalım kabulüm üzerine :)Kiz yeyip içip yatmayın haaa
İlk başta bizde oyleydik işte o korunurken hamile kaldım çocuktan sonra yönetimi ele aldim
benimde 5senede bi dusuk bi çocuk buda zar zor durdu zaten 4-5 ay yaptığım halde kanamayla geçti aslında kolay kalmıyorum ama işte emerken rizkina girmek istemiyorum
YouTube da var beyaz tv8deki programlarından bir çok
Aferin cekirge
çorba salata yada çorba sebze yemegi olabilir
Canim Cok tesekkur ederimInan Tatlım Inan
Yok Canım Ugrasmiyoruz. O kadar birincilik boş yere gelmedi bize
oo busem sende mi geldin iadei ziyarete. Şunun şurasında 3 gün kaldı gorucez bakalım
Tatlım vücudun kendini toparlamaya calisiyordur. Eğer yemekten kesersen Allah korusun daha ciddi zararlara sebep olur. Inş en kısa sürede toparlarsin. 9. Takımdan sevgiler
Canim Cok tesekkur ederimcanım şuan da bir rakip olarak değil insani olarak bir uyarı da bulunmak isterim yarış her şey değil.
eğer az yeyip spor yaparsan malesef kaslarını eritirsin canım. az yediğin için vücut yağları yakmaz kendini korumaya alır. dengelemeye çalış lütfen. geçen hafta da hastaymışsın yazık sağlığına zeval gelsin istemem
İade i ziyaret mi her fırsatta burdasınız ayol fanlarımız çoğalıyor her geçen gün :))
Canim Cok tesekkur ederim
Evet biliyorum ama Malesef hastalik yiyemedim
Normalde az yesemde proteín agirlikli yiyorum
Aynen bu durum ama senin tuzun kuru oglun buyudu benim iki tane peşpeşe olur zaten koca kişisi mizmizlanmaya başladı korunmayalim gerek yok olsun diyeBende aynıyım ona güveniyorum birazda çok ilaç kullandım bebek tutsun diye ama allah bilir artık olursada napalım kabulüm üzerine :)
yok canım geç değil etap raporu yeni ciktoKizlar yazi mi yazdim
Malesef daha önce hic vaktim Olmadi
Ama sanirim Cok gecte kalmadim
Ismim etiketlenince sonraki gun yazmis oldum sanirim
güzel menü canim09:00
2d ekmek
Mayd., domates, nane
Süzme peynir
Közlenmiş kırmızı biber
4 yağda siyah zeytin
12:30
Menemen
3d ekmek
15:00
Humana
2 ceviz
2 kuru incir
17:00
Erik
Armut
1/2 elma
19:00
4k sebzeli makarna
2 lokma ekmek
3 kepçe tarhana çorbası
20:15
Humana
21:45
Küçük boy yeşil elma
3 lt su ve ödevler yapıldı
Az az sık sık yemissin canımSlm kızlar
7.00-8.30 yürüyüş
9.15 domates salatalık peynir 4 zeytin maydanoz 1/2simit 1 yumurta 1 kayisi nane çayı
13.00 7 otlu çay
15.00 kiraz 15 adet
16.00 1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek
17.00 5 Badem
19.00 2 dilim karpuz
20.00 1 kepçe mercimek çorbası
Su 3 lt
Pazar pazartesi ve bugün için ödevlerim i yaptım
guzel ama ikiz emziriyorsun arada meyve filan ye canimBugünkü menüm
Sabah (daha doğrusu öğlen 12 de anca fırsat bulabildim)
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir
5 zeytin
3 yumurta (tok tuttuğu için fazla yedim)
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Akşamüstü 5 gibi
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
1 küçük tavuk göğsü
Günü bitirdim
canım bu çocukların gun gun huyu değişiyor olur mu öyle şey birde adet goruyoraan o dönemlerde de az bi miktar azalma oluyorBenim kız bugün 1.5 saat uyudu ve sürekli emmek istedi.sütüm mü azaldı allah korusun.Eşim vurur beni.humana yi 2 kez içtim
Menüm salı
Sabah(08:30)
2,yumurtali omlet
1dlm ekmek
1dlm peynir
Ara(12:30)
2kuruerik
7badem
Biraz yabanmersini
Öğle(15:00)
1kepce çorba
7yk kurufasulye
Ara(17:30)
1incir
2hurma
6fistik
Akşam(19:30)
1kepekli lavaş içine iki yk tavuk sote
1/2 wasa üzerine biraz peynir
Su:3lt
bana gore az seninde klasiğin canım herkes vücudunu biliyorBugun menum
Sabah
1 tost peynirli
Sutlu kahve
Ara
1 yesil elma
1 bardak sut
Oglen
8 yaprak sarmasi
150 gram yogurt
3 biber tursusu
Aksam
bir bardak cevizli soya sutu (yagsiz)
09:00
2d ekmek
Mayd., domates, nane
Süzme peynir
Közlenmiş kırmızı biber
4 yağda siyah zeytin
12:30
Menemen
3d ekmek
15:00
Humana
2 ceviz
2 kuru incir
17:00
Erik
Armut
1/2 elma
19:00
4k sebzeli makarna
2 lokma ekmek
3 kepçe tarhana çorbası
20:15
Humana
21:45
Küçük boy yeşil elma
3 lt su ve ödevler yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?